Přejít na obsah

WLK111

Uživatel
  • Počet příspěvků

    387
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli WLK111

  • Narozeniny 1.6.1978

Oznámení WLK111

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. No jestli to udělalo jen jednou a pak už se to neopakovalo nechal bych to zatím tak. Proč se to stalo múže být z mnoha dúvodú, mně napadl jako první špatný benzin a přicpané vstřiky, ale jak se to neopakuje nechal bych to zatím být:)
  2. Těch 80-100km by to mělo dát v pohodě, pokud tedy jedeš v kuse,jestli by si s tím popojížděl a častěj startoval počítej tak těch 70km max at nezústaneš někde stát:)
  3. No zkus si po jízdě šáhnout na kolo či není moc zahřáté. Kdysi sem měl něco podobného a bylo to přidřené, mechanik při servisu něco moc dotáhl a něco tam dřelo:(
  4. Já mám chip, dával sem ho až po lpg a nijak víc sem to neseřizoval, i po servisce na lpg to nechali v púvodním nastavení a problém nemám žádný.
  5. S tím čidlem teploty chladící kapaliny si myslím, že by to mohlo mít něco společného, nějak tak se vyjadřoval technik ,když sem se sním o tom bavil jen říkal, že se to projevuje i jinak a že zatím počkáme.
  6. No nedělali, ale po nějakém čase dělají teda aspon já pozoruju, že jo:)
  7. WLK111

    65KW

    Taky by mne to zajimalo.S Cimbu sem spokojen a podle těch grafu by měl max. točák být posunutý ještě níž než u cimbu, takže dřívější řazení ne?
  8. Nn, chip ti nesníží otáčky, ale vylepší krouták a to ti při stejném stylu jízdy sníží spotřebu. Normálně musíš držet plyn aby ses udržel na 130 po chipu třeba jen 3'4 plynu nebo tak nějak:)
  9. WLK111

    65KW

    Jj taky do toho asi pujdu auto si chcu nechat dokud bude jezdit tak co ušetřím na lpg (za 4 měsíce )dám do výkonu:)
  10. WLK111

    65KW

    No vypadá to zajímavě, dokonce to vypadá, že to prodávají i bez montáže což vyjde levněj, na druhou stranu jestli se nepletu při výměně musí motor ven a to v garáži asi každý nezvládne, ale za cca15000 mi to přijde dobrá investice. Jinak výkon bude určitě hodně poznat on už i chip od cimbu je hodně znatelný.
  11. Já myslím, že je to v pořádku:)
  12. No kamarád ji koupil manželce. Občas jí ji převážím a při stejných dojezdových časech prostě žere mín:)
  13. Jj 44kw bere tak o 0,5 litru mín při podobné jízdě.
  14. No kdysi se mi stalo něco podobného, ale naopak po natankování mi výkon klesl a auto jelo celkově divně, po naředění novým benzinem vše ok. Tak mně napadlo jestli si třeba neměl v nádrži nějaký bordel a po jeho vyjetí to nejelo líp...
  15. WLK111

    1.4MPI 44kw

    8kw určitě poznáš vždyt je to skoro 20procent nahoru
×
×
  • Vytvořit nový...