Přejít na obsah

vormen

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3 085
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    6

Vše zveřejněné uživatelem vormen

  1. Teď vyšly výsledky měření výkonu tohoto motoru při nájezdu 280 tis., sice v OIII, ale motory jsou stejný a je to neskutečný, přes 100 kW !!!
  2. Byl loni s manuálem, olej, svíčky, pylový filtr, cena 9290. jinak svíčky byly za 1731 + 485 práce.
  3. vormen

    Škoda SCALA

    Za mě Scala jasná volba, jednak ten větší kufr, ale hlavně raději chci největší hatchback než nejmenší SUV
  4. Vše vždy bezdrátově, S21 jinak A14 5G, nebo teď Redmi Note 13 a vše ok.
  5. Informace o systému CarPlay: v3.1.58_SOP1 + PanasonicMIB3_v1 MirrorLink: 1.5.15 Číslo zařízení: 6.54035871A Hardware 040/ Software: 0469 Bluetooth: SW BGv2.11r12331 + MF0185, HW: 1PD Android Auto: v3.1.58_SOP1 + PanasonicMIB3_v1 CarPlay: v3.1.58_SOP1 + PanasonicMIB3_v1 MirrorLink: 1.5.15 Číslo zařízení: 654035871A
  6. Zajímavý, že můj Swing ve Scale 02/20 bere úplně všechny telefony, pochopitelně nejnovější, aktuálně Samsung A55, v prodeji od pátku a jede jako vždy na první dobrou, stejně jako ostatní značky a iphony. FW jsem měl donedávna původní až posledního půl roku mám novější.
  7. vormen

    Autobaterie

    Jasně, druhá věc je, proč platit víc za menší kapacitu a startovací proud.
  8. vormen

    Autobaterie

    @Dodi 15 Díky, to sis dovezl sám do autorizáku, nebo sis měnil i kódoval sám? Jinak tuhle Varu 70/760 má manželka v novým Peugeotu s motorem 1.2 benzín atmosféra
  9. vormen

    Autobaterie

    @Patrik1971 Protože za polovic je do konce dubna a baterku, pokud neklekne, bych dal novou až o prázdninách, to už za polovic třeba nebude. Takže vybírám a zjišťuju už teď, abych pak šel na jisto.
  10. vormen

    Autobaterie

    Co jsem se díval na baterky, tak by se mně líbila Varta Blue EFB 60/640A. Délka 242mm, ta orig. 49Ah má 212mm, ale řekl bych, že ta rozteč šroubů držáku by mohla být 30mm. V autorizáku snad tahle Varta půjde nakódovat, ikdyž určitě budou tlačit origo baterku za 5 litrů Máte někdo zkušenost, jestli do Scala/Kamiq pasujou ty 242 baterky s originálním uchycením?
  11. vormen

    Autobaterie

    Před startem 12,3 a během startu 11V, to mně nepřijde špatný, třeba zase nějaká SW anomálie.
  12. vormen

    Autobaterie

    Dnes ráno normální start a SS aktivní ihned, tak to asi budu sledovat a baterku stejně na zimu koupím novou.
  13. vormen

    Autobaterie

    Právě nabít nemám kde, ale kabely mně napadly taky
  14. vormen

    Autobaterie

    Auto mám 4 roky a měsíc a baterka bude asi na odchodu. Dnes odpoledne jsem nenastartoval, startér se vubec nesepl a ani žádná hláška na displeji. Po vytažení klíčku a novém pokusu o start již ok. Start stop neaktivní - Potřeba běhu motoru, to hlásilo celou cestu, ale po ujetí 25km, kdy auto trvale dobíjelo, hláška zmizela. Co si o tom myslíte? Nechat baterku preventivně vyměnit a mít další 4 roky pokoj, nebo ještě počkat?
  15. To je tím, že poloha narozdíl od BT a WIFI je v androidu oprávnění s vyšší prioritou a to si aplikace samostatně zapínat nemůžou, kvůli ochraně soukromí před sledováním. Kdyby to tak nebylo, tak věř tomu, že si polohu AA zapne stejně jako WIFI.
  16. Velice doporučuji se těmhle fičurám vyhnout, nikde nic nepropojovat, žádný účty, žádný apky a v autě nastavit inkognito bez uživatele. Infotainment potom jede svižněji a spolehlivěji. Scala byla první Škodovka, která tohle přinesla, ale je to vidět a je to jen taková nedodělaná demoverze
  17. To jsou žárovky v té klice a schránce? Poslední dobou si hodně všímám, že přijede nový drahý auto, přední i zadní led světla a pak otevře dveře a interiér se obarví do oranžova nějakou bludičkou, že by člověk sotva odečetl čas na hodinkách To je hnus, už jsem si zvykl, že na Scale mám všude kromě kufru komplet diody a nechtěl bych zpět nikdy žárovky, ale asi to bude problém do budoucna při výběru auta, ikdyž jsem myslel, že je to dnes naprostá samozřejmost.
  18. Tak to už bych měl na 1.0TSi dávno čistý sklo a to nemám jeho výhřev. Spíš by bylo srovnat rychlost přední a zadní sklo.
  19. Držení tlačítka nepomohlo, pořád po restartu nabíhalo spouští se Telefon, žádné logo škoda nebo smartlink. Ale teď po cca 2 hodinách už displej vypnutý, po zapnutí zapalování ono logo škoda a bezdrátově se připojil mobil, po vyjmutí klíčku se displej vypnul, vše funguje jak má, uff. Naprosto stejný případ jako zde:
  20. Tu baterku bych nerad odpojoval a co třeba vytáhnout pojistku? Je tam jedna na infotainment a druhá na displej infotainmentu a gsm anténa. Vzpomínám, že už včera jsem měl ráno problém s telefonem, kdy z ničeho nic byl offline a nešlo se na něho ani dovolat, tak už to muselo být načnutý a ten novej telefon to dneska dorazil. Zapalování jsem zapínal/vypínal několikrát a nic. Taky když restartuju infotainment, tak dřív první nápis byl smartlink se spouští a teď to píše telefon se spouští. Tam bude nějakej problém s modulem telefonu, pravděpodobně SW.
  21. Mám tu akutní problém, dnes jsem spároval nový telefon, po ukončení tel. hovoru zůstala ale svítit na displeji ikona zeleného sluchátka a hovor byl stále aktivní, provedl jsem restart infotainmentu, problém je, že po vytáhnutí klíčku se rádio nevypne! Doufám, že se odpojí automaticky po nějaké době, ale předpokládám, že bez servisu se tohle nevyřeší, nemá někdo nějakou zkušenost?
  22. U mě nijak, jednou se tam sama od sebe vrátila, potom zase zmizela a ikdyž jsem to zmiňoval a nechal aktualizovat FW, tak pořád nic. Teď čtu můj starší příspěvek, že prý tam nemám ani nastavení ESC A ani po 4 letech jsem nic z toho nepotřeboval nastavovat a jelikož už pomalu vybírám náhradu za Scalu, tak už to řešit nebudu.
  23. Kvalita zpracování je bez debat tragická, ale jen málokdo si to připustí, příp. nemá srovnání s konkurencí. Celkově je ale Scala dobrý auto.
  24. Taky jsem musel mazat panoilem na Toledu, ale Scala skoro po 4 letech stále nic.
  25. červená kontrolka SOS, běžná věc na Scale, se na STK řeší
×
×
  • Vytvořit nový...