Přejít na obsah

Lishak

Člen ŠKODA Klubu
  • Počet příspěvků

    35
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Lishak

  1. Díky moc. S největší pravděpodobností zvítězí servis. Koukal jsem na to a bylo to pouštění se do větších akcí.
  2. Ahoj, dnes jsem potřeboval sklopit zadní sedadla a nahmatal pouze "mrtvou" páčku na automatické sklopení větší části sedaček. Setkal se s tím už někdo, respektive máte radu, jak to jednoduše spravit ať s tím nejezdím zbytečně na záruku. Netuším, na základě jakých hejblat to funguje. Předem díky.
  3. Zdar, zkoušel jsem to mnoha způsoby včetně toho, na který jsi posílal odkaz. Mám v autě už veškeré vstupy USB-C, takže jedu přes redukci (u které je podpora datového přenosu), prostě to nejde, jako by to flashku ani nenačetlo. Mám trochu strach, že auto se taky jenom tváří, že je online a to včetně navigace. Už několikrát mne to do kolony přivedlo namísto aby se jí to vyhnulo, respektive zobrazilo jí to až když jsem v ní zůstal viset
  4. Tak s aktualizací pořád stejné nic a loga rádií (z flashky) se nahrát taky nepovedlo, soubory to vůbec nevidí. Nějak se mnou ten infotainment nekamarádí.
  5. Dík. Zkusím 👍 Jinak aktualizace navi se mi nabídne, kliknu na aktualizovat a nic dál se neděje. Tak uvidím, třeba si časem dá říct.
  6. Ahoj, aktualizovalo se už někomu něco nebo podařilo se vám zahájit aktualizaci na MR 2021? Já moc nepobírám jak to vlastně bez SD karty funguje. Skutečně je auto bez připojení čehokoli pořád online a stáhne si co potřebuje? To mi při fungování infotainmentu přijde jako scifi. Už jen chybějící loga některých stanic mi přijde minimálně škoda 😁
  7. Lishak

    Škoda KAROQ

    Já se k ní chovám slušně, zbytek neovlivním a tak nemá cenu se bát. To máš stejný jako mít strach, že tě na ulici sejme letadlo.
  8. Ahoj, dnes dopo mi při přihlášení do infotainmentu vyskočila na displej po prvním zadání pinu hláška, že pro příliš mnoho zadání špatných S-PINů mi je dočasně zablokován účet. Musel jsem jet na hosta. Už se k vám takhle hnusně Karoq taky zachoval? Na cestách jsem byl asi 3 hodiny a ani po nich ono "dočasné" zablokování neskončilo... Problémy jsou s tím jinak pořád. Fakt se jim to moc nedaří.
  9. Já přebíral Karoqa v únoru 2021 a AA jedině přes kabel 🔌 Podotýkám, že nejde o skladovku, do výroby šel letos. Má to někdo stejně? Výbava Style Plus. Už nic, jsem blbej, mám Android 10.
  10. Tak jsem dnes pořádně poslouchal a bzuceni jsem neslyšel. Dám tomu ještě pár dní, když ti to taky dělá nahodile.
  11. Že by nakonec ten montážník? Já si u Karoqa ničeho nevšiml, zkusím dnes lépe poslouchat, i když jsem hluchej jak tetřev.
  12. Připojuji se se stejnou zkušeností. Jízdu na dva válce prakticky nejde poznat, stejně tak náběh těch flákajících se. Akcelerace 1.5 vs 1.0 k nezaplacení a to i když jedeš sám. Ten rozdíl tam prostě je. Navíc prostě u té 1.5 pořád cítíš, že pod tím pedálem ještě něco je.... U litru se občas nedostává, ale taky to není špatnej motor, jen je prostě dýchavičnej.
  13. Ahoj všichni, nepohybuje se tu prosím někdo se sídlem v Praze, kdo opraví problém s "mrtvými ručičkami" budíků u OI (r.v.1999), nejlépe strana Černý Most. Snažím se jí dát dohromady a tímhle by to chtělo začít Předem díky za tip.
  14. Lishak

    Kola v kufru

    Ahoj, zkušenost při přebírání nového vozu na zimákách. Letňáky mi, při sklopených zadních sedačkách, naskládali na plocho přes sebe. Samozřejmě zabalené s kontaktem pouze "guma na gumu". Třeba ti další možnost pomůže. Ať to jezdí 😉
  15. Tak se napodruhé podařilo. Upatlaný, špinavý, ale všechno na svém místě. Jedna ztráta proběhla, někam do auta mi uletěla krytka šroubu pod pákou víka motoru. Časem se snad najde, ale pod pákou stejně není vidět. Díky za rady!
  16. Já to měl stejně. Pozitivní test na COVID a telefon od prodejce, že auto je na salónu v jeden den. Kombo, o které nestojíš. Tak přeji pevné nervy a zdraví.)
  17. Tak hotovo. Definitivně. Pokud jste dementi, nepouštějte se radši do toho. Nebo tu opěrku zničíte jako já. Tři packy ulomený, můžu si to doma tak akorát vystavit. Není to ani trochu chyba kluků, co tady radili. Fakt to není složitý. Ale lempl se do toho nemá pouštět Edit : Nevzdávám to. Objednána další. Proto neváhejte, brzy nebudou
  18. Super. Díky moc. Dneska na to zkusím vlítnout.
  19. Dík, já mám právě strach, jestli to zvládne i podprůměrně šikovný člověk. A to si ještě fandím 😁
  20. Jde o tuto https://eshop.skoda-auto.cz/cs_CZ/operka-nohy---alu-look/p/5E1064209
  21. Ahoj všichni, instaloval někdo do Karoqa tento originál škodovácký díl? Jde mi o to, zda je postup stejný jako u jiných aut Škoda. Tady je to tuším popsáno u Superba. Na YouTube jsem našel výměnu u koncernoveho Golfa. V obou případech musí páka na otvírání motorového prostoru dolů a pak asi dva plasty. Viděl jsem to tam rvát i bez sundání čehokoli, ale to mi přišlo přes čáru. Nerad bych si prakticky nové auto hned zmršil. Samozřejmě si řeknete, že jsem si to měl hodit do objednávky. Bylo to tam, ale já u prodejce při předání vyměkl, mám jen alu pedály, moje blbost. Díky za případné zkušenosti výměnou. Že jsem vůl mi psát nemusíte, to vím 😉
  22. Tak dnes volal prodejce, auto už je u nich 😍
  23. Asi to bude opravdu otázka štěstí a někdy i drobností ve výbavě. Já objednával před Vánoci 1.5 TSi DSG Style plus s termínem výroby 05-06/2021. Na začátku ledna jsem tam přidával pár drobností a obratem mi volá prodejce, že výroba skočila na únor...
  24. Lishak

    Jaké disky

    Ahoj všichni, dával jste někdo na Karoq disky 17ky s ET 49 (původně jsou ze Superba 2). Vlezou se tam v pohodě? Jde o nouzovku na zbytek zimy, bohužel teď není na nové disky. Díky.
  25. Ahoj všichni, měl bych prosbu, počítač mi hlásí Servis 900 km, jsem někde kolem 75000 km, interval QG1, mohl by mi někdo poradit, kolik čekat, že dám za servisní prohlídku? 1.4 TSi. Díky moc.
×
×
  • Vytvořit nový...