Přejít na obsah

Radekcat

Uživatel
  • Počet příspěvků

    53
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Radekcat

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Taky jsem si všim že budíky jsou rozdílné ten starý je na přímo jen s jedním odporem a ten novější ma plošnou desku s odporama a má o jeden pin navíc .Možna by mi pomohlo schema zapojení toho novějšího typu z plovaku mi vedou čtyří dráty modrý, žlutý, bílý a černý .Černý jsem zjistil že je od rezervy ,bílý je zem ( kostra) modrý a žlutý by měl byt měřený proměnlivý odpor v závislosti na plovaku .U starého provedení byly draty zapojený přímo na budík tzn. modrý a žluty na ukazatel a černý na kontrolku rezervy plus tam bylo ještě přivedeno zvlašť napajení 12 V , u nového typu je napájeni už v zékladove desce ale nevím na který pin mam zapojit modrý, žluty a černý drat ? :feve:
  2. Potřeboval bych poradit mam favorita r.v. 91 ze starou přístrojovkou ( hnědý interier ) a chci jí vyměnit za novější model ( černý interier ) r.v. 93 obě přístrojovky jsou z modelu 1.3 karburátor všechno mi funguje až na ukazatel paliva ještě jednou podotýkám ta nová palubovka není ze stříkačky jedíný rozdil je v tom že starý ukazatel je na třech šroubech a nový na čtyřech . NENÍ NAHODOU ROZDÍL V PLOVAKU ? :help:
  3. Mam dotaz a který ten kloub ti odešel u převodovky levý nebo pravý?
  4. Říkaš že je to normalní ten jev toho brzdového pedalu? A jak jsi to ovzdušnoval? Ja jsem si sehnal podtlakovou pumpičku a zkusím to odsát .Dnes jsem se ptal kolegy a ten řikal taky že okruhy jsou do kříže ale že z hlavního valce vedou jen dva vyvody a to vyvod pro přední brzdy a vyvod pro zadní brzdy takže ten okruh do křiže musi byt až v ABS.Co se tyče těch brzd zkusím to rozebrat a vyčistit ale myslim si kdyby špatně chodily destičky nebo byly přidřene pistky tak by to pravě přibrždovalo za jizdy ale mě se to normalně nehřeje. Jen při brždění se hřeje více leve přední a prave zadni měřil jsem to a na LP 120 stupnu PP 65 stupnu, zadek je PZ 140 LZ 100 stupnu opotřebení destiček mezi LP a PP je polovina,už mě navaděli i na brzdove hadičky ale to si taky myslim že by to mělo stejný efekt jak zadřeny pistek v brzdiči a hřalo by se to furt.
  5. Mam ten stejný problem když motor stoji pedal neprošlapnu ale když nastartuji a pořadně sešlapnu pedal jde až k podlaze i když parkrat našlapu pořad jde k podlaze ,taky jsem si všimnul že se mi vice hřeje leve přední a prave zadni jde to poznat i na opotřebení brzdových destiček jsou o dost sjete než na druhe straně .Jak jsou vubec na Octavii brzdove okruhy není nahodou jeden okruh leve přední a prave zadní? A jak je to s tim ovzdušněním ja to dělal klasickou cestou od nejvzdalenějšího kola až po nejbližší k brzdovému valci ale myslim si že je v haji hlavní brzdový valec ale pořad to nevím na 100% a nechci to kupovat jen tak je dost drahý a starší nechci kupovat.
  6. Radekcat

    Dvouhmota spojka

    Teď jsem to měřil a zjistil jsem že vůle z jednoho dorazu pružiny na druhý doraz je pět a půl zubu, a mezi tou vůlí jsem citil nějaký odpor
  7. Radekcat

    Dvouhmota spojka

    Tak že pokuď to dobře chapu nesmí jeden ze středících kolíku lítat na věnci vic jak pět zubu ?
  8. Radekcat

    Dvouhmota spojka

    Potřeboval bych poradit na Octavii mi začala vibrovat spojka spiše spojkový pedal zjistil jsem že to děla dvouhmoty setrvak koupil jsem origo ale starší ale nevím jak zjistim jestli je dobrý nebo ne da se to nak zjistit?
  9. Radekcat

    Kontrolka ASR

    pokuť to maš čipnute tak i na suchu ale nemyslim si že by ti to hrabalo na pětku při 120km/h nemysliš ? na suchu!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  10. Radekcat

    Kontrolka ASR

    diky moc vypada to že to je ono nevíš na kolik mě vyjde nova váha? :palec2:
  11. Radekcat

    Kontrolka ASR

    vše se to děje na vozovce ktera je sucha není duvot aby kola prokluzovaly nemá nahodou ta kontorolka ještě jinačí viznam třeba jak u žhavení? :help:
  12. Radekcat

    Kontrolka ASR

    Funkci ASR velmi dobře poznám ale to nemá nic společného s ASR jenom při tahlem kopci nebo prutkem sešlapnuti plynu se po chvíli začne motor třepat cukat jak by docházela nafta nebo se to zavzdušnovalo a při tom se rosvítí kontrolka ASR a stale svítí musiš vypnout kliček a znovu zapnout a zhasne připadá mi to jak by se to dostalo do nouzového režimu ale přitom ASR a ABS funguje bez problému i když kontrolka ASR svítí :feve:
  13. Radekcat

    Kontrolka ASR

    Mam ten sámí problem kdyby jsi něco zjistil dej vědět dik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :help:
  14. Mikrospínače teď v zimě začínají pěkně blbnout tento týden mi odešli dva: řidičové a za spolujezdcem ale neřeším to všechno je ztuhle a nechci nic polamat počkam až bude lepší počasí a pustím se do toho nechci udělat vice škody jak užitku
  15. Dik zkusím to, ale ještě mě napadla jedna možnast koupit starší zamek zadních dveří které se méně použivají a jsou za rozumnou cenu a přehodím jen hlavičku mikrospínače
×
×
  • Vytvořit nový...