Přejít na obsah

last.train

Uživatel
  • Počet příspěvků

    74
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    1

Vše zveřejněné uživatelem last.train

  1. Už jsem se jednou ptal v tématu "NEFUNKČNÍ CENTRÁL U ŘIDIČOVÝCH DVEŘÍ", ale nikdo neporadil. Tak to zkusím tady. Na první zmáčknutí DO se odemkne celé auto, ale neodemknou se dveře řidiče. Když zmáčknu podruhé tak se odemknou i ony. Vzápětí při dalším zamykání a odemykání vše funguje normálně. Pak po delší nečinosti opět problém. Co by to mohlo dělat? O I model 2003
  2. last.train

    Zámek dveří

    Navážu na toto téma. Na první zmáčknutí DO se odemkne celé auto, ale neodemknou se dveře řidiče. Když zmáčknu podruhé tak se odemknou i ony. Vzápětí při dalším zamykání a odemykání vše funguje normálně. Pak po delší nečinosti opět problém. Co by to mohlo dělat? O I model 2003
  3. last.train

    12052012776

    Tak to je snad ta "nejdrsnější" FÁBA co jsem kdy viděl. Z toho Audi (soudě podle těch kruhů na kapotě) tam máš 6-ti nebo 8-mi válec - jinak si neumím vysvětlit ty dva lááuufy p.čo woe
  4. Pro všechny s motorem 1,8 T r.v. asi tak 2001-2003. Škoda auto udělala svolávací akci na zapalovací moduly pro tyto motory. Běží to ůdajně už celý rok. Zavolejte si do autorizovaného servisu a podle VIN vám sdělí, jestli se vás to týká nebo ne. Pokud někdo chodí na pravidelné prohlídky, tak už mu je pravděpodobně vyměnili. Škodovka se s tím moc nechlubí. Dnes jsem po tel. domluvě absolvoval a všechny 4 ks. vyměněny. Vše grátis, není k tomu nic potřeba.
  5. http://parkujemakodebil.blogspot.com/ - čároslepec?
  6. last.train

    Jaký olej

    Omlouvám se. Vycházel jsem z toho, že tyto oleje nejsou určeny pro ČR - stejně tak jako jejich předchůdci Ultec a Premium. Že jdou u nás koupit je druhá věc.
  7. last.train

    Jaký olej

    Nevím kde jsi přišel na to označení HX8 a HX6 - nepleť tady lidem hlavu. http://www.shell.cz/home/content/cze/products_services/on_the_road/oils_lubricants/shell_helix_tpkg/product_range_new/
  8. Dá se samostatně sehnat vodítko táhla zajišťovacího mechanizmu opěradla zadních sedadel /pravá strana/ a jaké je číslo dílu? Díky.
  9. No nevím, tvůj příběh jsem si četl, ale jako smůla mi to nepřipadá.Vidím to takhle - nějakej debil v Golfu se ti hodnou chvíli lepil na zadek - tak to tam píšeš - a tak sis řekl, že mu ukážeš, že ten nejsportovnější "wagen" je Superb. Pak ti došlo, že to tak není a rozhodl si se ho v zatáčce ve 130 km/h /to údajně naměřila policie, možná to bylo i víc/ pustit před sebe. Podle toho, že tam byl nějaký hrbol a na krajnici štěrk to byla asi okreska a na Slovensku máte stejné rychlostní limity jako u nás - tedy 90 km/h. Takže si to tam smažil o nějakých 40 km/h víc. Podle mě sis o to tak trochu říkal. Každopádně, hlavně že to dopadlo jakš takš dobře a že to neodnesl někdo, kdo s tím neměl nic společného.
  10. last.train

    Jaký olej

    Právě mezi těmi značkami vybavení by ta informace o servisním intervalu jměla být.
  11. last.train

    Alu kola

    Jsou to kola "Metalica" - kat. číslo CCR 300 001
  12. last.train

    Jaký olej

    NO-NAME výrobce to určitě není. EUROL je Holandský výrobce olejů a technických kapalin. http://www.eurol.com/nl/home. Ale zkušenosti s jejich produkty nemám.
  13. K čemu jsou u předokolky širší zadní pneu ? Sice ten rozdíl v šířce jak píšeš není tak velký, ale jediné čím by se pomocí toho dalo dosáhnout dle mě je, že auto bude za sucha víc nedotáčivé a naopak pokud trefíš za deště kaluž tak přetáčivé.
  14. HanyZ - 195 Kč za originál ? Ve které mototechně to za ty prachy mají ? Na netu je najlevněji za nějakých 220 kč. Jinak já dávám všechny filtry MANN.
  15. Co takhle SAVA Eskimo S3. V testu zimních pneu v roce 2007 3. místo. Otec je na Feldě má teď třetí zimu a myslím, že jsou super. Vyrovnaná pneu za dobrou cenu. http://www.auto.cz/adac-testy-zimnich-pneumatik-2007-1-dil-rozmer-155-70-r13-q-s-t-9575
  16. Tak konečně seznam nepoctivců: http://www.kverulant.org/pumpari.html
  17. Já mám v techničáku v části "DALŠÍ ZÁZNAMY" toto: < Pro zimní provoz je možno použít pneu s nižší rychlostní kategoríí za podmínky nepřekročení max. povolené rychlosti dané touto pneu. >
  18. last.train

    Climatronic

    Přepínání mezi stupni Celsia a stupni Fahrenheita: Podržte tlačítko ECON a stiskněte tlačítko AUTO. Na displeji se objeví odpovídající jednotka.
  19. last.train

    rozvody

    Nevíte někdo náhodou, kdo výrábí pro koncern VW vodní pumpy jako originální díl.
  20. last.train

    Jaký olej

    Tak totožné určitě nejsou. Můžou splňovat stejnou normu, ale každý výrobce používá jiná aditiva. Takže oleje různých výrobců raději nemíchat.
  21. Já mám tyto http://www.pneu-servis.cz/index.php?PneuID=3961&section=111&Pneu=Semperit%20Speed%20Life%20205/55/16%20V . Semperit patří do koncernu Continental. Pneu jsou vyrobené na Slovensku. Dle ADAC testu z loňska vyrovnaná pneu - v ničem extra nevyniká a v ničem nepropadá - viz. zde http://news.auto.cz/pneu/adac-test-letnich-pneumatik-rozmer-205-55-r16-w.html . Hodně tichá a po cca 15000 km není partné opotřebení. Myslím že dobrý poměr kvalita - cena.
  22. Zkus se ještě poinformovat zde: http://www.turbocar.cz/
  23. Alessio dělá některé typy kol tzv. přesně vrtaná pro koncern VW. Ty mají přesný průměr střed. díry /nedávají se tam středící kroužky/ a sedla pro original šrouby. Jinak je mezi original šrouby Škoda a šrouby Alessio velký rozdíl. Přitáhnout to sice jde a vypadá , že to i drží, ale drží to jen za hranu a ne celou plochou.
×
×
  • Vytvořit nový...