Přejít na obsah

sus007

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení sus007

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. sus007

    Výpis závad VAG

    Zdravím Vás všechny, nevím si rady co přesně mám vyměnit když mám na Yeti tuto závadu. Nemáte někdo radu? Předem moc děkuji.
  2. Zdravim, koupil jsem si Yeti s motorem cfhc a DSG Byl jsem dost nervozni z nízké teploty. Po přečtení tohoto vlákna jsem tedy vyměnil termoregulator a jsem velmi spokojen s výsledkem. Teplota drží na 90 a ani se nehne? Děkuji všem že se tady o tom píše.
  3. Tak se musim pochválit dnes jsem "operoval" a vše potřebné vyměněno. Jen třeba! pro zajímavost! orig.filtr 990kč orig.olej nápln 390kč
  4. Přátelé,tak Vám tak řeknu,že jsem si tu přečetl vše o haldexu a polil mě pot!!! Hned zítra jdu do Škodovky nakoupit vše potřebné k výměně a musím to vyměnit.Se divím že mi to ještě nekleklo-já prase!! Každopádně díky všem co se zapojily do diskuze jinak bych o tom věděl tak akorát h....o.
  5. Zdravím všechny. Až včera jsem mel možnost podívat se na ten zapalovač a zkusit tu Vaší fintu s tou pojistkou pro děti do zadu. Málem me jsem omdlel, když jsem zjistil,že je to tak jak jste oba psali.Trošku do aut taky dělám ale tohle jsem vůbec nevěděl a nevěděli to ani kluci v autorizovaném servisu.Moc díky za radu opravdu jste mi pomohli,co já se s tím natrapil.Takze jestě jednou moc děkuju.
  6. Díky za radu zítra to zkusím a napíšu.Každopádně díky.Každá rada se cení.
  7. Zdravím Vás .Potřeboval bych poradit se zapalovačem mezi sedačkama né v zavazadlovém prostoru.Zapalovač mi chodil pouze!po zapnutí klíčku do polohy kdy svítí kontrolky a jinak po vypnutí zapalování bylo mrtvo. Ted zapalovač občas jde občas nejde.Začal jsem od pojistek,pak relé(53) a tam jsem zjistil že mi do relatka občas nejde kostra ktera mi to relé sepne.Tak jsem zkusil vyměnit oříšek(spodni el. část spinací skříně) a stejně mi to zlobí.Prostě nevím co spíná, aby mi šla ta kostra do relátka.Jestli s tím máte někdo nějakou zkušenost prosím poradte.Zkoušel jsem to i obejít a kostru si vzít jinde ale to relátko je pak stále v činosti a je úplně vařicí.Jedná se o vůz ŠKODA OCTÁVIA COMBI TDI 4X4 66KW. r.v. 2000 Díky za jakoukoli odpověd jelikož me to už pěkně krká.
×
×
  • Vytvořit nový...