Přejít na obsah

FrostyGp

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení FrostyGp

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. FrostyGp

    Volant Fabia

    jj děkuju, no jsem nováček a nemohl jsem najít nic o tom co potřebuji,,, Bag myslíš jako z ostavie II,, no právě kamarád mi nabízí celý volant i bagem z OII.. takže jsem doufal že ho jen přehodim..
  2. FrostyGp

    Volant Fabia

    Ahoj,,, mám dotak pujde volant z Fabie I (ne ten hranatej ale ten novější,,,) do octavie I? díky a popřípadě kde bych ho sehnal?
  3. teda kluci,,, to čumim,,, ani v servise se toho tolik nedozvim!!!!!,, mám takovej problém,,, větrák mi funguje a vnitřní orkuch podle zvuku taky,,,,, jen když se točí na 1 tak mi trochu piská,,, ale k věci: MÁM VŠE VYPLÉ VĚTRÁK RADIO VŠE, trčím klíč do zapalování a otočím na kontrolky a nškde za přihrádkou mi to udělá ěX zasebou vrvrvrvrvvrvrvrvrr vrvrrvvrvrvrvvrvrvrrv,, a docela jao nahlas,,,,nic pěknyho,,,co by to mohlo být,,, u nás v servise mi řekli že za přihrádkou nic neni co by to mohlo dělat,,,,
  4. no vnitřní oruh mi funguje,,,,, jde to znát podle zvuku a taky podle smradu,,,,, tak nevím .... tím servem si myslel jsko servo té klapky na ten okruh? fakt nevím sem v koncích,,, vše šlape, ale znáte to je to mazlik a vadi mi ten zvuk..
  5. jj,, možná to bude vono, ventilátor to neni,, zoušel jsem to,,,, Hele a byl sistím někde už??
  6. Ahoj, prosím pomožte mi :. mám Fabii combi rok 2001 1.4 MPI a taky máám problém. Když strím klíč do zapalování a otočím na polohu kontrolek tAk v místech za spolujezdcovou přihrádkou sliším zvuk jakože: otočím klíč - vrvrvrvrvvrvrv ticho a zas vrvrvrvvrvrvrvrv 2 zasebou,,, je to jako by jelo nevim čerpadlo paliva, ale neni to ten stejný zvuk,, je to jako by o něco bylo opřene nějaký plas a zvuk je hroznej,, ale vždyť to tam neni,,,,.Když otevřu motor tak nesliším vůbec nic,, jen ve vnitř auta. Co tam je krom airbagu??? diky moc za odpověď
×
×
  • Vytvořit nový...