Přejít na obsah

Nakor

Uživatel
  • Počet příspěvků

    25
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    1

Vše zveřejněné uživatelem Nakor

  1. Znamená to, že po jízdě po dálnici mohu hned vypnout motor?
  2. Nastaveni barvy jsem na Boleru taky nenašel. Rozsvěcí se to s potkávačkama. Z výroby jsem měl nastavenou velmi nízkou intenzitu svitu.
  3. Většina toho se ale týká bezdrátového nabíjení, ale to nepotřebuju.
  4. To je dobrá zpráva, díky. 7 tisíc bych za to nedal, ale třeba polovinu jo, tak snad to časem dopadne. Do té doby budu drátovat :)
  5. Půjde dodatečně dodělat ke smartlinku bezdrátové řešení? (Myslím za pomoci originálních součástek, nikoliv pomocí různých cizích krabiček.)
  6. Bral jsem teď skladovku (dřív než byla na skladě). Autosalon ji objednal někdy dávno, snad už vloni v létě. Auto bylo vyrobené v březnu 2022 a LED zadní světla nemá, i když je v době objednání mělo mít. Nejsou čipy, no :)
  7. Ve verzi Style jsou kromě té osvětlené lišty před spolujezcem ještě velmi nenápadně přisvícené kliky předních dveří.
  8. S tím půlmetrem rozdílu ve výšce jsem to přehnal, zas takový kopec to nebyl, opravil bych se na převýšení 20 cm. Každopádně mi to přijde zvláštní, že: - zadní kola v bahně - jízda dopředu - pohodička - zadní kola v bahně - couvání - pohodička - přední kola v bahně - jízda dopředu - pohodička - přední kola v bahně - couvání - problém Rozdíl mi přišel opravdu velký.
  9. Prosím o radu. Stál jsem zadkem do mírného kopečka, přední kola v bahně. Potřeboval jsem vycouvat, ale protáčela se přední kola a zadní kola zabírala buď málo, nebo spíš naprosto vůbec. Bylo nutné auto ručně postrčit, abych vyjel. Při následném testu na jiném místě to fungovalo stejně, přitom při ostatních kombinacích (různá kola v bahně, různý směr výjezdu) vše fungovalo tak jak mělo. Je to normální? Čekal bych, že v této situaci půjde všechna síla na zadní kola, která stála sice skoro o půl metru výš, ale na pevném podkladu, a že pohodlně vyjedu.
  10. Nakor

    Octavia III

    Zatím nejhezčí Oktávka, na druhou stranu se mi nelíbí oblast kolem předních světel (a světla samotná také moc ne), třeba Vision D měl o poznání lépe řešený předek.
  11. Na tohle jsem zrovna nedávno narazil tady na fóru. V záruce ti to vymění, bez záruky máš asi smůlu, ale zeptej se v servisu. Když ti nepomůžou, tak pak se s tím buď smiř, nebo si nech od někoho vyměnit budíky. Dělá to tu víc lidí.
  12. Prosím o radu, mám v tom dost bordel: 1. Můžu vzít Stream MP3 z O2 před FL a namontovat ho do O2 FL? (ze starší do novější) 2. Pokud ano, musím měnit gateway a nakódovat?
  13. Nakor

    Škoda RAPID

    Výborný úlovek, který mě dost uklidnil, že to bude vypadat jako MissionL. Akorát doufám, že budou blinkry v zrcátkách a ne na blatníku.
  14. Nakor

    Škoda RAPID

    Jestli máš 150 kilo nebo 210 centimetrů, tak tvé naštvání chápu. A-Entry má mít rozchod předních kol jen o chloupek větší než Fabie, takže je jasné, že auto bude úzké. Jsou zákazníci, kterým to nebude vadit. Třeba mě. Nemyslím si, že bude interiér stísněnější než tvoje O1.
  15. Nakor

    Škoda RAPID

    Jsem fakt zvědavý na ceník. A-Entry s 1.2 TSI (77 kw), ESP, aspoň 4 airbagy, klimatizace, přední okna v elektrice, alu kola, palubní počítač a tempomat se doufám pohodlně vejdou do 350k. Za 320k by to byl mazec!
  16. Nakor

    Škoda RAPID

    Nahrávka je bohužel dost nekvalitní a nelze určit, co z toho je maskování a co je reálná podoba. Každopádně pokud to bude vypadat takhle nějak, tak do toho rozhodně nejdu a budu se rozhodovat mezi Toledem, i30 a výběhovým Golfem. Pokud to ale nakonec bude vypadat jako MissionL (s jinými světly, klikami a materiály v interiéru atd.), tak si ani nebudu vybírat a jdu do toho. Jsem napnutej jak špageta, tady se v přímém přenosu rozhoduje o mém příštím autě. ))
  17. Presne to jsem potreboval, diky!
  18. 2002. Jenze kdyz potkam inzerat jako treba tento, tak vim prd, stejne jako dost casto i sam prodavajici (tohoto jsem se neptal): http://im.aukro.cz/item562502973_fabia_vypinac_svetel.html
  19. Diky. A jaky je tedy prosim rozdil v tech konektorech? Da se to treba poznat z fotky?
  20. U ovladace svetel nemam regulaci intenzity osvetleni budiku. Chci se zeptat, jestli kdyz si koupim ovladac svetel, ktery regulaci budiku ma, staci to jen pripojit, nebo jsou potreba nejake dalsi kabely pripadne dalsi zasahy treba do budiku atd? Diky za radu (Jestli to tu nekde na foru je, tak se omlouvam. Hledal jsem to dve hodiny a nenasel)
  21. Mam pocitac, ale nepocita. Vypada to, ze funguje uplne vsechno krome aktualni spotreby (tim padem nefunguje ani prumerna). Nekdy to naskoci a funguje to dobre, nekdy to naskoci a ukazuje to podivna cisla a vetsinou to nenaskoci a ukazuje se 0.0, prumerna spotreba behem toho stale klesa a klesa. Cim by to mohlo byt? Spatne cidlo? Kontakty? Jsem lajk, nevim co s tim a v servisu se jim do toho nak nechtelo.
×
×
  • Vytvořit nový...