Přejít na obsah

mpavlik

Uživatel
  • Počet příspěvků

    236
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem mpavlik

  1. Uchylka prvni: miluju cerstvou kaiserku (takova ta razena krupava houska, na vrchu s makem) Uchylka druha: nesnasim bordel v aute Jak z toho ven? Prece si tu housku neodpustim, nebo ji nebudu jist venku, kdyz leje nebo je kosa.... a ze ta krupava svina drobi jako svina
  2. mpavlik

    Xenony na fabii

    Vim, ze se Xeny do TP standardne nepisi, Jde mi o to, aby v pripade potencialni nehody, kterou ale nezavinim, nekdo nerekl: aha, neschvalena uprava, nedostane ani korunu... pripadne je vinen.
  3. mpavlik

    Xenony na fabii

    Zkousel uz nekdo zapsat dodelavane xenony do TP?
  4. Se obavam, ze sehnani stejneho odstinu bude asi dost komplikovane. Vyresil bych to navstevou vrakoviste a koupil jiny spinac.
  5. mpavlik

    Mlhovky

    Souhlas s kolegy. Mlhovky na rozdil od Octavky II jsou ve Fabii na nic. Aby to bez nich nevypadalo blbe, planuju misto nich denni sviceni ala FII RS. Zpet k puvodnimu dotazu. Kontrolka na budikach sviti?
  6. Ahoj, nechci zakladat nove tema, ale nemuzete mi nekdo pls. poskytnout schema zapojeni svetel pro FL a pro zapojeni svetel pro denni sviceni u Fabie RS a Scout. Diky
  7. Srouby ne, matky!. Jinak spravne. Viz obrazek z ETKY o par prispevku vyse.
  8. Na RJ jednotku to taky nevidim. Svetla prej RJ nejdou. Jak napsal kolega vyse, zameril bych se asi na silove pojistky na baterce a ukostreni. Nekde se to musi ztracet.
  9. Tati, co je to simering? No synku, jak bych Ti to jen vysvetlil. No to je gufero.
  10. A treba svetla sviti? Pojistky na baterce jsi predpokladam kontroloval, Jeste me napada, jaky ma auto odber proudu naprazdno.
  11. Nevyplatilo by se koupit cele nove svetylko? Nestoji zase tolik http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/6y0943021d-osvetleni-spz-fabia.html . Na vrakaci by mohlo bejt i levnejsi.
  12. mpavlik

    Kontrolka

    Je to kontrola motoru, po nastartovani ma zhasnout. Me se ted pri ceste do Chorvatska ta oznacena kontrolka na jednom parkovisti nerozsvitila vubec a uz to nestartovalo. Vyresil to servis vymenou pojistky a vadneho zapalovaciho modulu 3tiho valce...
  13. Kdyby to bylo pekne provedeny a dotazeny do konce (vcetne tapecu, sedacek, stropnice) tak by to vypadalo super - hodilo by se to i k barve auta, ale takhle davam palec dolu. Jinak puvodni myslenka dobra.
  14. No prave ze sem mel taky ten pocit, ze predni mlhovky na F1 jsou tak spis jen pro ozdobu. Tak mi slo spis o to, jestli to je muj osobni pocit, nebo jestli to tak vidi i ostatni.
  15. Niceho se neboj. Napoprve ti to prijde slozity, pak Ti to prijde hracka. Pokud chces mit jistotu, odpoj baterku, jinak staci si pohlidat aby clovek nezapnul zapalovani. Ani pak se nic nestane, jen se rozsviti kontrolka, coz se pak da snadno vymazat... Jinak kozenej volant je bomba vec, taky ho mam http://forum.skodahome.cz/index.php?app=core&module=attach&section=attach&attach_rel_module=post&attach_id=177689, ale jeste lepsi by byl vyhrivanej
  16. Vsichni co mate denni sviceni misto mlhovek, nepocitujete nahodou jejich absenci? Napadlo me (bez ohledu na to, jestli to legislativa dovoluje nebo ne), jak by tyhle denni led svitili coby mlhove? Bylo by od toho neco videt, nebo by to vypadalo podobne jako klasicke mlhovky - tj. skoro zadna zmena?
  17. Jak se ti podarilo zbavit te hovadske pruziny na kloubu?
  18. Ja mam toto: http://forum.skodahome.cz/index.php?app=core&module=attach&section=attach&attach_rel_module=post&attach_id=176113 Jedna se o font Serpentine. Ja jsem zvolil variantu tucneho pisma, takze je to trosku vyraznejsi. Jeste mi par kousku zustalo, pokud ma nekdo zajem, muzu samolepku poslat.
  19. Taky se pripojim do diskuse. My jsme aktualne ve stavu, ze mame kde (skoro), ale dal zatim nemame za co a hlavne nevime poradne co. Mame jasno, ze to nesmi byt placka a vzhledem k mistnimu regulativu to nesmi byt plocha strecha. Desne se nam libila Canaba, ale postupem casu od toho upoustime - prece jen to neni tak uplne flexibilni a neda se to moc "priohnout k obrazu svemu". Drevostavbu jsme take vypustili - sice to vypada obcas i pekne, ale je to samej sadrokarton... Takze zbyva cihla (resp. Porotherm, nebo jina dutina) nebo Itong. Nedavno jsem videl nejakej Porotherm, co lepej "monazni penou". Co to bude dalat za 10 - 15 let? Mate s tim nekdo zkusenosti?
  20. http://www.motorkari.cz/forum-detail/?ft=80262&fid=34
  21. mpavlik

    Roadkill

    Mozna to uz znate a mozna to tu uz bylo, ale nerazil jsem pri hledani neceho na tohle. http://www.raj-plysaku.cz/plysova-zviratka...lysaci-roadkill Myslel jsem ze u toho puknu smichem . Obzvlast me pak dostala prilozena "vybava"
  22. Myslim, ze chtel Standis vlozit tohle: SZ8010.pdf SZ8020.pdf Podle vseho, na octavku modre pruziny. Maji vetsi silu.
  23. Podle navodu to vypada na stejne umisteni jako v kombiku - na koberci kolem praveho kola. Ale priznavam, sedana jsem uvnitr nevidel, tak nevim.
×
×
  • Vytvořit nový...