Přejít na obsah

Adam Rýpar

Uživatel
  • Počet příspěvků

    251
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    2

Vše zveřejněné uživatelem Adam Rýpar

  1. Vše je to o prioritách. Pro někoho je 40+ moc, někdo dá 100. Já se taky divím, kolik lidí utratí za dovolenou v ČR, přitom D, A, IT udělám v poho levněji a pro mě se neomezuju. Někdo neřeší šunku za 50/100g, pro někoho to je přes čáru a koupím jinde. Samozřejmě, že čím víc ušetřím na spotřebě (ne jen paliva), tak jsem víc happy. Kdo ne...? 🙂
  2. Adam Rýpar

    Zimní pneu

    Taky mám V
  3. Prohlídka ve cca 105tis km + pravidelná prohlídka (rozšířený rozsah prohlídky????) vyšla na 8300. Jinak brzdy komplet stále původní, ani nezmiňovali nutnost výměny.
  4. Jasné, za nějaký rok si možná budeme říkat, že je nadčasový a předběhl dobu. Jen mě mrzí, že na rozdíl od předchůdce, že si z toho člověk nesedne na zadek, když jej vidí naživo. Nijak nevyčnívá, není výrazný. Takové bezpohlavní auto.
  5. Včera jsem jich potkal cca 10 v kombíku v různých barvách. Kdybych nevěděl, že vyšla nová generace, vůbec si ho nevšimnu, resp mě nenapadne "Tohle je nový sup, pecka", jako u 3.gen. Absolutně nevýrazný ocumlaný bonbon. U kombíku je vidět batoh na zádech (připomíná mi profil Kia Ceed SW). S3 má po 10ti letech pořád krásný a výrazný design. Tohle úplně zapadne v šedi nějakých tvarů. Je to velká škoda. Můj pohled.
  6. @e1.to jsem zkusil. Z 99% po zamknutí a nějaké době se jedna položka z těch dvou "odfajfkne" a apka ukáže anonymní režim. Blbé je, že i na webu. Zkoušel jsem i natvrdo dát anonym režim, vypnout, nahodit zpět. Ale nic. edit: napadá mě, zda to nesouvisí s výměnou toho bezdrát nabíjení, bo je to nefunkční po tomhle zákroku. Uvidím, co řeknou.
  7. Díky za info. Dělá to už týden, uvidím.
  8. Ahojte. Setkali jste se s problémem, že se v appce/na webu auto tváří, že je v soukromém režimu, přitom ale není? Nicméně samo je jedna z položek "napůl" zaškrtnutá. Zcela náhodně. A dělá to vždy po třeba pár hodinách vypnutí motoru. Musím ručně kliknout a poté je zaškrtnuto plně. Díky za případné info (řeším i se škodou, ale stále bez odezvy).
  9. 93tis km a ťuk ťuk vše OK. Měním co *-15tis km
  10. přesně tak. Media to sama říkala - rafinerie buď Orlen nebo se dost bere Slovnaft (MOL)
  11. a co třeba OMW MM, jejich TOP paliva? Ty by údajně mohly být bez biosložky. Nebo ne?
  12. Ahojte. Ad to cukání, dělalo vám to na režim D nebo S? Díky za info
  13. Manuál/DSG....dlouhodobě nepodstatný rozdíl. Stačí, aby byl protivítr, déšť, větší provoz... a spotřeba ti bude lítat i tak. Sám to vidím na stejné trase. Jde spíš o ne/pohodlí.
  14. Kdybych neviděl logo, tipoval bych to na asijskou značku. Hlavně lift z profilu a jeho zadek - něco, jako Toyota nebo čínská značka. Bohužel v 4,gen se mi snad líbí víc O4 než S4. V interiér - "pěkný" tablet. A jsem zvědav na materiály po pár letech používání.
  15. Co vím, tak servis vydělává na celý barák, protože se nové auta neprodávají. Resp nevydělají. A není to JPP. Pardon za malý OT.
  16. čaute. Funguje vám služba? Neskutečně zpomalené a pořád se refreshuje garáž. Navíc mi to pořád maže servisního partnera a údajně nefungují služby 100%. Jenže to by jim muselo fungovat přidání servisu 😄 Poslední dobou je to peklo, co IT předvádí s touto appkou.
  17. vycvakneš to opatrně i rukou, bez nástrojů 😉
  18. Snad to jízdně bude o několik levelů výš. Takto mě interiér vůbec nezaujal. Fakt nemám rád tohle nové řešení.
  19. Adam Rýpar

    Matrix LED

    Já popravdě na D1 matrixy ani moc nepožívám. Je tam takový provoz, že světla je jak ve městě 😄 Ale na okresce fungují výborně. Probliklo mě asi 1x a to ještě z velké dálky, Jinak jde vidět, že už s předstihem se segmenty vypínají.
  20. Já evo mám a expanzku mám kouli...
  21. Pro mě osobně jsou interiéry S3/O3/VW Golf 7/Passat B8 před fl jsou nejlepší interíéry z hlediska ergonomie, funkčnosti i vzhledu. Enyaq/O4 jsou zajímavé, ale nepraktické. Dost jsem zvědav na nové DCC a údajně lepší odhlučnění. I když tomu se mi nechce věřit - víc izolace = vyšší hmotnost = vyšší spotřeba a emise. Nějaký pokrok by mohly mít matrix světla.
  22. Jsem zvědavý, dej pak echo:-) Akorát se obávám, jestli nebude třeba obtáhnout celé dveře. A jestli to nebude mít vliv na tekoucí vodu...?
  23. Podle mě bys musel koupit tenké těsnění a nalepit to ke krajím vnější hrany. Tzn kontakt s těsněním dveří. Nicméně, to půjde vidět a otázka, jak by šly zavřít dveře.
  24. Tady https://archiv.hn.cz/c1-67210160-thomas-schafer-to-ozdravenim-vw-mysli-vazne-propousteni-a-zavirani-tovaren-prestava-byt-tabu zajímavý článek ohledně šetření VW. Mimo jiné je důvodem i neúspěch elektro aut. Zmíněný je ID BUZZ - očekávaná výroba 130tis ks/rok, realita 44tis ks a to s otazníkem, jak moc zákazníci budou rušit objednávky. Vyloženě "katastrofálně nízký stav objednávek" označují (prodejně) ID3. Tady předpokládám dávali velké naděje, jakožto sourozenec golfu. On se top management jedou probere, až uvidí přesně tato čísla/trend, který se jim neshoduje s forecastem a excelem. Otázka, jestli nebude pozdě. Ono kromě násilně tlačenou el.mobilitou, kterou už z principu někdo odmítá, do toho zasahuje víc faktorů. A to demografických/životní úroveň lidí 25-40 let. Ale to je na úplně jinou diskusi :-)))
×
×
  • Vytvořit nový...