Přejít na obsah

Mexican

Uživatel
  • Počet příspěvků

    21
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

814 zobrazení profilu

Oznámení Mexican

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. martos81 > zvláštní, fabie mě v takovém případě na boleru hned upozorní hláškou "zapněte zapalování"
  2. Autocentrum Šmucler Plzeň, zamítnuto. Je tu někdo, komu to někde v plzeňském kraji uznali?
  3. Stejný problém s pískáním sandenu a odborníci u Šmuclera v Plzni reklamaci neuznali. Mimo jiné jsem reklamoval nefunkční výhřev sedačky a auto tam stálo 14dní ?
  4. @Blazin95 řekl jsem, že to mám zaplacené a nefunguje to, předvedl jsem, že po kliknutí se nic nezmění a že jsem četl, že to řeší novější software. Při převzetí mi povídali, že to řešili s Boleslaví. A ano v rámci záruky aktualizace chybu se surroundem vyřešila ;)
  5. Zajímavé, že mě před půl rokem stejný problém stejný dealer normálně vyřešili aktualizací a někomu jinému blijí takové ovna?
  6. Při silnějším dešti tam teče úplně stejně jako z té lahve. Reklamaci mi taky neuznali. Poslal jsem email na skoda info, že mám obavy aby prosolený kobereček nezpůsobil zkrat a případně požár a po několika měsících čekání a pozorování jak koberec na "oddělovací" příčce plesniví, jsem se znovu ozval a dostal pouze odpověď že "potřebují čas pro analýzu, investigaci a ověření informací".
  7. Performance monitor mi ve fabii funguje. Bolero 366, vag extensions for auto v2.2, performance monitor v0.40B. Ale stejně jako u skoda one app v mirrorlinku, také neukazuje výkon.
  8. Především Díky za návod a pardon jestli špatně hledám, ale nenašel jsem možnost aktivace hlasového ovládání tlačítkem na volantu (Po stisknutí mě to rádí navštívit servis a zaplatit za aktivaci). Další věc, co bych potřeboval ještě víc, aby šla aktivovat couvací kamera při jízdě vpřed, abych mohl např. kontrolovat náklad na p.vozíku. Je to reálné?
  9. Mě tam taky teče, možná trochu míň než ve videu, ale teče a někteří z fb to prý zkoušeli a maj tam sucho. https://m.facebook.com/groups/1820119628014099?view=permalink&id=2167153816644010
  10. Když tady tvrdíte, že je to normální, tak mi vysvětlete, proč to na některých neteče.
  11. Taky si toho občas všimnu, ale víc mi vadí odraz slunce v chromových obroučkach budíků :/
  12. Ajťáci ze Škodovky budou asi pěkný lemry :/
  13. Pokud peníze nejsou problém (asi 15990,-), tak by možná pomohla firma ZENEC https://www.youtube.com/watch?v=Kchi1Mf4gOw
×
×
  • Vytvořit nový...