Přejít na obsah

dr.snacek

Uživatel
  • Počet příspěvků

    27
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem dr.snacek

  1. dr.snacek

    4.JPG

    Z alba Moje Fabka

  2. dr.snacek

    3.JPG

    Z alba Moje Fabka

  3. dr.snacek

    2.JPG

    Z alba Moje Fabka

  4. dr.snacek

    1.JPG

    Z alba Moje Fabka

  5. Zdravim. Tak jsem to vyřešil takto - viz přiložené foto. Koupil jsem samolepící terčík od TomTomu (sada 2ks za 175,-), nalepil ho na střed palubky nad větráky. Kabel od navigace nechávám "viset" přes pravý ovladač ventilace, nebo ho lehce skřípnu do víka horní schránky, do zapalovače dosáhne ještě s velkou rezervou. Navigace téměř vůbec nepřekáží ve výhledu a krásně na ní dosáhnu. Držák navigace raději nechávám přisátý na terčíku, protože se mi už asi 3x stalo, že ve vedrech přísavka odpadne (když se držák přisaje za studena, tak ve vedru se vzduch v přísavce ohřeje a roztáhne, nejlepší je přisávat ve vedru). Jinak preferuju umístění u středu palubky - vidí na ní obě děti a dosáhne na ní manželka. Ale proti umístění u A sloupku nic nemám. Taky už jsem ale viděl borce, co měli navigaci přisátou na čelnim skle nad volantem nebo pod vnitřnim zrcátkem v polovině čelního skla (museli mít "skvělej" výhled). Děkuji všem za rady a zase někdy. Zdar.
  6. Všem děkuji za rady, nápady a názory. Dneska jdu pro navigačku, až to v autě pořešim, dám vědět. Ještě jednou díky!!!
  7. Zdravim. Navigace se tu sice už na několika místech řeší, ale nic mě zatím neuspokojilo, nenašel jsem to, co potřebuju tak to zkouším v novém tématu. Budu si pořizovat Tomtoma ONE IQ s EasyPortem. Má někdo zkušenosti s umístěním této navigace ve Fabii II nebo Roomsteru??? Máte nějaké inspirační foto? Na skle mi to přijde daleko, na palubce přísavka držet nebude, vrtat palubku nechci. Máte někdo zkušenosti s držáky do ventilačních mřížek? Např této: http://www.onlinerebel.cz/172853-drzak-navigace-tomtom-na-mrizku-ventilatoru.html A jak je vůbec dlouhej kabel a kudy ho taháte do zásuvky. Díky moc za rady.
  8. Tak jste mě nepotěšili, chlapci. Kouknul jsem na střechu a mám tam taky ty praskliny. Reklamaci nechám asi až na příští jaro - do tý doby popraská, co popraskat má a po opravě to snad už dá pokoj. Zjistil někdo, jestli se to týká jen některých aut? Např. vyrobených do nějakého roku a měsíce, nebo jen některé barvy? Já mám 05/2008.
  9. Díky. O předním spojleru jsem taky uvažoval - vypadá moc pěkně - jenže bych ho orval u prvního obrubníku.
  10. Zdravim. Já mám už víc jak rok lištu od Milotecu, tu stříbrnou. Zatím spokojenost, očekávanou funkci plní, neodlupuje se. Stoprocentní ochrana to ale není. (našel jsem pár fotek)
  11. Ano, difuzor se lepí. Bude to asi nějakým PU lepidlem, dělali mi to v servise, takže podrobnosti nevím.
  12. Tak jsem se konečně dokopal a udělal nějaké foto difuzoru. Jak už jsem psal - ta koncovka dost visí pod nárazníkem, chce to trochu upravit - říkal jsem ji to v servise, ale furt se vymlouvali, že když mi někde něco přihnou a podobně, že to může někde drhnout nebo klepat ...., takže mi to nakonec neupravily. Najdu si nějakého kutila, tem mi to to bez řečí upraví. Podle mě stačí autogenem nahřát trubku koncovky a trochu to přihnout. Jinak difuzor zatím drží, vše OK. Jo a vliv na špinění zadního okna difuzor vůbec nemá, taky jsem to ani nečekal.Dokonce na špinění nemají vliv ani zadní zástěrky, jen nárazník není tolik zasr.... a otlučený od kamínků. A difuzor od milotecu nemá variantu pro orig. tažné zařízení (odnímatelný rámeček), proto jsem volil orig. škodováckej - ten se mi i víc líbí.
  13. Díky za poznatky. Koukám, že ledky jsou naprd. Já chtěl ledky jen do přerních obrysovek, protože ty orig, žárovičky mají takové nažloutlé světlo, což se mi nelíbí. A pak jsem je chtěl do blinkrů, protože se mi líbí ta okanžitá reakce ledek. Zatím to vypadá, že zkusím jen ty obrysovky. Rozhodně nemám v plánu někoho obtěžovat s oslňováním, sám nesnášim blbce s rozsvícenýma mlhovkama při nesnížené viditelnosti.
  14. Faktura je dosti nepřehledná a zmatená (nebo v ní neumím číst ), ale ceny byly asi takové: Difuzor cca 5500,- (včetně lakování - černá obyč, montáže) Koncovka cca 1600,- (včetně montáže) Tažné (orig., odnímatelné) cca 9000,- (včetně elektroinstalace, montáže a adaptéru) Ceny jsou poslevách (5% matroš, 20% práce), dával jsem to do autorizovaného servisu, tam kde jsem auto kupoval. Ale s tím difuzorem jsem byl první, takže moc nevěděli, co s tím. Ale povedlo se. Byl jsem tam někdy koncem ríjna. Vše nafotím, ale až o víkendu (ráno tma, večer tma, přez den v práci a musim ho umejt).
  15. Tak, difuzor a koncovka je na autě (dokonce i s tažnym). Vypadá to celkem pěkně, jen ta koncovka je dle mého trochu moc dole, jakoby vysí pod nárazníkem. Na jaře s tím něco udělám. Časem sem lupnu nějakou fotku.
  16. Zdravím. Nemáte někdo zkušenost s náhradou orig. žárovek za leddiody? Jak to potom svítí/bliká? Přemýšlel jsem hlavně o parkovačkách a o přeních a zadních blinkrech. Parkovačky budou asi bez problémů, ale u blinkrů mám obavy, aby to nemělo vliv na frekvenci blikání. Uvažuji cca o těchto LEDžárovkách: http://tuning.autodoplnky.cz/led-zarovky/p...barva-o-s702573 http://tuning.autodoplnky.cz/led-zarovky/p...exni-bo-s267422 Jsem totální analfabet přes elektriku, takže jestli je tu někdo, kdo mi vysvětlí případné zádrhele při záměně za leddiody, budu moc rád. Není mi také jasný rozdíl mezi invexní a konvexní diodou. Předem díky.
  17. dr.snacek

    Prahové lišty

    Já mám lišty od Milotecu - celonerezové, v předu i v zadu, přilepené oboustranou lepenkou: http://www.milotec.net/ochranne-kryty-prah...da-fabia-ii.htm Mám je tam cca půl roku, drží, "montáž" byla jednoduchá. Normální člověk na prahy věršinou nešlape, takže já to beru jako ozdobu auta, ale třeba od dětí jsou ty zadní lišty už trochu poškrábané.
  18. Tak jsem je tam namontoval - přední i zadní. U krátké Fabky ty zadní nevypadají nic moc, ale kombíka to vypadá lépe - netrčí tolik do stran. Účinnost zatím nemohu posoudit.
  19. Zdravim. Mám 176cm a 90 kg - z počátku mi přišla sportovní sedadla úzká, ale po pár dnech už mi to nepřišlo. Nyní (po cca 10 000km) bych rozhodně sedadla neměnil !!!
  20. Zdravím. Nemáte někdo prosím Vás na své FabceII difuzor zadního nárazníku s chrom. koncovkou výfuku (z orig. příslušenství)? Rád bych viděl nějaké foto z reálu, nejlépe u kombíka (spokojím se i s krátkou verzí). Přemíšlím o difuzoru, a rád bych si ověřil teorii, že s difuzorem nevypadá FabkaII tak vysoká. A ještě jedna věc - kolik Vás to stálo a kde Vám to dělali. Díky moc.
  21. dr.snacek

    Prahové lišty

    Já si pořídil ty nerezové od Milotecu, mám je cca 2 měsíce, drží a hlavně "sluší".
  22. Mám kombíka, zástěrky nemám, mě osobně se auto bez zástěrek líbí víc, ale se zástěrkama rozhodně hnusné není. Přední zástěrky dle mého trochu sníží zašpinění boků, hlavně hned za kolem. Zadní zástěrky zabrání bahením nánosům na spodku nárazníku a možná se i bude méně špinit zadní okno. Jsem hlavně zvědavý, jak bude vypadat lak na zadním nárazníku po zimě, když nemám zástěrky. Silničáři totiž sypou dost ostrým štěrkem. Pak se rozhodnu, jestli je pořídit nebo ne.
  23. Mám Fabii II Combi s rádiem Dance a 8 repro - jsem spokojen, dostatečný výkon, ekvalizér má slušný rozsah, přehraje vše. Nespokojen může být snad jen "fajnšmekr".
  24. Mám Combi Sport a zásuvku mám v krytu levého blatníku.
×
×
  • Vytvořit nový...