Přejít na obsah

Joshua

Uživatel
  • Počet příspěvků

    107
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

2 121 zobrazení profilu

Oznámení Joshua

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. To je u tohoto motoru uplne normalni!!! Nekde se tu uz o tom psalo. Je to i v DP. Aby bylo mozno udrzet naprazdno otacky musite zapnout vsechny spotrebice (mlhovky, vyhrivani skla). J.
  2. Proc by nesla kontrolka airbagu? Nepletes si to s 2G? A otevrene dvere s pipakem je fakt ze pujdou jen po vymene komfortky + dvernich jednotek nebo pres HvizDOT... J.
  3. Měl bych zájem o hviz dot. petr.laslo@gmail.com

  4. Zdravim mam zaujem o hviz dot, d-dot, rozsirenie funkcii maxidotu, mam VW Pasat b5, 1,9,TDi, 2003, mam maxidot, aka je tam cena? Dakujem

    osusky@satro.sk

  5. (Hviz)DOT II - kombinovany CAN prevodnik 2,5gen. => 3gen. s rozsirenym zobrazovanim na MaxiDOTu.

    Bude k prodeji,nebo jen verze (Hviz)DOT I.

    Dekuji za zpravu.

    Milan

  6. Takze panove, testovaci faze je dneskem uspesne uzavrena a HvizDOT I hotov. S funkcemi zobrazovani auticka na displeji a pipaku rozsvicenych svetel. Podrobnejsi popis viz predchozi prispevek. Krome toho ma jednoduchou diagnostiku krz LED signalizaci, ktera pomuze odhalit zakladni problemy v zapojeni. Kdo byste mel o tuto vecicku zajem dejte zavazne vedet pres SZ a ja vam to za uvedenych podminek muzu naklonovat. Pripadne dalsi dotazy prosim tez pres SZ. Zdravi J.
  7. Nazdar panove, puvodne jsem chtel s timto prispevkem pockat az do definitivniho ukonceni testovaci faze redesignovaneho HvizDOTu, ale vzhledem k tomu ze pevne verim ze uz nenastanou zadna neocekavana prekvapeni sepisu zakladni info uz ted. HvizDOT I klasik je fakticky hotov a jsem schopen ho pripadnym zajemcum naklonovat. Montaz lze domluvit pres Honzu72. Zakladni popis a parametry: - Rozmery 85x65x28mm - Zprovozni na maxidotu grafickou signalizaci vsech 4 dveri a kufru a pipaku zapomenutych svetel, proste presne tak jak to ma byt. - (Hviz)DOT ma dve pripojky: 1xCAN 2,5gen. od komfortky a 1xCAN 3gen. k budikum. Krome toho potrebuje trvalych 12V. - Funkce spociva v prekladani relevantnich informaci z CANu 2,5gen. na CAN 3gen. Z pohledu budiku se chova stejne jako komfortka 3gen. - V klidovem stavu ma minimalni odber v radu mikroAmperu, v aktivnim stavu ca. 75mA. - Instalace spociva v dotazeni CAN kabliku od komfortky k budikum, coz zna kazdy kdo predelaval na 3gen., jen s tim rozdilem ze na tomto kabliku sedi (Hviz)DOT a tlumoci (viz. schema na obrazku). - Cena castecne zavisi na poctu lidi, ale verim ze dodrzim slibovanych 2222 Kc. :-) Jak jsem jiz psal mam hotovu prvni verzi, jejiz software zatim NEobsahuje pridavne funkce jako rozsirene zobrazovani na maxidotu popsane v tomto vlakne. Nicmene na hardwaru se nic uz menit nebude, dalsi funkce planuju casem prehranim softu. Zdravi J.
  8. Tak jo chlapi, vidim ze zajem je, tak jsem se na to zase poradne vrhnul. HvizDOT bude, dejte mi par dnu. J. @Sensej: Diky za nabidku, uvidime jak horke to bude s "masovou" vyrobou, kdyztak se ozvu.
  9. Lidi ja nevim co cekate. Kdyz napisete neco do rok staryho tematu ze bude okamzita odezva? Jinak jestli bude zajem se myslim domluvime. Uz nejakou dobu mam funkcni prototyp a casove problemy to doladit. Vypada to ze v prvni fazi bude HvizDOT I klasik a pridavne funkce casem prehranim softu. Cim vetsi zajem tim vetsi moje motivace. S Honzou by to urcite nebyl problem domluvit. Ohledne komfortky muzete zatim mrknout sem co je mozne: Zdravi J.
  10. Me to na 75kW AVU jede bez vahy tez prakticky stejne, zadny rozdil. Uz jsme to tu nekde probirali a je to asi normalni. j.
  11. Tak to je supr. Urcite sem napis prubezne informace at ho neotravujem vsichni jednotlive... Diky j.
  12. Jestlis doted nemel problem tak nevidim duvod proc neco menit. Proc hrabat do osvedceneho... Na oleje a intervaly jsou ale velmi ruzne nazory. j.
  13. Lidi, co takhle mrknout o par radku vedle? http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=29630
  14. Joshua

    Prevodovka 1.6

    To bys byl hodnej... j.
  15. Joshua

    Prevodovka 1.6

    Nafotit to asi moc nejde, co? Nemas alespon na uctence napsana cisla dilu? Kdyz uz vis cim to bylo, troufnul by sis na to priste sam? j.
×
×
  • Vytvořit nový...