Přejít na obsah

Cedric

Uživatel
  • Počet příspěvků

    32
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 196 zobrazení profilu

Oznámení Cedric

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Díky za rady. Jsou fakt dost dobrý.. Takovou radu bych přirovnal k přísloví "To je jak,když š..á pes a nemá koule" Ale díky. Ta s tou knížkou je obzvlášť povedená. Chodí se na každou otázku na tomto fóru..
  2. nejlepší postup. Kde co odšroubovat a na co si dát pozor.
  3. Prosím o radu, při montáži chrom.klik do interiéru. Díky.
  4. Cedric

    zabezpečení

    to all: díky, na nakonec to pánové opravili a kamarád je šťastný. Byl to dveřní spínač interiérového osvětlení. Díky.
  5. Cedric

    zabezpečení

    Kolegové, prosím Vás o radu. Kamarád si nechal do Fabie namontovat "nějaký" alarm značku nevím.. Když zamkne vozidlo a aktivuje alarm. Po nějaké době (která není vždy stejně dlouhá) alarm opakované po 30 minutách spouští hlasitý alarm. Nevíte co s tím je? Jestli Fabie nedává po nějaké době el. impuls, který by to molh spouštět?
  6. Jasně. Řetěz chrčí a šustí, ale tento zvuk, je jenom při určitém pohybu vozidla. A při určité teplotě. Typuju na silentbolky u motoru, nebo ten mezi kus u výfuku a motoru, který vychytává pohyb.. Nevím, nevím. Poraďte
  7. Díky, díky, díky. Má s tím už někdo zkušenosti. Myslím s tím vrzáním....
  8. Pánové nemáte někde rozkres tohoto motora, jde mi o to, kde jsou silnetbloky. Když se opřu o motor tak, mi tak zvláštěn vrže. Je to slyšet i za jízdy. Chtěl bych ty silentbloky promazat silikonem. Prosím poraďte... Kdyby byl obrázek ještě lepší...
  9. To: honza007, souhlas, souhlas, souhlas,, vím o čem tady píšeš.. Díky.
  10. Pánové, Já mám Fabulku 1.4 44Kw, MPI, Jezdím za 8 l, kombinovaná a to "díky" kolům 17"215/50. Jinak bych se dostal tak na 7l, jezdím středně rychle ale s citem. .
  11. Cedric

    Zahřátí motoru

    Pánové děkuji, zapomněl jsem uvést, že mám narozdíl od Vás všech starší motor 1.4 MPI 44kw, tento se určitě ohřívá o dost pomaleji. Díky.
  12. Cedric

    Zahřátí motoru

    Dobrý den pánové, nikde jsem to zde nenašel a tak jsem si dovolil založit nové téma. Za jak dlouho se Vám ohřeje Vaše Fabča na provozní teplotu. Kdy Vám otvírá termostat. Mě se na provozku dostane tak po 8 km. Kdy jedu volnější jízdou tak 90km po rovince. Také jsem vypozoroval, po ujetí cca. 3 km, teplota je pořád dole ale už mám teplou hadici do chladiče. Kdy se má otvírat termostat až při zahřátí na provozní teplotu??? díky za rady..
  13. to V///RS: s čím, s tím čidlem nebo nevím. To čidlo je někde za motorem, pokud tedy myslím čidlo otáček volantu?? Díky za radu..
  14. to ipetr: Nevíš jakou to hlásilo závadu na počítači.. Mechanik mi řekl a viděl jsem to také na vlastní oči, že počítač píše závada na spínači serva??? ne na snímači??? Je to to samé?? Díky za radu.
  15. Cedric

    servo

    Zdravím pánové, mám obdobný problém. za jizdy se mi rosvítila kontrolka serva, napíchl jsem to na počítač a tem mi vypsal závadu na spínači serva.. Co to je.. Není to závada na snímači? Prosím o radu. Díky. Je rodzílmezi spínačem serva a snímačem otáček volantu??
×
×
  • Vytvořit nový...