Přejít na obsah

machy9

Uživatel
  • Počet příspěvků

    14
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení machy9

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. machy9

    Komplet brzdy

    Ahoj,nove zadni kotouce maji 9 mm a minimum je 7 mm takze to mas na hrane a na vymenu.
  2. Ahoj vsem, chtel jsem se zepat,mam O1 predface a pri prokluzu prednich kol se ozivaji divne zvuky jako kdyz tam neco dre ale nic tam nikde nevadi. ASR nemam. Mohlo by to mit neco spolecnyho s ABS?????????? Docela me to zajima abych kdyz tak predesel nejakym problemum !!! Predem dik za info
  3. AHOJ, uz jsem si to cele dvakrat precet a moc by me zajimalo jestli jsi tonejak vyresil???????????????????????????? Mam toseme auto a ten samy problem,od tri tisic to prostte netahne . Predem dik za odpoved.
  4. machy9

    central O I

    Ahoj,mel jsem podobny problem. Skus se podivat na kabely u pantu v ty gume, Ja jsem je tam mel preruseny!!!!!!!
  5. Dik moc za info,ted to pujdu v klidu prehodit
  6. Ahoj,to ja vim!!!!!!!!!!!!!!!!!! Slo mi jen o to kdyz tam dam novou spinacku a prehodim ticinku tak jestli to bude fungovat
  7. Prosim o radu ohledene spinaci skrinky. Mam octavii O1 a chtel bych si vymenit celou sadu zamku. Jde mi hlavne o spinacku, staci pak jen prehodi v klici imobilizer nebo si to musim nechat nekde prehrat? Predem dik za info.
  8. machy9

    DO centrálu

    Aohoj lidi,potreboval bych poradit s dalkovym ovladanim centralu. Mam central Cobra 1046 melo by to byt original skoda a prestali mi fungovat DO je to takovy to vajicko ke klicum. Nevite nekdo jak se daji synchronizovat? Skousel jsem uz mnoho zpusobu a porad nic!!!!!!!!! Predem dekuji.
×
×
  • Vytvořit nový...