Přejít na obsah

djrr

Uživatel
  • Počet příspěvků

    22
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem djrr

  1. Zdravím, přečetl jsem tady pár témat ale stejně z toho nejsem moc moudrý. Jde o to, že už delší dobu uvažuju o výměně volantu v mém Roomsteru 1.4 tdi 2007, za nejspíše z F3 multifunkční. Líbí se mi ovládání na volantu v mém druhém autě. Jde ale o to, že mám dodělané neorigo 2din rádio Sony XAV-601BT. Po trochu googlení jsem přišel na to, že rádio má 3pólový input jack pro SWC, k čemu je potřeba adaptér - převodník pro konkrétního výrobce a model auta. Chci se tedy zeptat, řešili jste někdo něco podobného? Jde použít volant z F3 pro ovládání neorigo rádia? Další věc je, že tam mám teď origo nemultifunkční roomster volant a nejsem si jistý, jestli bude stačit výměna kus za kus. Četl jsem že to záleží od výbavy, mám elektricky ovládáná zrcátka s výhřevem, takže požadovaná jednotka by tam měla být. Logicky mě ale napadá, musí jít tlačítka z volantu přes "oficiální cestu" CANu? To mi dává smysl jen v případě origo rádií. Teoreticky mě napadlo, že by stačilo vyřešit jen podsvícení tlačítek na ovladač světel a tlačítka samotná napojit přímo na ten adaptér - převodník, který by vedl rovnou do rádia. Neukamenujte mě, třeba mluvím úplně z cesty, je to jen úvaha. Díky moc!
  2. Symphony tam neni, je tam nějakej Panasonic kterej bude stejně brzo nahrazenej Sony s BT.
  3. fancarhifi: 1 - A nebylo by lepší dát ho přímo na 12V od baterky? Od remote by to určitě šlo taky, ale když to bude od baterky tak to prostě bude fyzicky rozpojený takže se to ani nemá jak vybít.. mě to příjde jistější. Nebo jestli se ten obvod sepne jen když bude zaplý i +12V od radia. 2 - Mají dobré basy? Nebyly by lepší nějaké třeba od JBL nebo sony? 3 - Právě by byly repro jen v předních dveřích, v zadních ani v kufru repro nejsou.
  4. Zdravím, měl bych pár dotazů ohledně audia ve Fabii 1: 1. Jak zapojit autozesilovač na subwoofer? Viděl jsem už pár návodů a už i celkem vím jak na to, ale chci vědět na co si dát pozor, vím že se musí koupit speciální kabely aby nedošlo k zahřívání. Ještě jsem se chtěl zeptat zda by šel dát na + kabel od baterie k zesilovači vypínač, abych ho zapnul jen když bych chtěl, kdybych např. dlouho stál s vypnutým motorem a měl bych zaplé rádio aby mi to nedrancovalo baterku. 2. Jaké byste mi doporučili repro do předních dveří? Ty původní už jsou léty vyhrané a nehrajou nic moc. Poslouchám převážně basovou taneční hudbu tak by měly mít dobré basy a aby šly napojit přímo na autorádio a ne přes zesilovač. Cena cca do dvou tisíc. 3. A ještě poslední dotaz: Jak by se daly vyřešit další 2 repráky dozadu nebo do zadních dveří? Jak by to bylo lepší? Vzadu nemám pláto ale roletku tak právě nevím jak to udělat. Napadlo mě připojit dozadu repro z hi-fi věže, zkoušel jsem to a hrajou celkem dobře. Moc děkuji za odpovědi.
  5. Zdravím všechny Škoďáky, mám takový problém s mojí fabii combi, nevím jestli je to zkrat v elektronice, ale občas při odemknutí centrálem se vůbec neodemkne kufr (když se ho snažím otevřít tak je furt zamčenej), ten kufr se odemkne teprve až otevřu zadní levé dveře, další problém vidím na odpálenej spínač předních dveří u řidiče (nevim jak to popsat, prostě takovej spínač co detekuje že sou otevřený dveře, takže rozsvítí stropní světlo, začne pískat když mám rozsvícená světla atd.), ale prostě i když otevřu dveře tak se to chová jako by byly furt zavřený, jako že se nerozsvítí stropní světlo, nezačne pískat oznámení zaplejch světel při vypnutí motoru, ale přitom když otevřu dveře u spolujezdce nebo zadní, tak to funguje vše OK, akorát nevim kde se ten spínač nachází, vím že starší modely (felicia, favorit) měly takovej gumovej výstupek na karoserii, kterej dveře přimáčkly, jenže u fabie to nějak nemůžu furt najít, kolik by asi tak stála oprava toho spínače? Moc díky. //Edit: spletl sem se, RV je 04, ne 00, sry
×
×
  • Vytvořit nový...