Přejít na obsah

*pepa*

Uživatel
  • Počet příspěvků

    111
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení *pepa*

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. *pepa*

    1.8T RS netáhne

    Přesně ten samý problém. Načipoval jsem na nějakých 156kW a od té doby se motor chová divně. Spolujezdec sice necítí nic, ale já na plynu cítím jako by motor buď vynechával a nebo turbo neudrželo tlak. Nevím jak to jinak popsat. Prostě to lehce škube. Někdy to jede jako šlak a někdy je to úplně tupé. Vyměnili jsme ventil turba a zapalovací cívky a nepomáhá. Svíčky jsou v perfektním stavu.
  2. *pepa*

    Fabia II RS

    Díky, tohle jsem už viděl, jen jestli nemá někdo fotku toho auta třeba z lepšího úhlu. Potřeboval bych právě dvojkovou, ale momentálně ty obrázky vůbec nejsou.
  3. *pepa*

    Fabia II RS

    Nemá někdo fotku Fabie RS, třeba ze školení v modré RACE? Ukecávám ředitele, aby jsme ji objednali, ale nejdřív ji chce vidět a na netu není nic, nebo jsem blbě hledal. Vše jen zelená, červená, nebo žlutá.
  4. No, potom co se probíralo vítězství Superbu Combi proti Passatu, tak si myslím, že se to do Supa nedostane nikdy, ale bylo by to Super( . Cena by byla určo vyšší než u 3,6 FSI. Hlavně aby šlo DSG a 4x4. Pak už by měl Superb fakt vše co by měl mít (snad jen ještě pořád chybí ten adaptivní tempomat).
  5. Ideální vůz by byl zvenku Ibiza, uvnitř Fabia a znak Škoda
  6. *pepa*

    Jakou barvu

    Hlasuju pro hnusně nepraktickou a pořád špinavou černou. Ale po umytí na takových 18"Themisto, to je panečku žrádlo
  7. *pepa*

    import škodovek

    Tak věřím, že ceny jsou to skutečné a pravdivé. Nevím jak velké marže mají v zahraničí, ale vím že Škodovka se velmi dušovala, jak se nyní nevyplatí jet pro třeba Supa do Německa. Dokonce na to byly reklamy v časopisech. Jak vidno všechno je možné a podle těch fotek ty auta vypadají opravdu nejetě. Trošku mně jen zaujal počet najetých km. Proč mají všechny auta okolo 40-50 km? Předváděčky mají přece najeto víc a fungl nové zas na druhou stranu většinou 6 nebo 7 km a kamony jezdí až do salůnů. Jasně možná je to opravdu náhoda a pro obchodníka je možná výhodnější jezdit někam po ose. Jen mě to zaujalo na první pohled.
  8. *pepa*

    import škodovek

    Ty ceny jsou tak neuvěřitelné, že čuchám nějakou kulišárnu.
  9. Tak už to mám taky za sebou. Šlohli mi je asi před dvěma hodinama. Obyčejné plastové žluté. Jednu tam nechali-chápete to? To mi hlava nebere jak může být někdo tak omezený k***a fix. Přál bych si toho kreténa dostat do ruky.
  10. To se tvdilo i o xenonech ne? Teď když má dát někdo 5 táců za výbojku, tak se diví kolik "háček" by za to pořídil, ale jasně komfort při jízdě v noci je někde jinde.
  11. No hlavni je tuším fakt, že když prdne jedna dioda, tak se musí vyměnit celý pás diod, což je myslím docela drahé ne? Každopádně by mě zajímalo, kdy se tyhle čínské světla objeví na EU modelech-to zase někdo bude muset udělat humbuk v novinách, než to začnou běžně dávat. Možná, že by to i lehce pomohlo opticky té "problematické" zádi Supa. Tak za měsíc už bude po premiéře Combi, no už se těším. Doufám, že to bude stát za to.
  12. *pepa*

    Octavia II RS

    No ale dalo by se to přefóliovat na jakoukoliv barvu . Stojí to myslím okolo 25.000 na celé auto.
  13. Tak název kol je OXIGIN 14.
  14. *pepa*

    cena a sleva

    A co ti stím jako takovej pepa na salónu udělá??? Neřeknu, kdyby předváděčka a jezdil stím kdejaký trouba, který se chce povozit, tak to je něco jiného, ale takhle si tak maximálně nastaví sedačku, ošahá volant a zkusí naprázdno zařadit a to je všechno.
  15. *pepa*

    cena a sleva

    Největší slevy jsou na skladovky. Např. SII Ambition s 2.0TDI/103kW, Rosso Br., 18", park.asist.-původní cena 875.400, teď 659.000 vč. DPH v hotovosti v nabídce jedné nejmenované firmy . Jinak si často říkám, že částky v ceníkách jsou fakt k ničemu. Kdyby tam radši napsali, cena na dotaz u prodejce, bylo by to nejvýstižnější.
×
×
  • Vytvořit nový...