Přejít na obsah

Pepa...

Uživatel
  • Počet příspěvků

    37
  • Registrace

  • Poslední návštěva

1 Sledující

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://
  • ICQ
    0

Návštěvy profilu

15 041 zobrazení profilu

Oznámení Pepa...

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Pepa...

    Fabia II

    Včera jsem si ji prohlížel v Hloubětíně na ulici, kde stála (byla v oranžové metalíze)a pomalu začínám měnit názor. To jak jsem ji vídával na dálnici ve stříbrné, tak to byla tragédie, ale v jiných barvách to není taková koza vysoká. Docela se mi začíná líbit. A v kategorii malých aut, mě přijde, že tohle vypadá alespoň troch jako auto.Něco jako mezi slepými, jednooký králem
  2. Dík za info, to je pěkné. Nějak se mi do výměny zatím nechce, tak s tím budu jezdit dál(asi dokud se to nevysype).
  3. Jsou radia Melody a Stream z Octavie a Dance z Roomstera rozměrově stejná, tak že pasují do obou aut?
  4. Tak teď jsem absolvoval prohlídku, silentbloky OK, přezul jsem na letní pneu-nové a beze změny. To klepání na volnoběh jsem měl i v době kdy to bylo nové, tak jsem si taky myslel, že to bude u tříválce normální.Ložiska v kolech taky v pořádku. Jo a ještě jsem koukal na nějakou diskusi na autorevue.cz a někdo tam má stejný problém, sice to tam nevyřešili, ale je vidět, že to nebude ojedinělý případ. No a výsledek je, že to bude určitě ložisko v převodovce, z čehož mám fakt radost .
  5. Nikdo nic? To mám takovéhle "štestí" jenom já? Musím říct, že mě to dost znechutilo, i když nic není dokonalé, tak aby byly v 60ti tisících problémy s převodovkou, to je paráda.
  6. Škodovka mě začíná zrazovat. Mám najeto 66tisíc a při jízdě na čtyřku a hlavně na pětku, když sešlápnu plyn se ozve takové kolísavé hučení, pokud sundám nohu z plynu, tak to stichne. A taky se přenáší vibrace i do řadící páky. Ložiska kol jsou OK. Nemáte někdo podobnou zkušenost? Je to dost nepříjemné, hlavně tím jak ten hluk kolísá, po hodině jízdy je to ke zblbnutí, pomůže snad jedině zesílit rádio, ale to není zrovna dobré řešení .
  7. Pepa...

    Fábie "FIT"

    Mám dojem, že to varování tam mají všichni a každý vidí jen své vlastní .
  8. Zkusil jsem si 200km/h v MB S400CDI, prima svezení, sice nesrovnatelné, ale překvapilo mě, že ve Fabii není takové ticho ani v 50km/h .
  9. Mám doma litá kola Elegant 6,5Jx15 ET43 a jsou na nich už sjeté pneu 195/50, chci si koupit nové, ale zjistil jsem, že na těch kolech má být původně 205/60. Bude vadit když tam dám zase ty 195tky?
  10. to pafel, brunoos : Jste mě tak navnadili, že vyhodím 4roky starý PYROCOOL a za ty prachy si koupím v Lidlu normální hasičák. Od doby co jsem viděl vzplanout Alhambru na dálnici a žigula uprostřed křižovatky, nenechávám nic náhodě.
  11. Pepa...

    VW testy

    Na www.stahuj.cz si stáhneš program, který to umí nahrát do PC. Chce to jich zkusit víc, stáhoval jsem jich několik(některé vůbec nefungovaly), ale nakonec mám "YouTUBE Movie Downloader 1.0", který to video i upraví , abys to mohl přehrát i na normálním WMPlayer.
  12. Pepa...

    Fabia II

    Vnímání vzhledu je subjektivní, to zaprvé. Zadruhé, psát o OII jako o krásném autě je dost nadnesený, ne? Neurazí, ale ani nenadchne...šeď. Sám ji mám jako fir. auto a vybral jsem si jí, takže proti ní nezbrojím z důvodu že jí nemám atd., ale krásná není. No vidíš, pěkně si to shrnul v první větě, vnímání vzhledu je subjektivní. Proto za sebe říkám, že OII je krásná, protože se mi opravdu líbí, přijde mi tvarově "čistá a dotažená". Na rozdíl od Roomstera, který je splácanina, ale zase věřím, že pro někoho je to pěkné auto(i taková Multipla se možná někomu může líbit). Nebo teď FII, kde si už na první dojem řeknu, že tohle NE. A že je OII šeď? To bude tím, že většina dnešní automobilové produkce je na jedno brdo. Jediné co mě v poslední době nadchlo bylo nové CL od Mercedesu. PS: Abych nevypadal jako agitátor, nevlastním OII.
  13. Pepa...

    Fabia II

    Včera jsem si jí mohl pěkně prohlédnout na trase Plzeň-Praha. Jeli jsme "spolu" asi 20km, tak jsem jí okouknul pěkně ze všech stran a trochu i zevnitř(měla pravostranné řízení,interér-v podstatě Roomster) a musím říct, že to není nic moc(spíš nic než moc), stejně jako se mi čím dál víc nelíbí Roomster. Jediné co je pěkné je předek. Jak mohli po tak krásném autě jako je OII, začít dělat něco takového, ach jo.
×
×
  • Vytvořit nový...