Přejít na obsah

ksadis

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení ksadis

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Bohužěl nemám možnost diagnostiky. Také jsem zjistil že nesvítí kontrolka otevřených dveři. Po té co jsem odpojil přístrojovku a znovu připojil kontrolka začala svítit, ale jen do chvíle než jsem otočil kličkem. Po otočení (poloha 2 zapnutá elektrika) zhasla. Zkusil jsem tedy konektor přístrojovky znovu odpojit a připojit. Bohužel to fungovalo zase jen do otočení klíčku. Může to mít souvislost v temi kilometry a znamenat že je přístrojovka poškozená?
  2. Octávku mám měsíc předtím jsme měl Feldu takže kodování přístrojů mi nic neříká, ale je to r.v. 2004 1,9TDi Elegance č.d. 1U0 920 811 J jestli je to ono. U škodovky čidla ABS měřili a řekli mi, že buť ukazuji uplné bldosti nebo pracují v pořádku a že tyto prý jsou ok. Čidlo měření ujeté vzdálenosti jsme měl vymontované vyčistil jsme ho a zkontoroloval zda není nejak mechanicky poškozené zdalo se být OK.
  3. Ahoj, tachometr mi ukazuje o cca 15% méně než je skutečnost a to jak rychloměr tak počítadlo km. Jedu ji podle tachometru 130km/h tak je to podle gps 160km/h a najedu li podle počítadla 100km dle gps je to nějakých 125km. V servisu mi řekli, že to může být jinou velikostí kol. Kola jsou, ale klasika 195/55R15 a navíc se mi zě tato odchylka už dost velká. Napadlo mě, zda to nemůže být způsobeno čidlem ABS. Občas mi při dobrzďování a rejdu do leva kope ABS Zde na fóru jsem četl ze to může být způsobeno vzdáleností mezi čidlem a impulsním kotoučem. Může to mít vliv i na rychlost. Děkuji za odpověď
×
×
  • Vytvořit nový...