Přejít na obsah

ad0da

Uživatel
  • Počet příspěvků

    31
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem ad0da

  1. Někde v severních čechách asi v Liberci dávají do 81kW turba 96 pajšl,zkus hledat na netu
  2. Pánové, u světel po face liftu bych přeleštění nedoporučoval,je to nalakovaný polycarbonát. Vrstva laku se pohybuje od 8 do 20 mikronů(podle toho kdo je výrobce) a přeleštěním se strhne ochraná vrstva UV laku. Ten chrání před poškrábáním(je tvrdší než ten PC) a před UV zářením. Skla tím zežloutnou ohromnou rychlostí. Čus
  3. Zkontroluj utažení spojky klimamotoru, jestli není povolená.Jinak kontrola náplně, musí v ní být i spec. olej.
  4. ad0da

    zvednuti octavie

    Asi ti rozumím, ale na tzo nemám žaludek.Ty dohady atd. Mám to ale pojištěný na živené pohromy a tak to zkusím s ledem ze stromu.
  5. ad0da

    zvednuti octavie

    Je už dost, asi 30cm od spodního levého rohu směrem do středu.
  6. ad0da

    zvednuti octavie

    Tak jsem zvědav jak to dopadne, těď se ale zaobírám prasklým předením sklem.Nemám totiž ho pojištěné a tak starosti
  7. ad0da

    zvednuti octavie

    Chlapi, co to máte už zvedlé, nebudou se trhat , nebo nějak jinak znehodnocovat kosti a uložení předního stabilizátoru????
  8. ad0da

    zvednuti octavie

    DÍKY MOC, UŽ TO MÁM, CHTĚLO TO JEN JINÝ PROHLÍŽEČ, ALE DÍKY
  9. ad0da

    zvednuti octavie

    Ahoj chlapi, nemáte někdo lepší obrázek té podložky pod zadní péro. Ten co je na té první stránce se mi nechce zobazit.Díky
  10. Mám to mastné taky a nevím proč.Doufám ,že to tu někdo pořeší
  11. ad0da

    Odkud jste..

    asi 35 Km od směr Šumperk
  12. Zlepší se stav lopatek turba po zaslepení EGR ventilu? Tím myslím znečištění lopatek turba.
  13. Zdravím všechny, Tak už to tu máte zase.Otravuji s tímto .Při předjíždění na 3př.s a více jak 3000ot. Mi okta spadla do nuzáku. Jelo to jak filda. Tak jsem zastavil a vypnul klíček.Potom OK. Dojel jsem domů, zdálo se mi ale,že z zvýšenou spotřebou asi 1L a začal pátrat na foru co se mi to přihodilo.No ,přečetl jsem toho tady dost a viděl,že to bude asi velice častá závada. Tak jsem zajel na diag. A tam mi ,podotýkám na stojícím autu, zjistily totok: 17965 - Regulace plniciho tlaku Regulacni mez prekrocena 1x P1557 - 35-10 - - - Sporadicky Znovu jsem zhlédl forum a začal hledat hadičky,protože jsem názoru,že se má začít tím co nejmíň stojí a co si opravím sám.Nalezl jsem toto: obr 2. Tak jsem to vyměnil protože jsem doma neměl jinou hadičku průměru 3,5mm, tak jsem tam dal hadičku z pumpičky na kolo. No co, tak se na ni podívejte,vždyď jsou stejné. Znovu na VAG a vymazat závady.Spotřeba se opět vrátila na průměr 5,7l a když to teď zkouším občas při zahřátém motoru vytočit na trojku nad 4000otáček ,už se to nestalo.Žádný výpadek výkonu,žádný nouzák. Ale mám pár dotazů: 1: jak opravdu poznat,jestli to turbo je na vyčištění a co znamená ta druhá chyba (P1557 - 35-10 - - - Sporadicky) a co je to za ventil na obr. 1 Okta dovoz SRN ,serviska najeto 127500km Předem děkuji za shovívavost s tímto stále se opakujícím dotazem
  14. Nejde mi o ty plasty, ale o pružiny,tlumiče,kosti a stabilizátor
  15. PLS, řešili jste tu jestli jde předělat normální oktu výměnou tlumičů,pružin, kostí,nbo stabilizátoru na oktu scout? Díky za odpověď.
  16. A co když čidlo na digi klimě ukazuje to samé co palubák. Je čidlo teploty kapaliny OK?
  17. Dnes ráno mi dlouho trvalo,než mi zhaslo žhavení na TDI 81kW. Trvalo to deset vteřin.Potom mi stejně dlouho trvalo,než motor při startování chytnul,jako by to nabíhalo po jednom válci a až běžel motor,tak jakoby nepravidelně.Ta nepravidelnost chodu se projevuje už od počátku zimy,ale ne tak hodně jako dnes. Dříve motor chytnul skoro hned,podle mého "HLUCHU" běžel OK,ale cítil jsem to jakoby škubání na zádech,když jsem se opřel do sedačky.Takže, jde nějak změřit jestli jsou žhavičky OK?. Auto mám od května,dovoz DE, servika vypněná,najeto 123000tkm, rozvody a vše kolem vyměněny(podle servisky z DE byly měněny při 90000tkm,ale stejně jsem to nechal vyměnit,vše bylo podle servisu Bosch nové), Jak odhalit příčinu toho dlouhého startování ? Díky předem za rady.
  18. Stejně by mě zajímalo,jak je to z tou serviskou. Mám octu z DE ,na servisce,ale první servis u nás je dělaný ne ve škodovce,ale Bosch car servisu. Tak by mě zajímalo,jestli by mi ty zadní dveře taky uznali.
  19. U kombi vzadu v kufru,na levé straně pod světlem: u mě to byla špatně nasazená hadička odstřikovače zadního skla U řidiče kobereček : byl ucpaný odtokový kanálek pod předním sklem,ale někdy se mi stane že se mi dostane trochu vody přes práh přesně uprostřed dveří. Co s tím?
  20. Je tu možnos že to je relátko,asi.
  21. Mám Oct.kombi z německa a asi začíná rez kolem plastového dílu na zadních dveřích,v kterých je zámek a osvětlení SPZ.Je to na krajích.Myslel jsi toto?
×
×
  • Vytvořit nový...