Přejít na obsah

Haness

Uživatel
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 155 zobrazení profilu

Oznámení Haness

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Haness

    1.4 16V klepe

    To foto jsi asi nepřidal že?
  2. Chapu precetl jsem jenze tam se porad jedna o stahovani oken dálkovým ovládání, ale ja jen chci když zamknu auto aby vyjely okna pokud teda jsou otevreny. Nepotrebuji je pres dalku cilene stahovat ci vytahovat.
  3. Chtel jsem se zeptat mam fabii rok 2001 komfortku 6Q0 959 433 C original DO a dve el. okna vpředu zda je nějaka možnost nastavit aby po zamknutí DO pokud jsou okna pootevřená se samovolně zavřely. Tady je převážně ovladání oken přes DO, ale ja je stahovat nepotřebuji jen abych nezapoměl je vytahnout. Děkuji za odpověď.
  4. Dekuji vypada to, ze mas 100% pravdu pri otevreni rukou taham kufr nahoru. No urcite to zkusim, ale pri techto teplotach a bez garaze to nepujde tak musim pockat na otepleni alespon takove aby me ty ruce neupadly P.S. Tak v -10 to funguje asi protoze byl zamek trochu stuhly a nevracel se tolik.
  5. Ano odskoci nejde vytahnout ano zmacknu otevre se uplne Ano kdyz odemknu auto zmacknu tlacitko vzadu otevru kufr normalne Ano mam pokud za nej zatahnu odskoci stejne jak pri tlacitku na DO
  6. Zavírá se v pohodě nemusim bouchat.
  7. No ja mam problem, ze je nemuzu otevrit. Povyskoci, ale kdyz zaberu tak nejdou, ale kdyz zmacknu tlacitko na otevreni tak cvaknou a jdou otevrit. Samozrejme, zustane cele auto zamcene to se me libi.
  8. Tak je to tak podrzel jsem a funguje , ale ted se ukazal jiny problem dvere odskoci, ale zustanou vyset v nejake divne mezipoloze nejdou otevrit, ale jsou odskocene, ale kdyz zmacknu tlacitko otevreni kufru tak je otevru tak nevim da se to nejak opravit?
  9. Pořídil jsem si třítlačítkový DO a nefunguje mě otevírání kufru přes DO mám komfortku: Adresa 46 Řídící jednotka: 6Q0 959 433 C Komponent: 06 Komfortgerát 0003 Kódování: 00067 Opravna #: WSC 13765 Jen se chci zeptat zda to umi a pokud ano, ale musi se neco zmenit pomoci vagu nejaky navod by neuskodil. Predem dekuji.
  10. Protože jsem pred vánoci naboural auticko pri couvani rekl jsem si, ze si poridim parkovacího asistenta nu a tak se ptám jakého vybrat našel jsem stránku kde maji vcelku na výběr, ale nevím který a hlavne jak moc tezké je to namontovat do auta mám fabii combi. Mě se libil ten bezdrátový, ale nechám si poradit. http://www.parkujeme.cz/ Ještě jsem našel tenhle: http://parking.kvalitne.cz/index.htm
  11. Mám uplně stejný problem pokud je teplota nad 0 tak je vse ok pokud teplota klesne tak pri startu se rozsviti kontrolka ABS ale tak na vterinku max dve a pak zhasne. Cim to je nevim.
  12. Dobrej mám také problém, ale malinko jiný někdy při jízdě se mi rožne kontrolka servořízení a už nezhasne nicméně servo funguje dal a chová se podle mě normálně. Pokud vypnu motor a znovu zapnu kontrolka už nesvítí. Když to projedu Vagem napíše to tuhle chybu: 1 Nalezeny chyby: 00816 - Snimac servorizeni (G250) 30-10 - preruseni n.zkrat na plus - Sporadicky Nemá někdo podobný problém? Nebo neví někdo jak to řešit? Motor 1.4 16V 55kW r.v. 2001
×
×
  • Vytvořit nový...