Přejít na obsah

havrda

Uživatel
  • Počet příspěvků

    65
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 070 zobrazení profilu

Oznámení havrda

Nováček

Nováček (1/14)

  • Dedicated Vzácný
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

1

Popularita

  1. A ty chceš mít v servisní krabičce i žárovku pro denní svícení asi... No tak kup krabičku H4+H7, H4 někomu věnuj a kup si tam žárovku H13, jiná cesta asi nevede. A na krabičky ostatních modelů si koukal?
  2. No tak já mám v potkávacích světlech H7, v dálkových H7, v mlhovkách by měli být H8, denní svícení nevím, tam jsem nekoukal. Ve světlech jsem si dal tu práci a vytáhnul jak potkávací, tak dálkovou. Že by po faceliftu dělali jedny světla s H7 a jedny s H4? To se mi nechce věřit.
  3. No já teda nevím, ale H4 já na yetim nemám, mám ve světlech H7. Mám modelový rok 2016, H4 byly v modelu s kulatýma světlama. Nebo se pletu? Ani v sadě s náhradníma žárovkama H4 nemám.
  4. No jen aby tam měl maxi dot, má holobyta...
  5. havrda

    Přední zástěrky

    Já mám ze salónu namontovaný ty větší
  6. Mě fancarhifi před dvěma? možná už třema roky taky ozvučoval jedničkovou oktu + dával bezmechanikové rádio a když jsem si to pustil poprvé tak jsem se z toho málem posr.l! S fancarhihi super domluva a super práce. A ví o čem mluví.
  7. Pokud ti to nedělají zimní, tak to jsou ty Continentály, třeba je to jedno kolo nějak blbějš sjetý. Měl jsem Contíky na oktávce vzadu a i když už i manželka si stěžovala! že nám na autě něco strašně hučí, po jedné letní sezóně šly do světa. Jinak ložisko taky může být kapku chycený, na dílně se pozná prd a při zátěži hučí,,,
  8. Že bych něco dělal špatně? 1,4 Tsi 92kw EA211, najeto zatím 3700km, dlouhodobá 7,2!!! Ale zase na druhou stranu - Poruba - Uničov, na Opavu a těma kopcema domů rovných 100km, najeto s průměrnou spotřebou 6,3 a to jsem to nějak nešetřil. Ale je pravda, že většinou se šrákám po městě.
  9. Takže já taky děkuji Marouskovi....... . Už jsou tam loga nasázený.
  10. havrda

    Jízda v terenu

    A na jakej kvaltbys chtěl jezdit 15-20 v terénu??? S tdi...? Na trojku?
  11. Tak já jsem objednával 3.8. a pro auto jsem si byl 27.10., zatím spokojenost veliká .
  12. havrda

    Tapeci

    Pro Milana - kde sis to nechal flockovat, jestli to není tajný? Jak je to náchylný na poškrábání a otěr? Taky jsem nad tím už přemýšlel.
  13. Moc díky za tak rychlou odpověď, a když už jsme u toho, jaký označení je pro to všechno + dálku?
  14. Ahoj, nevěděl by náhodou někdo co všechno umí komfortka s označením 1JO 959 799 Q? Jestli je na dvě nebo čtyči okna, centrál s dálkou, zrcátka? Díky.
  15. Kdyby tak byla taková nějaká akce někde v Olomouci, hned bych si to nechal do modra...
×
×
  • Vytvořit nový...