Přejít na obsah

Tawy

Uživatel
  • Počet příspěvků

    36
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Tawy

  1. po odpojení baterie nefunguje el. ovládání předních dveří. Musím stále držet při zavírání či otvírání a na dálku též nefunguje?
  2. Mám cool blue intense OSRAM. Vyšli mě na 5000,- za sadu
  3. Hoj dnes jsem měnil výbojky podle návodu Patrik 1971 a povedlo se sice jsem to dělal celkem dlouho ale jsou tam a návod funguje. U spolujezdce to bylo složitějíší protože asi ty zajišťovací drátky byli zdeformované a nedařila se mi zajistit výbojka a u řidiče to bylo hotové za par sekund. A jak Patrik popisuje je nejsložitějiší asi sundat podběh.
  4. Tawy

    Bi xenony

    Čus , zvládne výměnu výbojek normální běloch nebo se pak musí jet i na kalibraci? Díkec
  5. Hoj pánové nevíte někdo jakým způsobem dostat WiFi signál a nebo mobilní data pomocí stigu do tohoto modelu?
  6. Děkuju mrknu na to diky za tvuj čas. V mym supikovi to samozrejme vse funguje ale s cinou jsem vedle
  7. Zdravím, řeším u kamaráda android auto aplikaci v Čína rádiu přidám foto. Zdali by fungovalo propojení této aplikace v rádiu a nebo přes mirror link. Má li někdo vyřešeno ?
  8. Při prohlížení tohoto vlákna jsem se pozastavil nad tím co Marek napsal.!!! Myslím si ,že je hodno toto vysvětlit a odpovědět . Spousta příspěvků má hloubku ,ale tento je zajímavý a rád bych slyšel názor ostatních. Přijde mi , že se řeší to jak to jede ale zapomíná se co se s motorem děje a co bylo potřeba změnit aby ten výkon byl ,kolik součástí změnilo svoji konfiguraci a co ovlivňují.
  9. Zdravím, Kuna mi taky řádila v motoru a moc jí zachutnal kabel od vstřikovače Ad Blue . Naštěstí auto pojištěno a škoda 8000,-. Plus odtah. Nic méně jsem se ptal proč jim to tak chutná. Bylo mi řečeno ,že se přidává do izolace a do hadiček rybí olej a to vše vysvětluje. Pořídil jsem toto a vše jsem zavěsil. Většinou se kuny soustředí na podtlak turba.
  10. Tak jsem auto musel nechat odtáhnout. Příčina byla ta, že mi kuna sehrála kabely
  11. Internet a autoservis mě ujišťuje že jde jen o softwarovou chybu! Ve zdravotní kartě na škoda connect nic není vše ok. Prý to zmizí samo. Nádržka dolita do plna. Má někdo zkušenost?
  12. Tawy

    Bi xenony

    Zdravím vás, zda se mi, že origo vybojky mají docela žluté zabarvení. Poradil by mi někdo variantu která by byla více belejisi jasnější? Dikec
  13. Hmmm., myslím, že se budeš muset rozloučit. Byla od výroby nebo domont.?
  14. Zdarec , radary mám už nainstalované v autě,to by nebyl problém, ale co zvukové upozornění,že se k němu blížím. Ví někdo jak aktivovat?
  15. Nevadí dodělám,chybí mi to, mám to v OII , vozím tam mince na kafe atd. A ve tmě nevidím na mince
  16. Rád bych se vás zeptal zdali má tato schránka svítit, je li osazena. Schránka je po levé str. řidiče.
  17. Sama vyměnit? Záleží jestli si troufneš a máš nářadí. Zlomení stropnice je riziko. A budeš potřebovat myslím 32 klíč na povolení matice, která drží tu anténu.
  18. Odešla ti elektronika v anteně. Dostala se tam voda. Mě se to stalo taky. Musíš koupit nový prut í s tím větším kusem který je přiděleny do střechy tam je právě ta elektronika. Teoreticky by stačilo koupit jen ten větší kus. Bude tě to stát kolem 1500.
  19. Fuly řešil jsem stejný problém, ale musel jsem stejně zajet do servisu škoda.potřebovali vin, občanku a ještě navíc 500 ,-. A to vše abych zjistil kód k mému rádiu co jsem zakoupil s autem a pak jsem ho chtěl prodat.
  20. Bohužel taky nevím kde je. A co na chvilku odpojit baterii. Měl by to být stejný efekt. Ale stejně bych tu baterii dobil být tebou.
×
×
  • Vytvořit nový...