Přejít na obsah

Rafan33

Uživatel
  • Počet příspěvků

    36
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

673 zobrazení profilu

Oznámení Rafan33

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

2

Popularita

  1. Ahoj škodováci. Také se podělím s opravou toho zlomeného plastového čudlíku v kufru u Romíka. Tak doufám, že to bude už na věčnost! Oprava vyšla cca do 50,- Kč. 1 x hmoždinka do polystyrenu turbovrut HDP 23 x 50 mm ( a dle díry v plastu! ). 1 x samořezný samovrtný vrut 1 x vysoustružený silonový váleček s dírou pro vrut.
  2. Kluci děkuji všem za rady a za poznámky. Chtěl jsem říci, že příště budu chytřejší, ale raději bych se všeho toho vyhnul.
  3. Jen by mě zajímalo, když bych to dal do smluvního servisu, jak by to dopadlo. Věřím, že bych ještě 90 tácu doplácel. Tak co se dá dělat, vezmu co je.
  4. Ta navigace byla připojištěna a nebyla brána jako autorádio. Ale koukám, že nemá smysl si to připojišťovat. Jen z nás z pojišťovna tahá peníze! Teď jsem koukal na bazoši a prodávají tam tu samou nav. za 4 tis. To asi nemá smysl se odvolávat.
  5. Ne, tak to jsem opravdu nečekal. Takovou cenu nemá ani to auto. Ale těch 10 tis. mě přijde směšných! Teď je tam po navigaci díra, tak sháním, čím bych ji mohl zadělat.
  6. Ano, dá se sehnat. Bylo to zišťováno podle VINka a byla to originální od Seatu na CD a myslím na DVD. Ještě je vidět u některých aut, jako je Seat Alhambra.
  7. Zdravím. Chtěl bych se zeptat, jestli někdo nemá zkušenosti s Českou podnikatelskou a jejím plněním v případě vykradení vozidla. Já mám Oktávku I. a manželka Seat Toledo, r.v. 2001 a vykradli nám z něj vestavnou navigaci. Všechno ohlášeno na PČR, odcizena navigace a poškozen zámek na pátých dveřích. Nechtěli jsme opravu v servisu, ale rozpočtem nákladů. Co jsme se tak ptali v autosalonu Klokočka v Praze, tak nová navigace stojí cca 100tisíc bez DPH. Likvidátor přijel, nafotil a my čekali. Pak nám přišel email od pojišťovny, že je škoda odhadnuta na cca 10 000,- Kč, přičemž máme tříprocentní spoluúčast, takže ve finále je to čistá ruka cca 7tisíc. Přijde mi to jako výsměch, když tři roky si platíme něco, co nemá ve finále žádnej smysl. Nemáte někdo zkušenosti nebo radu, jak to řešit dál? Jakým způsobem se dá odvolat apod. Díky...
  8. No a to zadní okénko u kufru bude nejspíš menší, než na obrázku!
  9. Tak jsem vypátral další podobu Rapídka! Když by vypadl takto, tak je docela krásný! No uvidíme za pár měsíců! http://www.autoweb.cz/skoda-rapid-spaceback-takhle-bude-vypadat/#
  10. Rafan33

    BMW X6

    Moc se omlouvám, že jsem to dal do nesprávné sekce. Příště se to nestane! Děkuji.
  11. Rafan33

    BMW X6

    V Praze jsem zahlídl zajímavou barvu BMW X6. Docela dobrá německá čokoláda.
  12. Ve skole mají deváťáci hodinu angličtiny s mladou učitelkou, krásnou holkou se vším všudy. Do probíhající hodiny vstoupí inspektor. Nikde není volné místo, jenom v poslední lavici vedle Pepíka. Tak učitelka usadí inspektora tam, napíše na tabuli anglicky větu a chce, aby jí to přeložili. V tom ji spadne křída, ona se pro ni ohne a minisukně odhalí kalhotky. Nikdo se nehlásí, jenom Pepa vzadu má ruku nahoře. No, je tady inspektor, musím Pepu vyvolat, když se nikdo jiný nehlásí, říká si učitelka. Tak, Pepo, co znamená česky veta napsaná na tabuli? Pepa se postaví a říká: Já bych ji šukal, ja bych ji taaaaak šukal!!!!!!! Učitelka zrudne, trapas před inspektorem, a odpoví: Cože? Jak se opovažuješ ...??????? Píšu ti pětku! Pepa si sedne, loktem dloubne do inspektora a říká: Když neumíš anglicky, tak příště neraď, debile!
  13. Rafan33

    Zarovky H4

    Také jsem jsem je měl a také jsem čekal, že to bude pecka. Je pravda, že odešla po jednom roce, ale měl jsem na nich 25 000km. Tak si myslím, že na výdrž budeš spokojený! Ale já bych si je už nedal.
×
×
  • Vytvořit nový...