Přejít na obsah

pekres

Uživatel
  • Počet příspěvků

    55
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení pekres

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Zdravím pánové....Já mám něco podobného ale mám problém v tom, že to nemůžu spárovat s telefonem. Musím zadat heslo když chci něco spárovat. Píše mi to ať zadám heslo ale bohužel. Na té věcičce to jaksi nejde Jak to tedy spárovat?
  2. A co na Vagu?.... Měnil jsem komplet zámek na předních dveřích u spolujezdce i dříve vzadu a žádný Vag jsem nepotřeboval. Leda tak smazat předchozí chybová hlášení. Mám sice O1 po face a otevíraní všech dveří centrálem a dálkou ale snad je to stejné i na Fabce. Spíše jde možná o to aby bylo na zámcích stejné číslo dílu. Aspoň já se podle toho řídil a zámek fungoval hned po výměně.
  3. Byl jsem si koupit novou krytku a ještě ten díl co je pod krytkou. Jenže ten díl nebyl a tak až přijde, tak to rozbiji a to lanko vyháknu. No, snad to pomůže. Tak se do toho pustím až příští týden, až budu mít ty doma všechny věci. Nechci jezdit bez krytky...
  4. Musím vyzkoušet vše abych ty dveře otevřel a tak to hned zítra s tím lankem zkusím, to mě tedy nenapadlo. Díky za radu. Možná je to tu probíráno už 100x ale když jsem začal psát do tohoto vlákna, tak v něm pokračuji. Jinak bych musel zřejmě popisovat znova co jsem dělal v prosinci atd. Myslím si, že je to rozumnější, než zadávat dotaz do jiného vlákna. Ještě mi řekni prosím tě, jak se k tomu lanku dostanu. Uvědomil jsem si, že je to pod krytkou která je upevněná šroubkem z boku dveří. Krytku rozbít? Přeji pěkný den všem...
  5. Dobrý den pánové... Zámek jsem v prosinci už nespravil a tak když bylo teď hezky, pustil jsem se do toho, že ten zámek ze dveří vymontuji a celý rozeberu atd. Jenže mám problém v tom, že nemůžu otevřít vůbec dveře. Jsem bezradný a nevím co teď. V servisu mi řekli, že se zámek rozbije atd. Tak to se mi tedy nechce dávat do servisu. Když otevřu dveře, zámek vymontuji a zkusím spravit. Když nespravím koupím někde jiný ( nový nebo z vrakoviště) a namontuji sám. Tak rozbití zámku v servise je poslední možnost. A vůbec si nedovedu představit jakým způsobem ho rozbíjejí. Má někdo radu jak otevřít dveře?
  6. Chtěl bych se ještě zeptat, jak můžu vyzkoušet ten zámek jestli je v pořádku, když ho mám veňku. Je tam šest kontaktu. Do kterých mám pustit 12V a vyzkoušet to? Podle plánku vede k motorku žlutý a šedý vodič na kontaktu 1 a 2. Můžu tam pustit těch 12V a na který + a na který - ? A co ty další kontakty? Prostě, chtěl bych vyzkoušet celý zámek jestli je v pořádku když ho mám veňku. Ví někdo jak to vyzkoušet?
  7. Máš pravdu, byl to torx 20.... dnes jsem konečně ten zámek z auta vymontoval. Očistil, namazal a zítra nebo pozítří ho namontuji a uvidím jestli to pomohlo.
  8. No s tím torxem jsem se sekl a torx 20 zkusím. Ale zdá se mi to větší. A taky si musím pořídit delší torx. Díky...
  9. Zdravím pánové... Mám taky problém se zámkem a tak jsem ho chtěl vymontovat a skontrolovat spínač atd. Koupil jsem si výše zmíňovaný bit na golu (sakra-85Kč) a zjistil jsem, že potřebuji ještě jeden prodloužený bit na ten malý šroubek který se povoluje z boku dveří při otevřené klice. Co tam je? Torx 6? Nebo 8? Nebo něco jiného? Je tady někdo z Havířova který by mi pomohl?
  10. Tak to se taky přidávám do klubu kdo jezdí bez pružiny. Našel jsem ji jednou pod sedadlem spolujezdce a nevěděl jsem kde patří. Sedačka fungovala a tak jsem pružinu odložil na dobu kdy se mi bude chtít se na to podívat a opravit.
  11. Díky libero1071.... Tak jsem se na ten návod díval a nevím, nevím jestli do toho půjdu a zkusím to sám. Zřejmě navštívím servis. Kolik to tak může stát výměna obou ložisek v autorizovaném servise? Aspoň přibližně.
  12. Dobrý den pánové... Nechci zakládat nové téma na hučení kol protože jich je tady dost a tak se zeptám tady. Mám v plánu vyměnit obě přední ložiska. Ještě jsem to nedělal a tak nevím zda budu potřebovat nějaký speciální přípravek. Sundám a nasadím to ložisko běžným nářadím? Potřebuji stahovák nebo se bez něho obejdu? Díky za odpovědi...
  13. Mě zabírá taky až nahoře a čekám, že to nebude dlouho trvat a odejde. Mám už najeto 105000. Kolik si mám aspoň přibližně připravit bobánku na výměnu spojky v servise Škoda? Mám OK1. Díky za odpovědi.
  14. pekres

    Jaký olej

    Je fakt, že v servisní knížce je napsáno "Duplikát" takže nevím, nevím jestli ji věřit a proto není v ní ani ten štítek. V kufru u rezervy štítek je ale není čitelný, nemohl jsem z něho nic vyčíst. Dobrý nápad je si to přečíst ve Vagu. To zkusím i když ještě nemám s tím velké zkušenosti. Ale díky za nápad, něco takového jsem potřeboval. Díky! To WOJNAR Tak jsem to zkusil přes ten VAG a našel jsem si tam ten interval. Mám tedy QG2. Tak moc díky za radu, to jsem potřeboval.
  15. pekres

    Jaký olej

    Já děkuji všem za snahu ale ben06 má pravdu. Opravdu potřebuji zjistit jaký je správný interval a o štítku v servisní knížce vím a taktéž vím o štítku v kufru u rezervy. Ale jak jsem psal už výše, ani jeden štítek NEMÁM!
×
×
  • Vytvořit nový...