Přejít na obsah

S.o.n.n.y

Uživatel
  • Počet příspěvků

    119
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem S.o.n.n.y

  1. Kdyby jste měl někdo zájem tak mám na Prodej maxidot. http://auto.bazos.cz/inzerat/13551756/-MAXIDOT-AUDI-A3-A6-LCD-display-.php
  2. .... a pokud to ještě začne škubat.... Mám taky 1.8 20V, najeto skoro tolik co ty... Měl jsem unavený palivový čerpadlo, které pak začlo nakonec i stávkovat... A jak benzín v motoru není, kor do 1.8 pod tlakem, na samotnej vzduch to nejede. To můžeš mít nohu na plynu vmáčklou klidně až do motoru a jen dusíš a dusíš..... Už jsem tu i o tom podrobně psal Mě to dělá to samí a kde najdu to palivový čerpadlo?
  3. No, mě něco takovýho dělá taky, při trochu větším rozjezdu nebo kolem čtyřech tisících ot.mi to žačne dusit a někdy to i někde v motoru bouchne nebo vystřelí. Měl jsem to na diagnostice a nic to nenašlo.
  4. S.o.n.n.y

    Chudak octa

    Tak to je mazec něco podobnýho ale trošku v horším stavu jsem viděl v Hradci na tuningu.
  5. S.o.n.n.y

    Alu kola

    Tak já taky přidám DEZENT X
  6. tak nádrž jsem dneska opravil byl to špatný kontakt v tlačítku
  7. tak jsem zkusil odpojit tu váhu a je to pořád stejný
  8. S.o.n.n.y

    Volba tlumicu

    Já jsem je kupoval na www.mjauto.cz
  9. tak já to skusím ale to bouchání mi spíš připadá že to dělá náprava.
  10. Ahoj mám problém s 18 20V slx r.v.97 cuká mi to při malích otáčkách a někdy i při rozjezdu a když jedu kolem 4 t. otáček. Další problém mám s boucháním, jde to od podlahy většinou při rozjezdu nebo když jedu pomalu a malinko to přišlápnu tak se to zakucká a bouchne. A ještě takovej malej problém s otevíráním nádrže nejde mi na poprve otevřít docela trapas na benzíně když jí tam čtvrt hodiny otevírám. Doufám že mi někdo porádíte, předem dík za příspěvky.
  11. No já dělám Uměleckýho kováře na mojí práci se můžete podívat na www.ironsmith.cz. Můžu vám nabídnout: ploty brány mříže svícny nábytek nářadí(krbové aj.) parapetové zahrádky volné plastiky přístřežky lze zkombinovat se sklem, dřevem aj.
  12. Já jsem jí koupil za 2000kč
  13. udělal jsem z plechu takovou krabyčku, kterou jsem pak zalaminátoval k nárazníku a zvrchu jsem přidělal dvě žárovky.
  14. Já už to mám zavařený rok a půl a neměl jsem žadný problém jak spolicajtama tak na stk
  15. díky za rady asi to vyzkouším nějak odříznout, rád bych koupil přímo na facelift ale nejsou many
  16. Kluci potřebuju poradit ? četl jsem na skodaoctavia.cz že když chci dát na starý model rs nárazník tak musím vyměnit výstuhu nárazníku nebo stačí někde něco seříznou a malinko do toho praštit kladivem, na tom původním. Tak se chci zeptat jestli někdo nevýte kde přesně to naříznout, popřípadě jestli by nebylo foto.
  17. S.o.n.n.y

    Odkud jste..

    Já jsem kousek od Hradce Králové
  18. Já jsem taky vihodil ten kastlik s fitrem a mám tam přímí sání a je to v poho
  19. Myslím že to jentak někdo nekoupí
  20. S.o.n.n.y

    Alu kola

    Tak alutec storm asi nebude, nemaj je na skladě prej nejdřív za měsíc tak jsem teď našel MATRIX 7,5x16 za 2767 tak nevím jestli mám čekat nebo koupit něco jiného
  21. Ještě líp to vypadá v zimě s plecháčema
×
×
  • Vytvořit nový...