Přejít na obsah

stejski

Uživatel
  • Počet příspěvků

    69
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem stejski

  1. nejvetsi podil v nizsi spotrebe 1.4 tsi oproti 1.2 tsi na dalnicich je zapricinen absenci 6. rychl. stupne u 1.2 tsi to jsi neobjevil nic noveho.
  2. to víš že jo, reklamu máš už na jiným fóru tak tady nepruď. http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=132014
  3. stejski

    Rozhledny

    Na klínovci jsem byl v červnu
  4. stejski

    Rozhledny

    jj Horní les, taky znám, docela fuška vyškrábat se tam na kole :-)
  5. stejski

    Rozhledny

    Bismark-Zelená hora u Chebu Borůvka-u Proseče Mini rozhl. ve Frant. Lázních Háj -u Aše Kozlov-Česká Třebová Krásno- u Bečova nad Teplou Osičina Věž Samson- na hradě Lipnice nad Sázavou Vrbice- u kostelce nad orlicí
  6. stejski

    Rozhledny

    na Velký Deštný už rozhledna nejni, jezdím tama na kole.
  7. Pěkný, hlavně průběh toho krouťáku, auto mám půl roku, tak mám strach o záruku, jinak mě to dost láká.
  8. no ohledně toho oleje, když jsem auto kupoval, tak mě prodejce taky tvrdil, že je nastavenej proměnnej interval s maximem 30 000km nebo 2 roky (mám to napsaný i v servisní knize), ale v budíkách mám nastavený 15000km nebo rok, takže budu měnit asi po 15000km, samo že olej se musí použít splňovat normu VW 507.00. Mám vybranej tenhle http://www.olejspol.cz/zbozi/mobil-1-esp-formula-5-litru
  9. kdepak je to konkrétně ve městě kde bydlím a projet se tam autem nikdy nedalo a nedá, taky sem čuměl jak puk kam mě to vede, jinak mapy by měly být aktuální, jde o fungl nový auto, tak mě to dost nemile překvapilo. Celkově se mi nelíbí, že mě to ve městě snaží protáhnout úplně nesmyslně trasou která je o pár metrů kratší než po hlavní silnici, zkoušel jsem i různé varianty trasy (rychlá, ekonomická, atd.) ale stejně mě to tahá pomalu po polních cestách. Pokud to nejde někde vypnout, tak to je pro mě navigace na 2 věci, zlatý nokia Maps.
  10. no mě by zajímalo, kde vypnout aby mě navigace neplánovala trasu přes lávku, kde projede kolo, ale auto rozhodně ne, v Setapu jsem nic nenašel, tam jde vypnout jen dálnice, příp. zpoplatněné silnice, ale kde vypnout nějaké místní komunikace nebo tak něco to jsem nenašel, dík.
  11. Pokud něco nabízím k prodeji jako orig. díl, tak by to měl být originální díl, výmluva typu mám toho hodně, nemůžu to zkontrolovat je trochu mimo.
  12. Zdravím, já mám auto od 10/2012 a mám najeto 8tis zatím bez problémů, vadí mi 2 věci. 1.pokud klesne venkovní teplota pod 4 stupně přepne se PP na zobrazení teploty a zpátky na původní fci se musím doklapat ručně (ačkoli je v návodu napsáno, že se to má přepnout samo na původní fci) 2. pokud si chci ostříknout přední sklo tak se mi vždy nejdřív rozjedou stěrače nasucho a až potom jde voda z ostřiků až tak při 3 setření Všiml jsem si ještě jedný věci dost často pokud zastavím v kopci- čumákem nahoru tak po vyřazení na neutrál je slyšet klepání spíš takový jemný cvakání- nejdřív jsem si myslel že klepe motor, pak mě napadlo vymáčknout spojku a přestalo to většinou to přestane i po následném puštění spojky.Nevím jestli to je u setrváku normální. Dělá to od samýho začátku a nijak se to nezhoršuje tak to zatím neřeším.
  13. stejski

    ISO-FIX

    jo jo pánové máte pravdu, dík.
  14. stejski

    ISO-FIX

    Tak jsem to ještě za světla pořádně prohlídl a je to OK v sedáku jsou pod čalouněním 2 oka, zmátlo mě to, že v OII jsou pod zipy a v Y nejsou otvory v čalounění hned patrné a po sklopení opěradla jsem si všiml toho jednoho oka na zadní straně sedáku tak jsem si myslel, že to je ono tak se omlouvá za planný poplach.
  15. stejski

    ISO-FIX

    zítra to schválně vyfotím, protože to je nějaké divné.
  16. stejski

    ISO-FIX

    Zdravím ve spolek, měl bych dotaz na iso-fix na zadních sedadlech, dosud jsme měli vždy Octavie a tam to byla dvě očka na krajích každého sedadla, včera jsme přivezli nového Yetiho a k mému údivu je tam iso-fix jako jedno větší oko uprostřed sedadla. Žil jsem v domění, že provedení úchytů pokud to někdo pojmenuje ISO bude všude stejné i mezi jednotlivými automobilkami, tak jsem trochu nepochopil co tí škoda u modelu Yeti sleduje? Protože autosedačky které jsem doteď používal nejdou do tohoto držáku nacvaknout. Je to vážně tak, nebo jsem něco přehlédl a nepochopil? Za reakce děkuju.
  17. kolega ma najeto na 1.2 12V cca 100 000km a olej rozhodne nebere.
  18. pozor ne vse co se tvari, ze je z italie, tam odtud doopravdy je, u tveho konkretnihu prikladu je ten Ital prachobycejna CINA!!!!!!
  19. bud si jistej, ze to michaj i do benzinu. (oni totiz musi-diky EU)
  20. pokud napsal, ze rano kouknul z okna a auto bylo pryc, tak asi v garazi nebylo.
  21. Zdravim, ja jsem od nich taky braval, ale uz neberu, prijde mi neseriozni konkretne u pal. filtru na 1.9 jsem si objednal italskou prvovyrobu (UFI) no a ono to byla obycejna cina, (bratru za 4 kila) coz nelze dopredu nijak zjistit, kdybych to vedel tak vemu nejakej z EU za 250. (proste z principu nechci Cinany podporovat, pokud nemusim). Myslim, ze by snad nebyl problem uvest "UFI -italska prvovyroba-zeme puvodu Cina, pak by to bylo v poradku, ale tak to rozhodne neni viz odkaz http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1j0127401a-filtr-paliva-1-9tdi-octavia-superb.html Petr
  22. Hošani jsou i jiný 1.9 než 81kw a garantuju vám, že doopravdy zrychlujou i na 5. a kopec nekopec zvládaj na 6. s poloviční spotřebou než máte vy při těch vašich 6tis otáček. Ahoj.
  23. stejski

    Zimní pneu

    Michelin Alpin A3 (ted už se dělaj A4) tiché, a velká výdrž.
  24. jeste napis, ze te to stalo 13 klacku.
×
×
  • Vytvořit nový...