Přejít na obsah

last.train

Uživatel
  • Počet příspěvků

    74
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    1

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://
  • ICQ
    0

Oznámení last.train

Nováček

Nováček (1/14)

2

Popularita

  1. Už jsem se jednou ptal v tématu "NEFUNKČNÍ CENTRÁL U ŘIDIČOVÝCH DVEŘÍ", ale nikdo neporadil. Tak to zkusím tady. Na první zmáčknutí DO se odemkne celé auto, ale neodemknou se dveře řidiče. Když zmáčknu podruhé tak se odemknou i ony. Vzápětí při dalším zamykání a odemykání vše funguje normálně. Pak po delší nečinosti opět problém. Co by to mohlo dělat? O I model 2003
  2. last.train

    Zámek dveří

    Navážu na toto téma. Na první zmáčknutí DO se odemkne celé auto, ale neodemknou se dveře řidiče. Když zmáčknu podruhé tak se odemknou i ony. Vzápětí při dalším zamykání a odemykání vše funguje normálně. Pak po delší nečinosti opět problém. Co by to mohlo dělat? O I model 2003
  3. Pro všechny s motorem 1,8 T r.v. asi tak 2001-2003. Škoda auto udělala svolávací akci na zapalovací moduly pro tyto motory. Běží to ůdajně už celý rok. Zavolejte si do autorizovaného servisu a podle VIN vám sdělí, jestli se vás to týká nebo ne. Pokud někdo chodí na pravidelné prohlídky, tak už mu je pravděpodobně vyměnili. Škodovka se s tím moc nechlubí. Dnes jsem po tel. domluvě absolvoval a všechny 4 ks. vyměněny. Vše grátis, není k tomu nic potřeba.
  4. last.train

    Jaký olej

    Omlouvám se. Vycházel jsem z toho, že tyto oleje nejsou určeny pro ČR - stejně tak jako jejich předchůdci Ultec a Premium. Že jdou u nás koupit je druhá věc.
  5. last.train

    Jaký olej

    Nevím kde jsi přišel na to označení HX8 a HX6 - nepleť tady lidem hlavu. http://www.shell.cz/home/content/cze/products_services/on_the_road/oils_lubricants/shell_helix_tpkg/product_range_new/
  6. Dá se samostatně sehnat vodítko táhla zajišťovacího mechanizmu opěradla zadních sedadel /pravá strana/ a jaké je číslo dílu? Díky.
  7. No nevím, tvůj příběh jsem si četl, ale jako smůla mi to nepřipadá.Vidím to takhle - nějakej debil v Golfu se ti hodnou chvíli lepil na zadek - tak to tam píšeš - a tak sis řekl, že mu ukážeš, že ten nejsportovnější "wagen" je Superb. Pak ti došlo, že to tak není a rozhodl si se ho v zatáčce ve 130 km/h /to údajně naměřila policie, možná to bylo i víc/ pustit před sebe. Podle toho, že tam byl nějaký hrbol a na krajnici štěrk to byla asi okreska a na Slovensku máte stejné rychlostní limity jako u nás - tedy 90 km/h. Takže si to tam smažil o nějakých 40 km/h víc. Podle mě sis o to tak trochu říkal. Každopádně, hlavně že to dopadlo jakš takš dobře a že to neodnesl někdo, kdo s tím neměl nic společného.
  8. last.train

    Jaký olej

    Právě mezi těmi značkami vybavení by ta informace o servisním intervalu jměla být.
  9. last.train

    Alu kola

    Jsou to kola "Metalica" - kat. číslo CCR 300 001
  10. last.train

    Jaký olej

    NO-NAME výrobce to určitě není. EUROL je Holandský výrobce olejů a technických kapalin. http://www.eurol.com/nl/home. Ale zkušenosti s jejich produkty nemám.
  11. K čemu jsou u předokolky širší zadní pneu ? Sice ten rozdíl v šířce jak píšeš není tak velký, ale jediné čím by se pomocí toho dalo dosáhnout dle mě je, že auto bude za sucha víc nedotáčivé a naopak pokud trefíš za deště kaluž tak přetáčivé.
  12. HanyZ - 195 Kč za originál ? Ve které mototechně to za ty prachy mají ? Na netu je najlevněji za nějakých 220 kč. Jinak já dávám všechny filtry MANN.
  13. Co takhle SAVA Eskimo S3. V testu zimních pneu v roce 2007 3. místo. Otec je na Feldě má teď třetí zimu a myslím, že jsou super. Vyrovnaná pneu za dobrou cenu. http://www.auto.cz/adac-testy-zimnich-pneumatik-2007-1-dil-rozmer-155-70-r13-q-s-t-9575
×
×
  • Vytvořit nový...