Přejít na obsah

fotik

Uživatel
  • Počet příspěvků

    35
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem fotik

  1. Podle mého hledání v ETCE, tak 1Z2 857 962 B 9B9, případně 1Z1 857 962 B 9B9
  2. číslo dílu - 1Z0 858 069 9B9 ve škodovce cca 150 Kč
  3. Ahojte, posledni dobou mi prijde, ze mi climatic chladi pri plnem vykonu mene, nez by bylo zdravo. Rozhodne ale chaldi. Je to jen treba ubytkem media, nebo muze byt taky neco s kompresorem? V diagnostice zadne chybky nejsou. Diky
  4. Ad olej - u novyho auta jsem hladinu nekontroloval. Po 3tis km se rozla oranzova kontrolka. Dolil jsem litr az k maximalni rysce. Ted 10tis km a hladina ok netreba dolit. Takze zrejme ve skodovce setri pri vyrobe daji minimum co to da, pri zabehu novyho motoru si to krapet vezme a pak je asi klid...
  5. On i ten obyč halogen není taková tragédie s night breakrama (jen málo vydrží). Otázka je jestli projektor přinese o tolik citelné zlepšení oproti halogenu, že má smysl do projektoru investovat a krok dopředu je teprve až xenon.
  6. Pro projektorový halogeny teda není potřeba mít ostřiky světel?
  7. Ahojte, prave take premyslim o vymene klasickych halogenu, ale prave pro minimalizaci problemu s PCR premyslim nad projektory. Jen nevim, jak jsou schvaleny pro provoz, jestli mozno bez ostrikovacu, nebo jen s, tak jak xenony. Protoze Scout kde jsou jediny projektory ostriky ma. Ale otazkaje, jestli jsou potreba ke schvaleni provozu nebo je to jen vybava navic v cene vozu.
  8. Takze kabilk tam uz je a jestli to chapu spravne, jen sundaji volant, pridelaji packu a propoji s podvalantovou jednotkou(nic komplikovaneho), nasadi volant, nakoduji a hotovo. Takze ta rozmluva o tom kabliku kdyz vedeli ze to je MR08 je spis o tom, ze mi to namontuji z vlastnich dilu, ale kdyz nemaji vejvar z jejich nakupu u nich, tak si to dozenou tou jakoby delsi montazi, ktera vubec neni potreba.
  9. Diky. Jednotku jsem nevymenoval, je primo z fabriky. Jen jeste dotaz, je u techto novejsich modelovych roku potreba ten propojovaci kablik mezi packou a RJ, nebo uz se jen pridela packa pripadne nakoduje a hotovo? Dnes mi v servise totiz tvrdili, ze je velice dulezity jestli k tomu tempomatu budu mit i ten drat a ze se strasne spatne ta elektrika natahuje a pry je to tak na 2 hodiny prace cela montaz tempomatu. Ale to se mi zda nejake pofiderni...
  10. Zdravim, chci se zeptat, ktera z techto pacek tempomatu pujde k autu z konce MR08 konkretne k podvolantovce 1K0 953 549 BF. Novejsi je predpokladam ten prvni. Diky
  11. fotik

    GSM/GPS autoalarm

    Jak jsem uvazoval o tomhle typu zabezpeceni tak me docela odradila dostupnost rusicek jak GPS tak GSM a jejich nizka cena. To uz pak asi neni o tom, ze si clovek rekne tohle si uz poridi profi banda co nepujde po bezne octavce, ale s takovouhle si to muze poridit kdejaka smazka a je vysmata :-( Viz http://www.aukro.cz/item590401492_rusicka_gps_signalu.html Nebo to neni tak uciny a tyto "alarmiky" funguji i tak?
  12. Na novy lak je napr. Xtreme Wax 1 Liquid Power.
  13. fotik

    GSM/GPS autoalarm

    Zajimave reseni. Plus ma v tom, ze je tam mikrofon a gprs, ale do auta mi prijde lepsi to druhe zarizeni, jelikoz na nej lze napojit vystup z alarmu, takze posle sms i pri aktivaci alarmu, navic ma rele, takze je mozne na dalku neco vypnout v aute atd.
  14. fotik

    GSM/GPS autoalarm

    Ahojte, mate nekdo zkusenosti s timto gps/sms alarmem? Ma to smysl? http://www.9000.cz/zbozi/232-gps-sms-alarm-ts-gps
  15. Takze kdyz nemam v aute zrcatka s osvetlenim nastupniho prostoru a vymenim jen spodek, ktery v sobe osvetleni nastupu ma, melo by vse fungovat, aiz by se menily cely zrcatka?
  16. Vsude byla zmenovana automaticka klima - climatronic a tam je reseni vymena servomotorku. Jestli poloautomaticka klima - Climatic ma stejen servomotorky a reseni je vymena servomotorku tak tim lip, ze se vi cim to je, ale to prave nikdo u Climaticu zatim nezminoval.
  17. TAk se hlasim take s timto problemem. Asi navstivim servis, jelikoz auto je v zaruce. Kupovane v lete. Zadne klapani u klimatiku nebylo. S prichodem podzim/zima jsem si cvakani zacal take vsimat. Samo to dela i pri vyplem climaticu. V zime jej zapinam jen na pripadne odmlzeni skel. Pokud topim naplno. Nic neklepe. Jakmile snizim topeni nekam cca doprostred, zacne lupani. Jeste jsem si rikal jestli treba to nemuze delat chladnuti plastu, ale asi zase k tak prudke zmene teploty tam nedochazi. Take jsem cetl ze lupe jen climatronic a ja zjistil ze mi lupe i climatic. Aspon v tom nejsem sam. A jestli to je opravdu zavisle na venkovni teplote, budu muset do servisu rychle dokud je jeste zima.
  18. Mně zkontrolovali, asi to těsnění, řekli že nic nezjistili, ale od té doby se to nemlží :-) takže bůhví co s tím provedli.
  19. Zdravím, cestujícím na zadním sedadle se podařilo prasknout ve sváru černý plastový kryt zámku (zacvakávače) bezpečnostního pásu. Jedná se o zámek k pravému zadnímu sedadlu - tedy samostatný, nikoliv dvojzámek. Je možné pořídit kryt nový samostatně? Zámek zacvaknutí včetně červeného odjišťovacího tlačítka funguje správně. Jen ten prasklý kryt strašně rezonuje a klepe při jízdě přes sebemenší nerovnosti. Na krytu jsem našel vyražené číslo 1z0 857 495 B FON nebo FCN nedá se přesně odhadnou jak to mělo být správně vyraženo. Otázka je, jestli je to číslo toho krytu nebo celého zámku či pásu. Kdyby to bylo toho krytu nevíte na kolik by to vyšlo? Případně když by to byl celý zámek na kolik vyjde ten a jak ho vyměnit... Díky za rady a nápady.
  20. Diky za rychly odpovedi. V patek mi konecne vymeni Streama, tak jim pri tom reknu, at zkontroluji to tesneni, ale kdyz rikate ze je to normal, asi se s tim teda nebudu nejak vic stresovat.
  21. Dnes, kdyz jsem prijizdel ke garazi a sel otevrit vrata, jsem si vsiml zamlzenych rohu obou prednich svetel. Nebyla to klasicka zatekla voda. Ani nemela byt odkud. Dnes neprselo ani jsem auto neumyval ci tak neco. Chtel jsem se zeptat, jestli je to normalni ze takhle kondenzuje para ve svetlech. U stare Octavky jsem si toho nikdy nevsiml. Jak se pri stani vic zahrivaly svetla tak to pomalu ustupovalo. Prikladam narychlo focene fotky mobilem.
  22. Od BadySe mi prisly senzory pred par dny. Vsechno kompletni, nalakovane, perfektne zabalene, mohu jen doporucit.
  23. Zdravim, dnes jsme s kolegou zkouseli dokodovat nejake funkce. Vse se povedlo az na corner. Dle VAG je tam jednotka SW: 3C8 937 049 E HW: 3C8 937 049 E Kodovali jsme VAGem 7.04, kde popisky pro tuto jednotku nebyly, natahli jsme ty pro jednotku 3C0 937 049 a i pres zatrhnuti v lcode dle nazvu ke Corner mlhovkam to nefuguje. Auto je Ambiete MR08 bez ESP. Je tedy treba vymenit RJ nebo jsme spatne kodovali?
  24. Jo tak tohle je uz realnejsi duvod hvizdani, ze je to zrcatkama nebo tak neco. Nicmene jak se mi vrati do rukou octa zpet, tak taky navstivim servis at to zkontroluji.
  25. Bohuzel to u te audiny neni hloupost. Jo rozdil v cene mezi autama milion a problem stejnej. Koupit to za ty prasule tak asi zblaznim. Jinak pokud svisti zadni okynko, nechapu jak by to mohlo hucet v prednich dverich. Kdyz stejne svisti A4, Sup i Octa, nezda se mi ze by byly vsude blbe nasazovany zadni okynka. Spis bych rekl ze chyba bude nekde v konstrukci toho tesneni prednich dveri nebo tak neco. Jak se mi vrati Octa, budu muset taky prubnout servis.
×
×
  • Vytvořit nový...