Přejít na obsah

tcheco

Uživatel
  • Počet příspěvků

    39
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení tcheco

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. tcheco

    Výběr motoru

    2,0TDI je mozna lepsi na jizdni vlastnosti, ale neni tak spolehliva jako 1,9TDI. Alespon podle odbornych casopisu, je momentalne 1,9TDI 77KW nejspolehlivejsi motor VW. Mam na stavajici 1,9TDI 70000 a zadny problem.
  2. tcheco

    Výběr motoru

    Momentalne vlastnim OII 1,9TDI 77KW manual a rad bych ji vymenil za novou OII s DSG. Rozhoduji se mezi 1,4TSI DSG a 1,9TDI 77 DSG. Mam docela chut jit do toho benzinu, ale bohuzel nemam zadne zkusenosti s timto motorem. Rocne najezdim 20-25000km, 70% po dalnici, zbytek mensi pojizdky(prace a pod.). Rad uvitam vase nazory a zkusenosti. Diky!
  3. Rad bych vymenil OII 1,9 TDI 105 manual za novou OII DSG. Rozhoduji se mezi 1,4 TSI DSG a 1,9 TDI 105 DSG. Prosim o vase rady , nazory a zkusenosti s temito modely. Diky predem!
  4. Ve Francii loni prodavali Octavii RS 77kw. Sam jsem v ni sedel, byla skoro stejna jako RS az na zadni kridlo, 17 ki kola opravdu super. Ale nebyla tak dobre vybavena jako moje soucasna O2. Byla na bazy AMBIENT a nic se nedalo doobednat. Skoda, jinak bych ji opravdu vzal ale ta vybava......
  5. tcheco

    Pneu Contiental

    Podle testu jsou nejmene hlucne. Lepe v testech, co se tyce celkoveho hodnoceni, dopadli jen pirelli P6, ale jsou hlucnejsi.Jake mate zkusenosti s temito pneu?
  6. tcheco

    Pneu Contiental

    Momentalne mam goodyeary a mam na nich najeto 47000. Na zadku jsou jeste dobre, ale vpredu uz jsou na vymenu. Vymenim ale vsechny, nemam rad na aute 2 znacky gum. Chtel bych continental protoze jsou hlavne mene hlucne.
  7. tcheco

    Pneu Contiental

    Jake mate zkusenosti s continental premium contact2? Dik za odpovedi.
  8. A kdo by te mel na tech hranicich zkasirovat kdyz tam neni ani noha. Je ale pravda, ze s nekteryma staty EU maji Frantici dohodu o vymahani pokut a naopak. A casem to urcite zavedou v cele EU. Mala perlicka:vcera jsem se nechal vyblejsknout autom. radarem na dalnici (jel jsem 136km/h), 2 body v pr.... a 90€ taky.
  9. S Ceskou poznavackou tady zatim neryskujes nic, ale jak dlouho...... Jinak se tady pomalu nevyplati mit nadupany auto, kdyz na dalnici nemuzes vic jak 135. A za 40 navic mas po papirech a bude to jeste horsi!!!!!
  10. Uz jsem to tu psal. Francie.
  11. Ja mam odchylku az 8km/h, podle GPS. Kdyz mam na tacho 130 tak na navigaci mam 122-123. Je ale porad lepsi kdyz tacho ukazuje min nez naopak. To bych se tady nedoplatil a body uz bych asi nemel zadny. Mame tady autom. radary na kazdem rohu!!!!!
  12. Nejmensi spotrebu jsem mel 4,9l, ale to bylo jen jednou. Jinak to mam okolo 6l a dlouhodobou mi ukazuje 5,8l. Myslim, ze zalezi take dost na pocasi.
  13. Jak je slozite to nasadit? Nemusi se nic odmontovat?
  14. Me to take vymenili a zatim to nevrze. Hlavne to nechce mazat, to je pak jeste horsi. Pri vymene urcite dvere nedemontovali.
×
×
  • Vytvořit nový...