Přejít na obsah

sin

Uživatel
  • Počet příspěvků

    39
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://
  • ICQ
    0

Oznámení sin

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. sin

    Komplet brzdy

    Tuhle Galfer sadu mám (280mm). Určitě je to lepší než série, ale zas takovej zázrak to není. Příšte bych zkusil něco jinýho.
  2. Dobrý je přečíst tohle: Technická informace výrobců brzdových kotoučů - Vibrace předních kotoučových brzd vozů Škoda Octavia I roků výroby 1997 až 2006 http://autoprima.cz/_up/Hazeni-kotoucu-Octavia-I.pdf
  3. sin

    kola

    Když budou kola s et 37 nebo 35mm, tak se na 100% vejdou.
  4. sin

    kola alessio

    tady se to řešilo: http://www.autohificlub.cz/forum/13/874331...---musi-bejt-/0
  5. sin

    kola alessio

    Taky se mi jednou stalo že jsem je neměl, sehnal sem je na - epneu.cz. Nebo je mají na http://elektrony.cz/?volba=Prislusenstvi#krouzky. Jinak sem na jinym foru četl že někdo jezdí i bez nich, ale prý to může při vyšších rychlostech vibrovat a to už je asi něco špatně.
  6. U me zimni 195/65r15 letni 225/40r18 - na letnich je pri stejnym stylu jizdy spotreba vyssi o 0,5-1l. Tak ted jezdim s lehci nohou a mam spotrebu skoro stejnou jako v zime. U prechodu mezi 15->16 to bude max naka desetinka.
  7. Já mám dobrou zkušenost s čističem disků Turtlewax, bez jakýhokoliv drhnutí to vzalo i vnitřní stranu disků. Stačí jen nastříkat, utřít a opláchnout.
  8. Měl jsem podobnej problém - občas to chcíplo, někdy to šlo nastartovat hned, někdy až po chvíli. U mě se vyměnil snímač otáček a bylo po problému.
  9. sin

    Alu kola

    Dnes sem si udělal radost a nahodil letňáky.
  10. Ahoj. Tak já můžu pochválit Powerbass S6c, mám je taky na rádiu JVC ve vytlumených dveřích a hraje to solidně. Oproti papírákům dost změna. Z výběru bych asi vyřadil ty sinus live, podle parametrů bych řekl že jsou vhodný spíš na hraní přes zesilovač. Zádní ovály bych pak vybral podle předních repro a vzal bych stejnou značku. Helix a DLS mají lehce vyšší citlivost, takže na rádio budou hrát možná o chlup líp než powerbass, ale neslyšel jsem je, tak nemůžu porovnávat.
  11. Přehlídnul jsem že vybíráš mezi powerbass a axton. Volil bych powerbass.
  12. Ja kupoval tyhle: http://www.hificar.cz/reproduktory/sinus-l...50-neo-13s.html
  13. Tohle mě taky zajímá. Mě by se líbila kamera co se montuje do rámečku spz, ale nevim jak s kabeláží. Jinak co vim tak se to spínání dá připojit na žárovku couvacího světla.
  14. Mám taky combi a vepředu mám Powerbass S-6C v originálních plastových redukcích který tam zbyly po origo repro. Jen sem musel kleštěma ohnout plech co je pod nima. Vytlumeno mam tecsoundem 2mm s alufolií. Dal bych i mdf redukce ale zrovna sem tenkrat zadny nesehnal. Já říkam, že pokud jde o takhle jednoduchou instalaci mdf podložka být nemusí, ale hodně špatně se ten kroužek oblepuje a vypadá to hnusně. Zvukově je to úplně někde jinde než sériové papíráky, ale pořad je to to nejnižší třída.Dozadu jsem teď koupil tohle: http://www.hificar.cz/reproduktory/sinus-l...50-neo-13s.html. To jsou jediný komponentní repro v rozměru 4x6 který sem našel. V plánu je jěště nějaký subík a budu spokojen. Rádio mám JVC kd-avx11.
  15. Přidám svojí čerstvou negativní zkušenost. Sníženo mám viz. http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=29148. Parkoval sem u naší babi před barákem - levá kola na trávě, pravá na asfaltu. Asfalt vyvýšenej tak max o 5 cm. Zajíždim a najednou příšernej rachot - zadřel sem se spodkem o hranu toho afaltu a nešlo to ani dopředu ani dozadu. Odtrhnout se mi povedlo až napotřetí. Naštěstí se nic nepoškodilo, ale ten zvuk mi rval uši. Se sníženym podvozkem si holt človek musí dávat pozor na každou dirku.
×
×
  • Vytvořit nový...