Přejít na obsah

vypravec

Uživatel
  • Počet příspěvků

    38
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

461 zobrazení profilu

Oznámení vypravec

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. nemůžu si pomoct, ale než ten postavený tablet na palubní desce mi přijde elegantnější a praktičtější jeho integrace do středového panelu....
  2. Jo, obě fungovaly obě asi 40 min jízdy, pak se začalo šeřit a na palubní desce skočila místo mapy hláška "zapněte světla" a tím to skončilo . Stejně ale zvláštní, že se tohle může stát...…….
  3. Zdravím všechny, co říkáte na toto : (taky jsem byl dost v šoku, stalo se to samo po nastartování a zapnutí navigace tlačítkem NAV)
  4. vypravec

    MR 2019

    To all- mám výborný zprávy. Nabídka motorizací je už zase kompletní, takže, kdo potřebujete, můžete konfigurovat ! Je tam i moje oblíbená kombinace úsporného TDi 4x4 s mechanickým šestikvaltem……………..
  5. vypravec

    MR 2019

    Ty voe, to je teda vopruz. Tak 4x4 má jen Scout a ještě jen s automatama. Jeden diesel a jeden benzín, tot vše...………...
  6. vypravec

    MR 2019

    Zdravím, mám O2 4x4 2008 a ted chci novou, ale s hrůzou jsem zjistil, že Octa 4x4 je v nabídce s JEDINOU motorizací a to benzín 1,8 s automatem !! To je hrůza. Co blbnou !?!?!??! Když jsem vybíral v roce 2008, byly 4x4 snad 4 motorizace...………….
  7. jojo, je to pravda, ubírá i půl litru. Ale kdyby šidil i o celý litr (což tolik není), tak jsem pořád o půlir na 100 km pod spotřebou deklarovanou výrobcem (pro 4x4 je to 6,2 l/100Km), takže celkem slušný ne ?
  8. Tak já sleduju palubní PC a vždy při dosažení 100 provozních hodin sleduju průměrnou spotřebu. Po několika posledních hodnotách lehce nad 5 litrů na 100 Km (5,1 a 5,2) se mi u OII 1,9 TDi PD se 4x4 podařilo během posledních 100 hodin zajet dle palubního PC dokonce za průměr 4,8 l/100 km. Ujel jsem během těch 100 hodin 4732 Km. Přiznám, že jsem se ale musel hodně snažit, ale šlo mi o to vyzkoušet, za kolik s tímhle autem dokážu zajet
  9. vypravec

    6KVALT

    Jak to tady čtu, takchválím svou volbu, kdy jsem si vzal 1,9 TDi PD se 4x4, čímž tam mám u tohoto motoru 6.ti kvalt a ještě jsem vysmátej v zimě
  10. Tak tohle mi napsali z Bolky na můj dotaz, proč dělaj bohatší chromy u superbů a octavií pro čínskej trh a pro českej to není dostuoný ani jako doplňková výbava Vážený pane inženýre, těší nás Váš zájem o celosvětovou produkci Škoda Auto. Každá kultura má vlastní estetická měřítka; a tak zatímco na Východě je chrom v množství velkorysém považován za naprostou nezbytnost, na Západě je tomu spíše naopak. Proto vozy Škoda, které jsou vyráběny pro evropský trh, odpovídají zdejšímu vkusu a nárokům. Pro evropské zákazníky (nejen české), kteří chtějí svůj vůz ozvláštnit bohatým chromováním, existuje rozsáhlá nabídka v sortimentu tuningových firem. Takto lze na vozy Škoda získat nejen celochromovanou masku chladiče, ale také kryty zrcátek, vnější dveřní kliky, rámečky SPZ, krytky ostřikovačů čelního skla atd.
  11. Zatím po roce provozu (36 000 km) můžu říct, že od Milotecku kvalitka. X průjezdů myčkou, každodenní provoz i v zimě a kromě pár mikroďubíčků vypadají dobře taky pořád dobře drží.
  12. Nie si sám, ja ja hovorím-čierna je proste čierna-najelegantnejšia farba. Ved už je to čo svet svetom stojí-ako sa naieraly velké reprezentačné luxusné limuzíny ? Počnúc Tatrami, cez Au´diny, Bavoráky? Zvačšmi čierne.....
  13. uf, dneska se to na slunci uvolnilo.....
  14. Já jsem bral novou OII v půlce září, zřejmě mi tam ještě dali letní směs. Přestalo mi to stříkat, tak jsem dneska dolil zimní, ale nic se neděje, i když je slyšet, že čerpadélko pracuje....Asi to někde zamrzlo. Ted už jedině počkat, až se zvednou teploty co ?
×
×
  • Vytvořit nový...