Přejít na obsah

Luky15

Superb Klub
  • Počet příspěvků

    451
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Luky15

  1. Taky už je tam dávat nebudu. Přes víkend jsem je čistil od lepidla a to mi stačilo Hlavně, že mám auto v pořádku.
  2. Právě, už mě nebaví se pořád vykrucovat když mě staví policie a navíc v zahraničí. Asi dám jen ty nejjemnější aby tam nebyl tak násilnej přechod.
  3. Kartičku jsem měl samo taky a měl jsem tam napsáno míň. Stejně to nešlo, ještě bych prošel kdybych měl ty úplně světlý fólie. Teď přemýšlím jestli tam vůbec něco dám.
  4. Ahoj kluci, tak dnes jsem byl na technický. Přední fólie museli dolů ani za peníze už to nedělaj. Takže je mám dole. Jinak vše v pořádku, jen musím vyměnit manžety na poloose obě propouští. Taky se moc netvářili na diodový obrysovky a ten náš zadní nápis na 3. brzdovým světle. Ale nechali mě.
  5. Tak si představte, dal jsem auto asi po čtvrtý do opravny, zase jinam. A tam zjistili, že po výměně obyčejnýho čidla brzdy za 250kč nikdo nenastavil hodnoty v počítači. Tak to nastavili a auto šlape jak hodinky. Na pár minut práce a já jsem zbytečně dal přes 5000kč za drahej senzor tlaku a lítání po servisech. A to mě už posílali si koupit novou řídící jednotku ABS. Koukám, že v servisech se už neopravuje, ale jen mění za nové díly a čekají, že to bude dobrý. Dneska najít dobrýho mechanika je nadlidský úkol.
  6. Díky, jsem zvědavej co to bude. Pak budu muset projít nějaký vrakoviště. Tak snad něco najdu.
  7. Ahoj kluci, auto mě pořád zlobí. Už nějakou dobu mi svítí kontrolka ABS a ESP. Měnil jsem už čidlo brzdového pedálu a v servise mi řekli, že musím ještě vyměnit podle vagu snímač tlaku brzdy na ABS ve škodovce stojí 6500kč, tak jsem šel do kolen. Sice jsem ho sehnal levněji, ale je to darda. Vyměnili mi ho, ale chyba nezmizela a už mě to začíná štvát. Musím nechat auto dát zase do opravny aby zjistili problém a kabely. A potom už zbývá jen řídící jednotka ABS. Nevíte za kolik se dá sehnat řídící jednotka na vrakáči? Asi bude pasovat i z jiného koncernu ne?
  8. Mám stejný problém na Superbu. Koupil jsem nový senzor za ranec a stejně mi to nefunguje. Ještě nechám překontrolovat kabely, ale možná to bude taky vadná řídící jednotka ABS. Taky jí budu muset asi někde sehnat.
  9. Ahoj všem, tak já druhý Všem přeju to nejlepší v novém roce. Hlavně pohodu a ať Vám auta šlapou jak maj.
  10. Nazdárek kluci, tak teď jsem po 2 dnech s kolegou dolepili komplet celý auto. Byla to fuška, ale stoji to za to. Jinak auto už budu mít taky opravený, tak snad už nebude zlobit. Jinak si užijte víkend.
  11. Nazdárek lidičky, tak jsem konečně dorazil i já. Byl jsem teď trošku mimo. Hafo práce a navíc stěhování, neměl jsem čas na nic. Už by to mělo být ok. Jinak autíčko mě trošku teď zlobí. Rozbil se mi snímač brzy to mě stálo pár stovek, ale po opravě jsem se dozvěděl, že mi ještě odešel snímač tlaku brzdy na ABS a to stojí 5400kč bez DPH , takže ho musím sehnat a vyměnit, páč mi nefunguje ABS a ESP. Jinak už bych se měl ukazovat pravidelně. Tak se zatím mějte.
  12. Je to prostě ukázkový léto Jsem zvědavej jaká bude zima.
  13. Nazdárek, zdravím ze severu. U nás neprší a je celkem teplo. Tak si užívejte volna
  14. Jo jo už jsem taky v pracovním procesu. Dnes mám naježděno přes 500km v autě bez klimy a bylo pěkný dusno Tak ať vám to dnes všem uteče.
  15. Kdo má ještě nějaký foto? Já tam jsem jen ze zádu
  16. Bylo to super lidičky, už se těším na další a snad vyjde i to počasí. Hlavně že máme i ten pohár
  17. Tak pruh jsem raději sundal, ale taky mě zastavili asi po 5 letech. Buť jsem měl štěstí nebo jezdím slušně
  18. Nazdárek bando, tak dnes mě stavili páni policisté jen tak na prohlídku. Hned mi ukazovali že nesmím mít pruh na okně a ani 19 kola. Tak jsem jim vysvětl že je mám zapsané v techničáku, tak se divili. Nakonec mi řekli že si mám sundat ten pruh a pustili mě. Tak aspoň to. Ani nic neříkal na přední okna, že jsou zatmavený i když mám atest.
  19. Nazdárek bando, už jsem tu dlouho nebyl. Byl jsem na dovolený v Kamýku nad Vltavou v jedný chatičce. Krásně jsme si odpočinuli a už jsem zase v pracovním procesu.
  20. Krasaveček hold stříbrná je stříbrná
  21. Ahoj všem, konečně je tu víkend, ale je pěkně hnusně. Ať vám to dnes uteče.
  22. Tak to jo, přijel bych se tam mrknout, ale je fakt že bychom byli stejně jen dva.
×
×
  • Vytvořit nový...