Přejít na obsah

fotik

Uživatel
  • Počet příspěvků

    35
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

750 zobrazení profilu

Oznámení fotik

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Podle mého hledání v ETCE, tak 1Z2 857 962 B 9B9, případně 1Z1 857 962 B 9B9
  2. číslo dílu - 1Z0 858 069 9B9 ve škodovce cca 150 Kč
  3. Ahojte, posledni dobou mi prijde, ze mi climatic chladi pri plnem vykonu mene, nez by bylo zdravo. Rozhodne ale chaldi. Je to jen treba ubytkem media, nebo muze byt taky neco s kompresorem? V diagnostice zadne chybky nejsou. Diky
  4. Ad olej - u novyho auta jsem hladinu nekontroloval. Po 3tis km se rozla oranzova kontrolka. Dolil jsem litr az k maximalni rysce. Ted 10tis km a hladina ok netreba dolit. Takze zrejme ve skodovce setri pri vyrobe daji minimum co to da, pri zabehu novyho motoru si to krapet vezme a pak je asi klid...
  5. On i ten obyč halogen není taková tragédie s night breakrama (jen málo vydrží). Otázka je jestli projektor přinese o tolik citelné zlepšení oproti halogenu, že má smysl do projektoru investovat a krok dopředu je teprve až xenon.
  6. Pro projektorový halogeny teda není potřeba mít ostřiky světel?
  7. Ahojte, prave take premyslim o vymene klasickych halogenu, ale prave pro minimalizaci problemu s PCR premyslim nad projektory. Jen nevim, jak jsou schvaleny pro provoz, jestli mozno bez ostrikovacu, nebo jen s, tak jak xenony. Protoze Scout kde jsou jediny projektory ostriky ma. Ale otazkaje, jestli jsou potreba ke schvaleni provozu nebo je to jen vybava navic v cene vozu.
  8. Takze kabilk tam uz je a jestli to chapu spravne, jen sundaji volant, pridelaji packu a propoji s podvalantovou jednotkou(nic komplikovaneho), nasadi volant, nakoduji a hotovo. Takze ta rozmluva o tom kabliku kdyz vedeli ze to je MR08 je spis o tom, ze mi to namontuji z vlastnich dilu, ale kdyz nemaji vejvar z jejich nakupu u nich, tak si to dozenou tou jakoby delsi montazi, ktera vubec neni potreba.
  9. Diky. Jednotku jsem nevymenoval, je primo z fabriky. Jen jeste dotaz, je u techto novejsich modelovych roku potreba ten propojovaci kablik mezi packou a RJ, nebo uz se jen pridela packa pripadne nakoduje a hotovo? Dnes mi v servise totiz tvrdili, ze je velice dulezity jestli k tomu tempomatu budu mit i ten drat a ze se strasne spatne ta elektrika natahuje a pry je to tak na 2 hodiny prace cela montaz tempomatu. Ale to se mi zda nejake pofiderni...
  10. Zdravim, chci se zeptat, ktera z techto pacek tempomatu pujde k autu z konce MR08 konkretne k podvolantovce 1K0 953 549 BF. Novejsi je predpokladam ten prvni. Diky
  11. fotik

    GSM/GPS autoalarm

    Jak jsem uvazoval o tomhle typu zabezpeceni tak me docela odradila dostupnost rusicek jak GPS tak GSM a jejich nizka cena. To uz pak asi neni o tom, ze si clovek rekne tohle si uz poridi profi banda co nepujde po bezne octavce, ale s takovouhle si to muze poridit kdejaka smazka a je vysmata :-( Viz http://www.aukro.cz/item590401492_rusicka_gps_signalu.html Nebo to neni tak uciny a tyto "alarmiky" funguji i tak?
  12. Na novy lak je napr. Xtreme Wax 1 Liquid Power.
  13. fotik

    GSM/GPS autoalarm

    Zajimave reseni. Plus ma v tom, ze je tam mikrofon a gprs, ale do auta mi prijde lepsi to druhe zarizeni, jelikoz na nej lze napojit vystup z alarmu, takze posle sms i pri aktivaci alarmu, navic ma rele, takze je mozne na dalku neco vypnout v aute atd.
  14. fotik

    GSM/GPS autoalarm

    Ahojte, mate nekdo zkusenosti s timto gps/sms alarmem? Ma to smysl? http://www.9000.cz/zbozi/232-gps-sms-alarm-ts-gps
  15. Takze kdyz nemam v aute zrcatka s osvetlenim nastupniho prostoru a vymenim jen spodek, ktery v sobe osvetleni nastupu ma, melo by vse fungovat, aiz by se menily cely zrcatka?
×
×
  • Vytvořit nový...