Přejít na obsah

k.mirda

Uživatel
  • Počet příspěvků

    58
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení k.mirda

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. OK, díky za rady. Asi před 2-3 rokama sem natíral podvozek- systémem sundat rez, pak základovku na rez (už si nevzpomínám jakou) a na to bodynu. No a teď to vypadá, jak kdybych na to nešáhl. Takže počkám až se oteplí a hurá znova pod auto.
  2. @ Tomáš Pech: co bys doporučil místo Bodyny? Chystám se až bude tepleji na ošetření spodku auta... Díky
  3. co to zkusit opatrně nahřát? Mohla by trochu změknout a potom opatrně nasadit. Zkusil bych nejprve vřelou vodu a ten jeden zmršenej kus... Nebo opatrně nahřívat horkovzduškou.
  4. Ahoj, mám taky podobný problém- auto sice úplně nechcípne, jen jakoby na 2-3vteřiny motor ztratí tah. Stává se to ve stejném místě na rovině, jedu ustálenou rychlostí asi 85km/h a velice důležitá podmínka je skoro prázdná nádrž- zhruba tak 20-40km před pípnutím rezervy. Dělá to se železnou pravidelností, pokud je v nádrži jiný množství paliva, tak to neudělá. VAG píše sporadickou chybu lambdy.
  5. Ahoj, mám to ložisko už asi 2 roky a nevím o něm. Je to naprosto bezproblémový řešení.
  6. Repasuje to jeden chlápek u ostravy, bohužel si nevzpomenu na jméno. Ale pohledej tady na fór, určitě najdeš na něj odkaz. Repasi můžu vřele doporučit, mám je už přes 2 roky a i v těch největších mrazech fungují daleko líp než origo....
  7. Asi by ses divil, ale ten motor má dole krouťák větší než 1.9/66kW. Výkonu sice na rozdávání nemá, ale na odlehčení na delší štreky by se ta 6 hodila. Otázka je kolik za to....
  8. Nevíte náhodou někdo, jestli se vůbec kdy dělala převodovka pro 1.6/55kW se 6?
  9. Ahoj, někde sem se kdysi dočetl, že plně nabitá baterka má mít max 15,25V. To zařízení co máš jako nabíječku hoď do koše....
  10. k.mirda

    Vymena spojky

    Ahoj, fotku sice nemám, ale pokud si trochu zručnej a máš někoho k ruce (a samozřejmě patřičný vybavení) , tak spojku na AEE vyměníš. Já měnil spojku s bráchem, náročnost cca. půl dne. Rozhodně vyměň lamelu i přítlačák, není to zas taková pálka. Prvně si nastuduj dílenskou příručku- ať víš do čeho jdeš a jestli to zvládneš. Hodně zdaru!
  11. Občas bývá problém v tý spínací cívce- bejvá tam vychozený pouzdro. Já jsem je srovnával jemným smirkem a potom zaleštil brusnou pastou- jak to pouzdro, tak jádro co do něj zajíždí. Po této opravě starter funguje už zase 2 roky. Tato cívka se dá koupit i jako ND, stojí myslím něco kolem 500Kč.
  12. Třeba to někomu pomůže starší fórum:
  13. Nazdar chlapi, našel sem tady super výkres na náhradu futýrka v rozdělovači: Rozdělovač Od tý doby co sem to aplikoval, tak mám klid s cukáním volnoběhu, auto má najeto 220000km, klapka původní. Náklady pár kaček a výsledek super!!!
  14. Ahoj, měnil sem taky víčko i palec, koupil sem na Škoda-díly.cz, prvovýroba. Plech sem trošku znásilnil po obvodu a zmenšil mu průměr. Mám tu výhodu, že mám ten plech ještě rezervní. Sice tam nedrží jako na originálu, ale funkci odstínění plní.
×
×
  • Vytvořit nový...