Přejít na obsah

rape

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení rape

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. rape

    Radenie rychlosti...

    Ahoj, něco podobného mi taky dělala felda, vyměnil jsem nejdříve pouze kloub na řadící páce, co je dole pod autem vše mi chodilo asi pouze půl roku, poté to začalo, zlobi až tak, že jsem nemohl zařadit jedna a dva vůbec, tak jsem vyměnil obě řadící tyče pod autem, protože byly zrezlé a byly mírně ohlé jinak než ta nová, zkus se podívat jestli si někde neškrt o obrubník a něco si dole neohl, protože řadící páka nemá pak správný výklon a nezařadíš, nebo ti to také může dělat jak píšeš spojka. Jde o to kolik máš na ní najeto a jak jezdíš.
  2. rape

    Autoradio problem

    tak jsem se dneska stavil v servisu, přeměřil alternátor zkontroloval a řekl, že vše je v pořádku hodnoty na měřáku jsou v pohodě říkal
  3. rape

    Autoradio problem

    auto mi ale dobíjí normálně, a vše jinak funguje
  4. rape

    Autoradio problem

    Ahoj, pokaždé, když natočím studenou feldu, tak se mi při překročení dvou tisíc otáček vypne autorádio, když uberu plyn, tak rádio naskočí, takhle blbne až do zahřátí motoru. Vyzkoušel jsem i jiné rádio a dělá ty samé věci. zapojení kabelů mi kontorloval autoelektrikář a říkal, že vše je v pořádku. Nevíte co by to mohlo dělat?
  5. Už jste někdo měnil žárovky u knoflíků na topení u felicie, ten plast, jsem sundal, lae nevím jestli sundat knoflík, nebo jak na to.
  6. rape

    OBD II

    Můžeš mi to prosím poslat na mail rais.josef@seznam.cz Moc ti děkuji
  7. rape

    OBD II

    je na něm napsáno VAG COM 409.1 a je do USB
  8. rape

    OBD II

    jak si to myslel nainstalovat virtuální seriový port? Můžeš mi poradit více?
  9. rape

    OBD II

    Potřeboval bych poradit dnes jsem si koupil přes inzerát kabel OBD II s koncovkou usb do počítače. z internetu jsem si stáhnul program VAG COM 704.1, ale při testu kabelu mi píše hlášku, že nebyl nalezen ovladač USB. Tak byl bych rád pokud by jste mi poradili nějaký jiný program či jinou verzi. Předem děkuji za každou radu.
×
×
  • Vytvořit nový...