Přejít na obsah

Pavko

Uživatel
  • Počet příspěvků

    155
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://
  • ICQ
    0

Oznámení Pavko

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Mám najeto 80 000 km a kosti i všechno ostatní je původní, kromě několika žárovek H7 vše originál. Proto doporučuji koupit originál.
  2. Igor gratuluji, líbí se mi, pěkný a velký autíčko, tak ať Ti to jezdí bez problémů
  3. Igor, docela by mě zajímalo, co jsi nakonec vybral. Zjistil jsem Ti, že v Toyota Tsusho Praha mají ještě asi 14 Coroll v akční ceně a výbavě za 350 000 a to je docela zajímavá cena. A co Ti provedli u vás v showroome?
  4. Byl jsem tam vloni o dovolené po deseti letech a přesně tak jsem to viděl, příroda je mocná a těžko se z toho budou vzpamatovávat, takový strom roste sto let a už nikdy to nebudou ty Tatry co byly, škoda, jsou to smutný záběry.
  5. Igor tak Ti přeji dobrou volbu ať si vybereš pěkné autíčko.
  6. Igor Corolla se dá ještě objednat a dokonce teď mají v akci slevu DREAM za 400 000, tak se podívej na stránky Toyoty. Jinak pracuji u Toyoty a tak jsem mohl vybírat jen Toyota, Peugeot, nebo Citroen a na tyto značky mám slevu.
  7. Igor máš pravdu, že je to drahé, ale to je dneska asi u všech značek a když to spočítáš, tak plus mínus stejné. Mimochodem zkoušel jsem tu samou výbavu do Corolly a vyšla o 50 000 více, navíc končí výroba, takže ...
  8. No objednal jsem 1,4D 66kW výbava Sol za 515 000 kč. K tomu ještě příplatek metalíza 14 400, automatické spínání světel 3 600, ochranné lišty 8 000, zástěrky 2 300 a další drobnosti, takže celkem cca 550 000kč.
  9. To je samořezný šroub a proto jde ztuha, taky jsem s ním zápasil.
  10. Tak to ještě docela ujde. Já jsem si objednal Toyotu Auris a musím čekat minimálně 4 měsíce a to už je docela dost. Proto mě zajímá jak je to u jiné značky.
  11. Docela by mě zajímalo jak dlouho se dneska čeká na Fabii, když jsem ji kupoval před třemi roky, tak jsem ji měl za čtrnáct dní a dneska?
  12. Taky mě to mohlo napadnout
  13. A nechám si to přestříkat na modrou, jen potřebuju vědět číslo barvy, nemáte kontakt na V//RS, abych se zeptal, on sem už delší dobu nechodí, asi je zaneprázdněn.
  14. Už jsem koukal kde je Prešov
  15. Perfektní počteníčko, už dlouho jsem se tady tak nepobavil
×
×
  • Vytvořit nový...