Přejít na obsah

Bohuslav Zajíc

Uživatel
  • Počet příspěvků

    15
  • Registrace

  • Poslední návštěva

1 Sledující

O uživateli Bohuslav Zajíc

  • Narozeniny 24.3.1986

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://
  • ICQ
    168436650

Návštěvy profilu

870 zobrazení profilu

Oznámení Bohuslav Zajíc

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Ahoj, chtěl jsem se zeptat jestli někdo nevíte k čemu slouží ta přetrhlá hadička na fotce?? Hadička vede z vzduchového filtru. Můžu s autem normálně jezdit něž koupím novou a přehodím? díky
  2. Mám O2 1.9 TDI s DPF a na vagu mě to piše 008194 - Particulate Trap Bank 1: Efficiency Below Threshold, nevíte někdo co s tím?? díky
  3. Jo, zkoušel. Nepomohlo by nějaký nakódování???
  4. Tak bych potřeboval radu, zapl jsem na telefonu(K750i) BT a našlo mě to jednotku. Všechno se spojilo a stahl se i seznam, ale když jsem si vybral že někomu zavolám tak jsem neslyšel zvonění jen šum. Nevite co s tím aby mě volající slyšel a já jeho?
  5. píše to přesně todle: 008194 - Particulate Trap Bank 1: Efficiency Below Threshold našel jsem k tomu ještě todle, dokaže mi s tím někdo zde poradit?? 18434/P2002/008194 - částicovým filtrem banka 1 Chyba Možné příznaky Závadu Indikace Žárovka (MIL) aktivní Možné příčiny Výfukové Pressure Sensor (G450) chybná Dieselové částicovým filtrem (DPF) chybná Možné řešení Zkontrolujte / Replace Výfukovým Pressure Sensor (G450) Dieselové částicovým filtrem (DPF) Provést nouzové Regenerace (Viz specifikace!) Zkontrolujte / Replace Nafta částicovým filtrem (DPF) Speciální Poznámky Škoda Superb (3U) & VW Passat (3B) (Kód motoru: BGW, BSS, BWW) měl problémy s vadným Výfukovým snímače tlaku (G450), byly vadné z výroby a vzhledem k netěsnosti těsnění naměřené hodnoty byly nesprávné a resultet špatně vypočítaných částicovým filtrem zatížení a regenerace neúspěšné cykly.
  6. Zdar, chtěl jsem se zeptat jestli někdo nesetkal s chybou 008194 mělo by to být něco s DPF filtrem. Mám O2 1.9 TDI. Díky za rady
  7. Tak bych potřeboval radu, zapl jsem na telefonu(K750i) BT a našlo mě to jednotku. Všechno se spojilo a stahl se i seznam, ale když jsem si vybral že někomu zavolám tak jsem neslyšel zvonění jen šum. Nevite co s tím aby mě volající slyšel a já jeho?
  8. Já mám pod sedačkou jednotku s číslem 5P0892335B. Budu potřebovat nějaký míkrofon do kterého budu mluvit?? Davám sem i fotku řj.
  9. Je to ověřená informace?? Ptz. mám taky problém s pravým zadním malým okynkem.(máš na mysli trojuhelník)
  10. ahoj mám takový maly problém, auto se mi zahříva docela dlouho cca 20km mam OII 1.9TDi, když konečně dosáhnu požadované teploty tak stačí jet pomaleji cca 60 na trojku přes vesnici nebo z menšiho kopce a teplota leze dolů. Nějak se mi nechce veřit že auto když je zahřáté na 90 stupňu a zastavím na 2 min, nebo jedu pomaleji tak teplota sleze na 70-80. Může to být termostatem??
  11. Ahoj, potřeboval bych radu, mám OII 1.9 TDi r.v 2006 asi před týdnem se mi rozsvitila kontrolka motoru. Zajel jsem na diagnostiku a byla vypsaná váha vzduchu, ale auto jede naprosto normálně proto jsem chybu smazal a dál to neřešil.( vaha ukazovala hodnoty jake by měla mít) Včera se mi opět rozsvitila a před tím mi auto docela kouřilo a mělo opožděné reakce na sešlápnutí plynu. Chtěl jsem se zeptat jestli se někdo nesetkal se stejnou zavadou? Je divné že to píše vahu vzduchu a auto jezdí naprosto normálně.
×
×
  • Vytvořit nový...