Přejít na obsah

Kubic

Uživatel
  • Počet příspěvků

    126
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli Kubic

  • Narozeniny 12.6.1985

Kontaktní metody

  • ICQ
    304577929

Návštěvy profilu

1 779 zobrazení profilu

Oznámení Kubic

Nováček

Nováček (1/14)

  • First Post Vzácný
  • Collaborator Vzácný
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

1

Popularita

  1. Ahoj, mam stejny problem 2.0TDi, r.v. 18, 90 tis. km. Ted pujde na servisni prohlidku, tak to mechanikovi nahlasim a uvidim, v zaruce jiz neni. Nikdo s tim zatim nepohnul?
  2. Ahoj, drbnul jsem si originální liťák Denom a chtěl bych to zatřít barvou (je to přesně na hraně, nebude to moc vidět), ví někdo jak zjistit kód barvy? Na webu jsem našel tento sprej, kde uvádí "SPREJ NA HLINÍKOVÁ KOLA - STŘÍBRNÝ ODSTÍN ŠKODA 0007", ale je to opravdu ten správný? https://www.auto-doplnky.com/barva-sprej-na-hlinikova-kola-stribrny-odstin-skoda-0007-150-ml-colorit-sk0007-p38906 Děkuij za pomoc. Jakub
  3. Ahoj chlapi, došlo ke změně práce a tak nás čeká stěhování do Prahy. Prosím, kdyby měl někdo nějakého známého co prodává byt 3+kk a více v Praze, tak budu rád za každý typ. Děkuji. Kubic
  4. Ahoj klubáci, rád bych zde založil téma, kde by členové psali dosavadní závady na FIII uznané na záruku. Máme poměrně vysoký nájezd km a tak jsme často na servisních prohlídkách a rádi bychom vychytali všechny "mouchy" v rámci záruky. Díky za zkušenosti a náměty. Jakub
  5. Zdravím škodováci, už mnohokrát se řešil nákup ojetýho auta ... na co si dát pozor po technický stránce, apod. Ale raději bych zde rozvinul téma, ve kterým by jsme dali hlavy dohromady na co si dát pozor při prodeji. Mou negativní zkušeností bylo to, že jsem prodal svojí ojetou Octavii, na který odešlo po měsíci turbo. A nový majitel mě dal vesele k soudu a požadoval po mě 25 000Kč jako odškodnění. Když se tento spor začal řešit soudně, začal jsem si uvědomovat zásady, které je potřeba u prodeje ojetého automobilu dodržovat: 1) mít při prodeji alespoň jednoho důvěryhodného svědka 2) přidat ke smlouvě předávací protokol, kde bude u jednotlivých částí napsáno kontrola, případně výměna 3) v kupní smlouvě napsáno: a: kupující absolvoval zkušební jízdy (je nutno psát víc jak jednu) b: kupující kupuje vozidlo tak jak stojí a leží c: kupující se důkladně seznámil se stavem předmětu koupě a s jeho stavem souhlasí d: ikdyž slovně majitele upozorníte na to, že vozidlo bylo havarované, či jinak poškozené a následně opravené uvádějte to písemně do smlouvy Nový majitel nemusí s těmito podmínkami souhlasit, ale věřte, že za soudní popotahování to pak nestojí. A jaký máte zkušenosti vy?
  6. Ahoj, píšu ohledně Octavie. Poslal mi by jsi mi na sebe tel. číslo + zaslal fotky na pavlik.jakub@seznam.cz

    Díky

  7. Kubic

    enzo H

    Kámo osobní zkušenost, jinak bych to sem nepsal. Materiál, ze kterýho jsou je měkký. Používám origo AL kola na zimu a jsou jako nový, žádný problém a v zimě asi dostávaj víc zabrat jak Enza na léto.
  8. Kubic

    enzo H

    Já už bych Enzo H nekoupil, jsou moc měkký. Vymeteš díru a je hned nakopnutý, není nad origo kola.
  9. Ahoj, už jste někdo nechával dodatečně dělat střešní okno, popř. šíbr na Fabii? Jaký máte zkušenosti? http://www.webasto.cz/am/cz/am_automobile_3016.html Výklopné a posuvné střešní okna Hollandia 300 - jen je škoda, že se nezatahuje dovnitř vozu jako to mají origo okna.
  10. Záleží na stavu, ale cena je přiměřená.
  11. Dělalo mi přesně to samí jak popisuje Petris. Kabelový svazek jsem měl odmotaný, ale stejně byl shnilí. Kabelový svazek jsem si musel nechat na svoje náklady vyměnit a zase šlape jak hodinky. Dělal mi to známý co má autoservis, spolklo to mnoho jeho nervů, cca. dva dny práce a stálo mě to asi 3500Kč. Ty kabliky co tam byly původní stály za prd, moc tenký.
  12. Servisní manuál Skody hovoří takto: Demontovat kryt motoru se vzduchovým filtrem – Odšroubovat krycí čepičku odvzdušňovacího ventilku na vstřikovací liště. – Připojit diagnostický přístroj -V.A.G 1552-, zapnout zapalování a zadat adresu 01- Elektronika motoru ⇒ Motor 1,4/55; 1,4/74 - vstřikování; opr. sk. 01. – Zadat funkci 03 „Diagnostika akčních členů“ a potvrdit tlačítkem . – Navolit tlačítkem diagnostiku akčních členů pro relé palivového čerpadla. – Obložit odvzdušňovací ventilek hadrem. – Stlačit ventilek -šipka- dokud nebude z odvzdušňovacího ventilku vytékat volně palivo bez vzduchových bublin.
  13. Všichni píšete že měníte filtry s postupem, ale nikdo nezmíní odvzdušnění palivové soustavy, provádíte?
  14. Triglav bez bonusů 3000Kč + 590Kč připojištění oken na 5000Kč. Škoda Fabia 1,4 16V
  15. Kubic

    Provrtaná SPZ

    Taky si neumím představit, že si na přední nárazník RS dám SPZ s držákem. Natřel jsem čepičku na modro a tím jsem problém uzavřel.
×
×
  • Vytvořit nový...