Přejít na obsah

kacer1

Uživatel
  • Počet příspěvků

    1 894
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    5

Vše zveřejněné uživatelem kacer1

  1. No vychytávají, ale stále není vychytané a to už se blíží FL. Stačí zajít na FB a tam jsou lidičky co mají auto pár dní a už se to sere. Z mého pohledu O4 hezké auto, mechanicky v pořádku, ale po elektronické stránce sráč. To by se měla Škodovka stydět a zákazníkům omluvit a kompenzovat jejich čas strávený po servisech.
  2. Nepředbíhají, pouze dealer měl předobjednáno a pouze upravil konfiguraci, která neměla vliv na na dodávku dílu.
  3. Kluci je mi Vás líto, je vidět že komunikace zákazník vs. dealer někde vázne a čekat 19 měsíců na auto je hrůza. @Hamman: el víko tam bylo: TMBAJ7NX7MY048442
  4. Informace pro zájemce, kontaktujte mě pouze pokud opravdu chcete tapeci do dveří nic jiného nemám. Další omezený počet sad ihned k odeslání.
  5. To je smutné že po takové době to nedali dohromady. O4 z pohledu ifotaimentu sráč!!! Ještě že jsem se nerozhoupal a nekoupil si ji znovu a to jsem už byl nalomenej na O4 2.0TSI 4x4 DSG!!!
  6. kacer1

    Stěrače

    Tak tomu se mi nechce věřit že ti vydrží tři roky. To je snad ani nepoužíváš jinak si to nedovedu vysvětlit. Najedu cca20-25ti ročeně a po roce vržou a matlají po skle.
  7. Tak to že objednávky mají do poloviny roku 2023 je hezké, ale aby přednostně dodělali nedodělaná auta to asi ne. Pojede výroba která je prioritní a když zbydou komponenty tak budou,, dolepoval" odstavená auta. Lituji lidiček co májí objednáno víc jak půl roku. Přemýšlel jsem o výměně Karoqa za O4 2.0TSI, ale na FB foru jsou SW problémy i u prosincových aut 2022, tak jsem se na to vykašlal a počkám až na FL. Snad budou vyřešeny SW problémy a dodací lhůty se vrátí do normálu 3-6měsíců.
  8. kacer1

    Stěrače

    Origo z výroby na autě vydržely cca rok ale už po osmy měsících začaly poskakovat. Mám vyzkoušený za posledních šest let Valeo a nikdy nebyl problém. Bosch jsem nezkoušel.
  9. kacer1

    Jaké disky

    Sportline koupený na 18"Procyon (19" nešli přiobjednat) ve velkém TP zapsány jako varianta 19" disky.
  10. Nemám zájem tady rozpoutávat vášnivé diskuze. Sto lidí sto názorů, ale jak se říká na každém šprochu pravdy trochu. Jasně že jsou pokuty již zahrnuty v ceně auta, ale prodej nadlimitního CO2 jsou další pokuty mimo ceník auta.
  11. https://www.autoforum.cz/zivot-ridice/kupcum-octavie-kteri-rok-cekaji-na-auto-skoda-prodlouzila-dodani-o-dalsi-rok-i-kdyz-jini-dostali-auto-po-par-mesicich/
  12. Pro zájemce o textilní výplně dvě sady okamžitě k dodání. Vánoční dárek ještě pod stromeček.
  13. Otázka zní zda jsou odstavené vozy nedodělané??? Dle dobře informovaného zdroje jsou odstavená auta kompletní (ŠA tvrdí že nejsou čipy), viděl někdo že tam stojí Enyaq? který potřebuje čipů nejvíc. Vzhledem k tomu že automobilka platí pokuty za spalovací motory a musí prodat elektromobil aby mohly prodat spalovák, jinak dostane 2000eu flastr za prodaný spalovák. Proto vyrábí na sklad a distribuje spalováky až když prodá elektromobil. Fabrika přeci nebude platit nesmyslné pokuty a tak vyrábí a plní plochy.
  14. https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/5ta955993-tryska-ostrikovace-skoda-37883.html
  15. No ty zimní kola asi potřebovat nebudeš, známej měl objednanýho Golfa 8 od 03/21 tak si na podzim koupil zimní komplety, minimálně 8x se dotazoval na dodání vozu a nakonec v 06/22 Golfa zrušil a koupil si skladovou Cupru. Celý to na mě působilo, že měl auto za super cenu kterou mezitím zvedli cca o 120ti a jemu to auto za smluvenou cenu nechtěli dodat a čekali až to smlouvu zruší. Dealer mu vrátil zaplacenou zálohu okamžitě při odstoupení od smlouvy. Takže zimní komplety kupovat dopředu nemá cenu. Na druhou stranu při dnešním zdražování budou zimáky příští rok o třetinu dražší.
  16. Děkuji všem za pochvalu a předám info dodavateli. Vánoční objednávka tapeců, dodání pod stromeček,🎄 pište do SZ.😀
  17. kacer1

    Stěrače

    Origo stěrače stojí za h...o, po chvilce vržou a skáčou. Už jsem vyzkoušel kde co, ale Valeo za mě super, ani po roce neskáčou. Pro info Scala má stejný ramínka jako Karoq řidič 650mm a spolujezdec 450mm. Na zimu jsem dal z O3 měl jsem doma novou sadu, jen u řidiče je jen 600mm, ale ničemu to nevadí.
  18. Není zač, jj lepit když je teplo, nebo nahřívat horkovzduškou.
  19. Pro zájemce o tapeci, pište jen pokud máte opravdový zájem. Objednal jsem na základě požadavků zájemců x sad, když došly tak po kontaktování se ozvalo jen pár zájemců. Nehodlám to financovat ze svého, nebo příště vyberu zálohu.😉
  20. Sady tapecu ihned k dodání pište do SZ. Omezený počet!!!
  21. Jasně není tak sofistikovaný, ale uživatelsky a co se týče spolehlivosti je proti tomu O4 sráč.
  22. Už to konečně pochopily!!! Taky nechci uvádět detaily od dealera, proto jsem to napsal všeobecně. Pro info když mi u O4 přehrávali SW tak postupovali dle postupů škody, napojení, aktualizace, kontrola, odpojení a problém opět- nelze načíst nastavení a auto bylo na dílně týden! A po komunikaci se ŠA z nich ještě dělali blbce že to neumí. Takhle se ŠA chová k dealerům.
×
×
  • Vytvořit nový...