Přejít na obsah

Mituma

Uživatel
  • Počet příspěvků

    19
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Mituma

  1. Právě Octa 81kw bylo první auto, kde jsem co výměnu (po15 000) pravidelně doléval po litru. I v manuálu bylo napsáno, že je to v normě. Z plejády dvoulitrů, co jsem jezdil se dolévalo snad všude. Vyjímkou byla 1,6tdi v O3, ale to zase byla tragédie s výkonem i po chipu. Hlavně ta 5° skříň. U EVO 147kw jsem dolil do první výměny 1l. Výměny dělám po 15 000. Teď mám najeto 55 000 a kromě toho prvního dolití už ani kapka. ...zatím
  2. A jsi si jistý, že je to tímto? Mě to totiž dělá taky a výstrahu mám vypnutou. Vypozoroval jsem, že mi to dělá u skladeb, které streamuju z iTunes. Pokud mám skladbu staženou, nedělá to. Projevuje se to při bezdrátovém CarPlay. Používám jabko 13pro a rádio mám Columbuse MIB 2,5. Pěknej vopruz...
  3. Mituma

    Matrix LED

    Ale jak píšeš, to by někdo musel umět pracovat s odx bankou :) Btw by mě zajímalo, co by se třeba dalo dělat s multi-segmenty například u MB :)
  4. Mituma

    Matrix LED

    Přijde mi, že to funguje docela dobře. Sice jsem hračička, ale potřebuji aby se to chovalo správně, nic neřešit a tím to končí :) Na druhou stranu: Hack things better :)) ...ale z toho už jsem vyrostl bo neni čas :)
  5. Mituma

    Matrix LED

    Ahoj. Myslím že víc fundovanější odpověď jsem ani nečekal :) Ďaka!
  6. Mituma

    Matrix LED

    Konstrukce světel. ...Omlouvám se, jestli píšu do "nevhodnýho" vlákna, ale zajímalo by mě, jestli někdo tuší, jak ty světla vlastně fungují. V oficiálních propagačních materiálech Shadeawerke je uvedeno, že čočka jako taková se nazývá bi-matrix LED modul. Samostatný mini-parabolky jsou zase uvedeny jako "přídavné dálkové moduly" No a k té funkci... Zajímalo by mě, jestli v té čočce je několik samostatných LED zdrojů ve funkci matrix a ty samostatné "dálkové" se přidávají taky v matrix režimu, nebo: čočka je stabilně klopený/dálkový a k tomu "přídavné dálkové" fungují jako matrix, nebo: Čočka je matrix a samostatné dálkové jedou naplno jako pomocné?? Na mě to dělá dojem, že to funguje ve schématu 2. tzn. čočka klopný/dálkový a k tomu přídavné jedou v matrix režimu. Jenže těch přídavných je tam jen 3 v jednom světlometu, Celkem tedy 6. V mém předchozím pohybovadle Opel Astra jsem měl taky matrixy (nešťastný odskok od koncernu po frustraci z přechodu z O2 na O3) a ty měli celkem 10 segmentů matrix. Ale S3 má subjektivně mnohem lepší "rozlišení" (líp vykrývá, je rychlejší a celkově prostě pořád osvětluje blíž k cloněnýmu objektu). Je to blbost, ale zajímalo by mě, jak to funguje. Už si pohrávám s myšlenkou, že si koupim GoPro a jebnu ho před to světlo, abych zjistil, jak to funguje. Tušíte někdo? Díky! p.s. Eviduji znatelný pruh mezi "klopenýma" a "dálkovýma", rozhodně mě to ale nijak nevzrušuje. Jen o tom víte. Nijak to nemá vliv na celkový osvětlení vozovky.
  7. Ahoj Pánové. Řešil prosím někdo dodělání phoneboxu do S3? Mám tam Columbus MIB3, u popelníku je USB C. Na netu jsem našel, že se dá modul běžně koupit. Dá se to nějak normálně dodělat, abych s tím nestrávil hromadu času? Tušíte, co je k tomu všechno potřeba kromě toho samotného dobíjecího modulu? Asi bude potřeba nakódovat? Nebo na to dlabu a koupim si podložku za pár šupů?
  8. Ahoj, uz jsi doresil? Pripadne doporucis nejakou provozovnu?
  9. Ferdo, prosím Tě, rozumím tomu dobře tak, že pro dodělání dešťového a světelného senzoru u O3 Style stačí namontovat namontovat 5Q0 955 547 A, dokódovat a pro přepínání denního a normálního svícení vyměnit ovladač světel s polohou AUTO a od někud někam natáhnout drát? Díky
  10. Kuci pardoon, jen rikam ze ta kontrolka je k hov.u a u pastiky a shade to zda se funguje jinac. Kontroliodkum silu zdar!
  11. U passata 3c sviti pri on tempomatu a u OII 2006 nesviti vubec.
  12. U passata 3c sviti pri on tempomatu a u OII 2006 nesviti vubec.
  13. U passat 3c (samostatna packa pro tempomat,ale funkce totozna) se pri zapnuti tempomatu jako takoveho rozsvitila kontrolka a svitila stale pri aktivnim i neaktivnim tempomatu. Cili signalizovala ciste jen jestli je packa v poloze on, nebo off. Predpokladam ze u shade bude kontrolka fungovat stejne. Jinak ja mam 2006 a kontrolka nesviti..
  14. U předchozího auta mě kontrolka svítila vždy v případě zapnutého (ne aktivního!!) tempomatu, takže pořád (proč jej vypínat, že..). Jediný efekt, který ta kontrolka měla, že se občas nějaký spolujezdec zeptal: co ti to tam svítí? U mě blbost, co tam pořád jen straší..
  15. Díky za reakce, vše jsem namontoval a funguje, nic méně jednotka dokáže zobrazit jen kontakty, které jsou uloženy na SIM, což bych spíš pochopil že vůbec nezobrazí, nebo to, co chci já
  16. Máte někdo toto k prodeji?
  17. Zdravím všechny bastlíře, hledal jsem (asi špatně), ale nenašel. Vyfasoval jsem v práci mírně jetou O2 a potřebuji dořešit hands free. V autě je instalována Nokia HF myslim že CK-7 nebo tak něco - má to jeden čudlík a okolo něj kolečko. Můj telefon (Samsung Galaxy S) s tímto HF odmítá žít v symbióze (ostatně jako jakékoliv HF Nokia s telefonem jiné značky, někdy i s telefonem Nokia) a funguje tak že většinou spíš nefunguje, když náhodou funguje, tak to má tendenci řvát, vypadávat atd. Zkrátka Nokia HF NE. V Śuplíku u kolegy jsem našel fungující orig. Škoda HF s anténkou a dotaz zní: je možno tuto jednotku nějak rozumě skamarádit se zbytkem auta? Prosím o radu, co vše je k tomu potřeba. Výbava vozidla, která na případnou instalaci může mít vliv je následující: rádio audience, multi. volant s ovládáním rádia, maxidot, xenon, aut. stěrače, p. senzory. Ještě podotýkám, že se jedná o ne face octavii, na fotce je ona jednotka ze šuplíku. Za případné rady děkuji.
  18. Vem si multimeter nebo jine měřidlo a za chvilku to zjistíš sám. Doporučuji si ještě přečíst návod k obsluze k O1, aby ses nedivil, popřípadě si sám upravil ovladač v poloze L
×
×
  • Vytvořit nový...