Přejít na obsah

shrek

Uživatel
  • Počet příspěvků

    17
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://www.apid.cz
  • ICQ
    353005999

Návštěvy profilu

1 224 zobrazení profilu

Oznámení shrek

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Přestal mi fungovat centrál v PP dveřích. Dveře jsou zamčené a nejdou otevřít ani zevnitř, jak se do nich dostat abych mohl vyměnit zámek?
  2. Tak jsem dnes úspěšně namontoval hagusy. . Půjčil jsem si pro jistotu OCT II, která je měla z výroby. Provedl jsem zaměření origo dír. A za 1,5 bylo hotovo. Fotky jsem nedělal, míry mám zapsány, tak pokud bude někdo potřebovat, rád je poskytnu.
  3. Tak a už jsem na tom tak nějak podobně. Rozsvítila se kontrolka, VAG ukázal chybu snímače. Ale když jsem ho vyměnil chyba zůstala. Půjčil jsem si jinou Fábku, vydoloval prokazatelně funkčí snímač namontoval a nic, mrtvo. Proklepnul jsem ho v měřených hodnotách a řídící jednotka neví, netuší, že se točí volantem. (Původní snímače v druhém autě fungují). Tak to bude asi potřeba celé čerpadlo...............
  4. Potřeboval bych ten propojovací kablík k tempomatu, holt ho v oCT 6/2005 nemám. Nebo alespoň katalogová čísla pinů
  5. Tak mi straší v OCT II mr2007, stahovačka LZ okna reaguje na tlačítko obráceně, když chci dolů, musím zmáčknout směr nahoru. Dělá to i při ovládání zepředu ale jen to LZ. Jako by měl motorek špatný směr otáčení.
  6. Tak jsem to o víkendu rozebral, v kabeláži byl prošoupaný a přetržený kabel od buzení alternátoru (před zásuvkou, která je přichycena ke starteru).... A komplexním otestováním čerpadla jsem zjisti, že je KO. To jsou radosti.... Prostě stejné jak píše mikubene
  7. Tak se hlásím do klubu. Dnes přijela moje drahá (velmi) polovička s Fábkou z práce a že to nejde nastartovat, uřídit .... Hodil jsem to na VAG a napsalo to 566 a 1317. Kontrolka řízení svítí jako divá. Tak jsem se podíval do naměřených hodnot a ejhle napětí 11,8V ampery 0,0. Přidal jsem plyn chytnul se altík a dobíjí to 14,5V a ampery nikde. A tak vypnu klíček a když ho znovu zapnu tak se nerozsvítí kontrolka dobíjení. Tak se asi budu muset taky podívat na kabeláž, protože v naměřených hodnotách je vidět pohyb volantem. Nebo napadá někoho něco jiného?
  8. to se stále bavíme o ničem , je tady někdo, kdo má a je ochoten poskytnout schéma zapojení? Díval jsem se na schéma VW, ale mi nesedí barvy drátů v zrcátku a nechce se mi jej rozebírat.
  9. Dík za radu ale schema by potěšilo víc
  10. Dostal jsem vnitřní samozatmavovací zrcátko z OII, nemáte někdo schéma zapojení?
  11. shrek

    Střešní okno

    Mám problém se zavírávím el. šíbru - dojede tak do půlky a pak se rozhodne, že není důvod se zavřít - vždyť zase tak moc neprší a otevře se úplně. Nemám pocit, že jde nějak ztuha, ale když mu pomůžu rukou, tak se zavře. Je tam nějaký zátěžový mechanismus, který brání přivření např. ruky, hlavy, nohy...? A dá se nějak vyřadit? Už jsem tměl celou střechovici dole, vše jsem vyčistil, namazal... Dík za rady.
×
×
  • Vytvořit nový...