Přejít na obsah

Fox50

Uživatel
  • Počet příspěvků

    20
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

553 zobrazení profilu

Oznámení Fox50

  1. Mapy mi fungují jak ze slotu SD1 tak z SD2, hudba také. Co bohužel nefuguje je mít mp3 na karte s mapou. Mám 32GB kartu a je na ní spousta nevyužitelného místa. @LukášCBR A když jsi přehodil karty byla změna i v té hlášce? Tedy hlásilo to aktualizaci na SD2? Když nevložíš kartu s mapou hudba funguje? Jaký filesystém máš na karte kde je hudba? - Vidí navigace cokoliv z této karty?
  2. Amundsen co mám já (MIB2.5) 2019 přijímá jen originální SD kartu, a mapové podklady jsou na SD kartě, tedy musím být pořád zasunuta v autě. Ale není problém ji vyndat s použít v jiném autě. Tím že kartu z auta vytáhneš nemá mapové podklady. Tedy SD karta je zároveň jakoby "licencí", tedy navigace funguje jen v tom autě ve kterém je zasunutá SD karta. (Neoriginální karta prý nefunguje.) Pokud vím Columbus to má tak, že SD karta může být jakákoliv (i neoriginální) prototže tam se mapy překopírují do jednotky.
  3. 1. ok 2. ok 3. Na nějakém fóru co se zabývá AUDI? 4. Co jsem koukal tak stejné mapové podklady má: Skoda Columbus,Seat Navi Plus,VW Discover Pro,Audi MMI Navigation Plus Škoda Amundsen (MIB2),Seat Navi (MIB2),VW Discover Media2 (MIB2),Audi MMI ?-?-? (MIB2),MAN Media VAN Navigation Na následujícím odkazech je to popsáno které modelové roky a jaká navigace lze aktualizovat, a jak dlouho. Popřípadě kde vzít mapy. https://www.audi.com.au/au/web/en/owners/service/audi-navigation-updates.html https://webrivaig.com/automotive/all-you-need-to-know-about-audi-maps-2021-2022-update Více toho o Audi nevím a tedy více už asi k tomuto nenapíšu , třeba napíše někdo jiný.
  4. 1) Je to tu o O3 2) Updatnout co? Mapy, POI, FW? 3) Jaký má infotaiment? Asi to nebude Amundsen že.
  5. A zkoušel jsi to reálně nakódovat? Chtěl jsem změnit režim té paměti, ale bohužel se mi nedaří dostat ho do editačního módu. Máš nějaký ověřený postup? (případně můžeš ho sem napsat) Díky.
  6. @stafa Toho jsem si nevšim, ale i tak bude mít MIB3 a tedy jiný svět než My s MIB2.5 :)
  7. Mapy jsou ke stažení zdarma na škoda update portálu. Ale musí se nakopírovat na SD kartu. Nové mapy vychází cca po půl roce. Můžete dát odkaz na e-shop?
  8. Aktualizace map online je jen na infotaimentu Comumbus, Amundsen nemá on-line aktualizace map. Aplikace zprávy a kalendář? V autě není kalendář, tam je počasí a zprávy z RSS které se nastavují přes web v profilu auta.
  9. Dlouho byla průměrná rychlost 80km/h ale jak jsem přijel do Prahy rychle to kleslo. :( I při průměrné 100km/h může být slušná spotřeba. :)
  10. Automatické parkování potřebuje 12 senzorů kolem auta, takže pokud tam nejsou je potřeba je dodělat. Není to jen o kódování. Pozná se to tak že jsou zestrany v podběhu.
  11. Tak mám novou zkušenost, vlezl jsem do auta, spojení se navázalo a fungovalo (carstick) potom jsem potřeboval USB tedy jsem místo něho zapojil telefon. Ikonka zůstala bílá ale on-line spojení nefungovalo (ani nemohlo nepřipojitl jsem se na WiFi hotspot). Podle ikonky se prostě řídit nedá. Pozor mobilní aplikace My škoda vůbec nepoužívá datové spojení z mobilu! To funguje na integrovanou simku v autě, která se používá na třeba i na SOS a volání do servisu v případě poruchy.
  12. A nemůže být problém právě v tom že nemáte zaplacené služby? Co tedy vlastně funguje, když nejsou služby zaplacené? Ona ta bílá ikonka neznačí že je auto připojené k Wifi, ale že vidí internet. Je červená i v případě že je auto připojené k WiFi hotspotu ale nejsou na telefonu povolené mobilní data. Někdy trvá i nekolik minut po zapnutí hotspotu než je ikonka bílá, tedy než si Infotaiment ověří že vidí do internetu. V návodu je napsáno že je bílá když jsou "služby ŠKODA connect" dostupné což pokud nejsou zaplacené nemusí být. Tedy v tomto případě bych za indikátor spojení nepovažoval ikonku globusu ale informaci v nastavení WLAN kde je vidět zda je vozidlo k Hotspotu připojeno. Já sobně používám oboje, jak CarStick tak HotSpot, dle toho zda potřebuji použít USB k něčemu jinému. Doufám že se mi brzo podaří mít USB2 a už to nebudu muset řešit. :)
×
×
  • Vytvořit nový...