Přejít na obsah

Liapor

Uživatel
  • Počet příspěvků

    175
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Liapor

  1. Ahoj, mám Octu 85 KW a Golfa VII 77 KW... obě auta jsem kupoval nová. Ta Octavie řve jako kráva....k tomu všemu je ten zvuk velmi nepříjemný. Bohužel ta jízda s ní je všechno možné jen ne příjemný zážitek a já si lámu s tím jak tohle někdo mohl pustit do výroby :-( Odhlučnění kapoty nepomůže už to mám za sebou. Naproti tomu Golf je uvnitř tiché auto. Je až zarážející jak moc velký rozdíl to je.
  2. Nevím jestli ze zpoždění vinit disky... já objednával 1.6 na počátku srpna a v polovině října byla připravena k odebrání.. tedy předně dle předpokladů a to včetně Iliasů
  3. Tak co chlapy.. prozradí někdo přibližnou cenu rozvodů v autorizáku ? V říjnu mne čeká výměna.
  4. Prosím tě, s tím DPF- kem se nenech znervoznit, je to uplně normální. Je tam taková spousta faktorů které se podílejí na regeneraci že se to nedá nikterak zobecnit... natož od klávesnice!!

    Martin

  5. Také bych to viděl tak jak píše Jarda-k... Turbo v háji a díky oleji v sání sebou vzalo možná i motor :-( Osobně jsem to viděl na dálnici 2x a bylo to poněkud dramatičtější než tvoje video :-) Ale jen tak na okraj... jsme v OIII sekci,ale ten tvůj motor se do O III nedával nebo se pletu?? V roce 2012 nedávali do Caddy EA288 ne??
  6. Nazdar olejáři, ta 1.6 mi jezdí z 90% dálniční trasy 500+ km a za 30tis v ní zmizly 3 l oleje. To není úplně nejmíň,ale abych byl spravedlivej tak musím říct,že mi žádný auto nikdy nebralo méně oleje.
  7. Kdy to tenhle rok bylo??? V nějakém speciále Světa motorů..... ty vložky KN tam "moc pochválili"
  8. Ahoj,povedlo se někomu vyřešit tady popisované cukání... trápí mne úplně stejný problém..
  9. Liapor

    Výběr motoru

    Nebo, pokud bezmezně netrváš na škodovce zkus se mrknou na jiné koncernové značky kde ta cenová diference není tak velká.
  10. Tak to tedy klobou dolů,když čtu o jakých slevách se tady bavíte... Má osobní zkušenost západní čechy: Octavia 4%... Rapid 0%....Golf Variant 0% (při zmíňce o výši slevy u jiného dealera se se mnou okamžitě přestali bavit)... i30 tam ani na nějaké jednání o ceně nedošlo pro absolutní nezájem mi něco prodat.
  11. Sice jsem neobjednával škodovku,ale jiný koncernový vůz.. ale prodejci jsem platil zálohu cca 10%
  12. No a jaký olej jsi tam nalil?? Bylo to v autorizovaném servisu nebo mimo něj?? Cena??
  13. Dneska jsme při pročítání jednoho diskusního fora čistě náhodou narazil na toto. Nechci tím nic říci a v žádné případě šířit paniku. Nicméně ty šrouby bych pro klid zkontroloval. http://www.motor-talk.de/forum/kapitale-motorschaeden-beim-1-2-tsi-ea211-t5038354.html
  14. Kolik to točí na 5-ku při 130 km/h ?? Díky za odpověď
  15. maba: tak taky to půjde lenochu.....už si nepamatuju kde přesně to je,ale vyndáš rezervu,sundáš plast. kryt co je v něm trojúhelník a najdeš záslepku :-)
  16. Nevím jak máš v plánu to dělat...ale pohud budeš sundávat nárazník, uvidíš průchod na první pohled :-)
  17. Když jsme kupoval octavii jako 6-ti letou měla najeto 48 tkm...takže co majitel to úplně jiné ježdění....
  18. Za mne tedy co se rozvodů týče.....dával jsem auto do autorizovaného servisu s vlastními díly. Protože - už vidím jak lezu po servisech a zjišťuji jestli to umí,jestli mají přípravky - nechci se hádat kvůli tomu že mám vlastní díly a nechci smlouvat o ceně - alespon v mém okolí je samozřejmostí, že oprava je bez jakéhokoliv dokladu - nevěřím že to udělají levněji než origo servis.(někde jsem tady uváděl cenu na kolik mne vyšla výměna v autorizáku) pokud by jsi se rozhodl pro variantu origo servis + vlastní materiál je dobré ověřit si jestli budou akceptovat značky donesených dílů..jde hlavně o vodní pumpu!! (XS-ková není o tolik dražší než druhovýroba) Pokud to dobře chápu a s autem jsi najel za 4 roky 145 tkm pak je také částka 3000 kč navíc v nákladech na provoz auta naprostá prkotina...a i varianta nechat vše na origo servis je zajímavá!!! No a když budeš v tom servisování tak výměna drážkového řemenu není od věci....a autu by určitě slušela i nová volnoběžka alternátoru .-)
  19. Třebas: http://www.ebay.com/itm/Car-Seat-Holder-Stand-Mount-for-Universal-Tablet-/350748013363?pt=US_Tablet_eReader_Mounts_Stands_Holders&hash=item51aa35f333 Vlastní zkušenosti ale nemám.... 4 roky to už by ho podle váhy i mohla zvládnout udržet..navíc si ho může naklopit aby na něj nesvítilo slunce...pak je tam prd vidět..k tomu lehký sluchátka na uši aby něco slyšela :-)
  20. Kolik že je dceři?? Všechno má svoje pro a proti..ale z důvodu mnohem větší univerzálnosti bych volil tablet (7",10" ?? ) Mám to tak už po 2 roky a syn je spokojený.
  21. Liapor

    filtr na klima

    http://octavia-elegance.wz.cz/filtry_olej.html Jinak výměnou filtru toho až tak moc neuděláš.....kompletní servis klimatizace je tím správným řešením
  22. Ahoj..mám uživatelskou příručku na MR 2005 ve slovenštině.Je v top stavu z nekuřáckého auta....pokud by jsi chtěl a máš to podobně tak vyměním za tu v němčině!
  23. Tak to se ti opravdu povedlo,vypadá to vážně moc hezky.Jen nechceš ted displej zkusit dát jinam?? .-) Má vrozená lenost by se chtěla zeptat...jde to bez sundání nárazníku??
  24. No musíš ho někam dát..jak by ti to jinak pípalo :-) Já přemýšlel bud ho schovat do otvírací schránky na palubce....nebo podobně jak píšeš..už jem viděl i instalaci na zadní plato.
  25. Už máš vymyšleno kam dáš ten displej ??? :-))
×
×
  • Vytvořit nový...