Přejít na obsah

Pecaturboman

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Pecaturboman

  1. Zdravím, mě zase klepne u pravého predniho kola když třeba vyjizdim z vjezdu a kolo sjede z chodníku na asfalt . A semtam po nerovnostech . Jakokdyby to byla tyčka stabilizátoru, ale ta vůli nemá, deska to taky není , protože když sem brzdit z kopce tak to udělalo taky na nerovnostech , nevíte co by to mohlo být? Nedělá to pořád při každém hrbu . Už nevím naco se podívat, všechno je pevné 😢
  2. Zdravím dá se f3 přeskládat na F3 facelift ? Vypadá to ze blatniky a kapota jsou stejne až na světla a nárazník . Děkuji za odp.
  3. Mě to tam jde jen za studena takže poprvé , pak už ne a musím když dávám jedničku s tím žduchat do boků a trochu dopředu až to tam proste povolí . Když povolim po startu spojku tak se ozve spojkové ložisko jakokdyby chvíli kmitalo , když ji sešlápnu tak je klid, nemůže to být i tím ?
  4. Omlouvám se,ale nechtěl sem zakládat nové téma. Takže chápu dobře ze clonitko vezmu a vystouplý rámeček okolo zrcátka odloupnu ?
  5. Dobrý den , mám na autě od koupi rozbité zrcátko na spolujezdcove clonce, dá se to nějak rozdelat a nebo jen cele vyměnit ?
  6. Pecaturboman

    Easy Start

    Me to taky na F3 nastartuje až po nekolika zmacknuti,mame doma audi a tam jen do toho zduchnu a, zmacknu spojku a hned napoprvni to zapne kontrolky i nastartuje
×
×
  • Vytvořit nový...