Přejít na obsah

Jaroslav H.

Uživatel
  • Počet příspěvků

    24
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Jaroslav H.

  1. Přesně toto mi začala dělat octavia 1,6 ale uplně to samy taky sem si myslel že sou to zdvihátka tak sem je vyměnil a nic.Nakonec to cvakáni bylo vule na pístním čepu a nikdo tomu nechtěl věřit všeci mi řikali že by to klepalo a ono to cvakalo když jsem jel na vyšší otáčky tak to motor přehlušil a když sem jel v nižších otáčkách tak to normálně cvakalo a jak přidals plyn tak to cvakalo vic za studena to cvakalo o trošinku vic jak za tepla a v servise mi řekli at to neposlouchám že to slyším jenom já ale nedalomito a fakt byla vule na pístním čepu .Olej to nebralo!!!!!
  2. Skusím nechat změřit tu dávku nafty dik za radu jinak na 1100 ot samozřejmně nejezdím mám rad svižnou jízdu ale než se to trochu sehřeje tak jedu na jedničku a dvojku jenom tak lehce a prostě to ta mašina nezvládá byl sem zvyklej s naftové feldy tak za studena jezdit ta za studena jenom klepkala a až se ohřála tak sem ji už pak dal takže su zvědavej co stím bude moc se mi do toho nechce valit prachy.
  3. Moje sdi při každodenním ujetí 50km do práce žere od 4 do 4.5l myslím si že nato má vliv kvalita nafty a zima ale ta kvalita nafty především
  4. Mám sdi a trvá mu to tak 15 až 20 km nevím jestli to tak má byt nebo ne
  5. Chlapi tam nějaká porucha prostě je mám najeto přes milion kilometru a vím co je trápení motora.Prostě když ráno vyjedu z garáže a vyřadím na neutral tak se ten motor na 5 vteřin rozvibruje jak pra.. pak dám 1 a vyjedu to auto se musí rozjet v pohodě i bez přidáni plynu ale já ho trochu přidám prostě jedu na 1 jenom to fakt lechtán i třeba s kopce a ten motor by vyskočil s kufru jak se to postupně zahřívá tak se to stráci vag mi ukazoval snímač teploty paliva ten sem našel v čerpadle a nechal jsem ho vyměnit oprava 800 ted vag neukazuje nic a mám stoho nervy.Možu řict že čím je větší zima tím je to horší a začíná to hodně vybrovat hned po nastartováni jinak moc děkuji za reakce skoro nikdo mi moje témata neodpovídá jestli vás ještě něco napadne tak prosím napište za každou radu su vděčný.Jinak je to auto v pohodě spotřeba super a ty studeny starty jsou neuvěřitelny jak to parádně staruje Jeto moje 10 auto a krom této závady mohu jenom kladně hodnotit.
  6. Zdarec moje fabie při 1100 otáčkách na 1.2.3 když to jenom lechtám začne vibrovat motor VAG nic neukazuje nevím čím to može byt na volnoběh to nedělá,ale když jedu s kopce a vyřadím tak cítím jak to zavybruje a pak se to ustálí jestli jste se stím někdo setkali pomozte prosím předem dik Jaryn.
  7. čau tady Jaryn jestli jsi tu závadu odstranils tak mi prosím napiš čím to bylo dělá mi to sami předem dík
  8. Zdarec chtěl bych se zeptat mam fabii sdi 2001 a vag píše poruchu snímač teploty paliva auto se za studena chvěje co to je snímač teploty paliva kde to je a kolik to stojí předem moc děkuji
  9. Zdarec ráno když nastartuju tak mi v motoru tak divně cvaká hlavně když se začnu rozjíždět tak to cvaká moc. Jak se auto postupně zahřívá tak to cvakání ustupuje jak je auto zahřáté tak to skoro není slyšet olej to nežere a jde to přímo s motoru možou to byt nazvedátka nebo motor ko. najeto 190000 kolik by stála g.o.
  10. zdarec to su zase já Co ti to dělalo že jsi měnil vačku a nazdvihátka jinak mám to auto rok má servisku servisoval to škoda servis a po prvním majiteli a měnil jsem už.lambdu,klapku,spojku,zapalovací modul,rozdělovač,čidla,kabely,kotouče,starter,ten jsem už měnil třikrát a ted mi začalo klepat v motoru a odešel mi katalisátor už bych si takovy auto nikdy nekoupil už jsem do toho dal dost peněz tak se mi to prodávat nechce.Najeto175000
  11. Skus ten rozdělovač a dej vědět može to u tebe děla i ta klapka ty náhrašky jsou blby pujč si když tak někde orig.já tam mám tu čínnskou a není to ono mám tam ještě závadu že když jedu třeba na pětku 110 a vyřadím tak to tak dvě vteřiny drží 1500 otáček než to spadne na volnoběh a na 80 procent vím že je to tou čínskou klapkou. Zjistil jem to tak že na vagu jsem ju nastavil a po nastavení to bylo chvilu v pohodě a pak to začne dělat znovu ale to neřeším toš tě zdravím na Slovensko zdarec.
  12. Vyměnil jsem ho celí sice je to náhražka s auto kely ale uvydíme.Nemám s nimi dobré skušenosti měnil jsem starter a třikrát jsem ho už reklamoval takže ten rozdělovač skusím a když se pokazí tak dám originál.Rozhodně po výměně jsem už ujel 400km a zatím dobry na volnoběh to běží dobře a zatím to ani nezacukalo.
  13. Zdarec tak se zdá že sem na to přišel byl to rozdělovač vyměnil jsem ho a zatím dobry tak dik za rady
  14. mám ju uplně stejnou jako ty skusím a dám vědět
  15. skusím to čidlo vyměnit a dám vědět skusím uděla i předtih jinak dik za rady
  16. na volnoběh to tak dvě minuty běží dobře a pak otáčky poklesnou až to skoro zdechne řídící j. si přidá a pak je to zase chvilu v pohodě a pak se to opakuje
  17. Benzínem to není,dělá to už delší dobu.A to i když je nádrž plná i poloprázná.Zkoušel jsem i naturál 98" a dělalo to pořád
  18. zdarec chlapi mám oc.1.6 55kw a nemožu se sní domluvit.Začalo mi to cukat za tepla a při předjíždění mi to přestalo jet uplně.Odtahl jsem to do škodovky a vyměnili zapalovací modu cena 3000kč.Auto stamo odjelo ale cuká to dál,tak jsem začal měnit jeden díl za druhým např.svíčky,potom kabely,potomvýčko+palec rozdělovače a furt nic.Toš jsem vyměnil palivový filtr prohlidl hadice jestli si to nepřisává fal.vzduch a zase nic.Vag ukazuje bez závad jo a lambda je taky nová.Vymontoval jsem s tamo svýčky čtyř kontaktové značka neznámá a nahradil je svýčkami NGK a auto v tahu už netahne vubec cena 750kč,tak jsem koupil další svýčky Bosh namontoval a furt nic.Prosím o radu co vyměnit.Cuká to hlavně v tahu,ale někdy to vynechá i při málo sešlápnutém pedálu a fakt mě to už s.... ve škodovce neví čím to je.Rok výroby1998 Jo a klapka je taky nová každé rady si moc cením díky moc.
  19. Prosím o radu.Při jízdě za studena i za tepla (vždy když vyřadím),otáčkoměr spadne na 1500 ot. .Tam se udrží několik vteřin a pak teprve spadne na volnoběžné otáčky. VAG ukázal bez poruchy a nikdo mi nedokáže říci čím to je !!!! Jestli někdo máte s tímto nějakou zkušenost PROSÍM poraďte !!!!!!!!!!!! Najeto má 161 00km,nová lambda a spotřeba je do 7 l.
×
×
  • Vytvořit nový...