Přejít na obsah

Surger

Uživatel
  • Počet příspěvků

    23
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Surger

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Bylo tam Blaupunkt (typ nevím). Dělá to vždy když vypnu klíček.
  2. Prosím o pomoc.Dnes jsem nainstaloval do Fabie II. nové Dance z jiné Fabie. Zadal jsem SAFE kód a rádio pěkně běží. Problém je v tom, že jakmile vypnu motor a chci poté znovu rádio pustit chce to po mě znovu zádání kódu a to se opakuje pořád dokola. Díky za pomoc
  3. Surger

    Autovysavač

    Tak jste mě úspěšně odradili od této investice. Hold budu vysávat na benzínce jako dědek v klobouku.
  4. Surger

    Autovysavač

    No já garáž nemám a nemám přístup někde na parkovišti k zástrčce tudíž vysavač na 12V je pro mě řešením. Proto právě hledám aspoň trochu vhodnou náhražku. Známí si koupily Rowentu a je to neskutečný "šunt". Člověk skoro ani necítí žádný podtlak při sání.
  5. Surger

    Autovysavač

    Tak na oficiálních stránkách Black Deckeru uvádí 800l/min.
  6. Surger

    Autovysavač

    No opravdu píšou ve specifikacích ten průtok v ml tj. 800ml/min. Vůbec si nedokážu představit jaká je to savost.?
  7. Surger

    Autovysavač

    Díky za tip.Máš osobní zkušenosti s tímto modelem?
  8. Surger

    Autovysavač

    Mám dotaz na používání autovysavače.Jistě někdo má zkušenosti a tedy si nechám rád poradit.Chci si koupit malý akumulátorový, nicméně je důležité aby měl dostatečný výkon. Nejlepší jsou však zkušenosti od uživatelů na konkrétní typ. Tak prosím o tipy.
  9. Surger

    Dovoz auta z EU

    Ještě by mě zajímalo kdo to COC vystavuje. Nebo je automaticky součástí nově prodaného vozu?
  10. Surger

    Dovoz auta z EU

    Myslím že Škodovka v rámci liberalizace obchodu v EU musí. Ale jistě to nevím jakým způsobem je toto ošetřeno. Jinak dle Jirky vychází daleko lépe zajet si pro nové auto s tahačem a poté ho tady přihlásit. Nedávat mu převozní značky. Já o tom silně uvažuju. Vychází to zrovna u toho prodejce poměrně slušně a přes telefon se zdál taky slušný. Pokud bych už do toho šel tak bych si po objednání auta zašel na finančák a složil bych tam zálohu na daň a tu by již potom při registraci měli uznat a potom bych podal klasické daňové přiznání a doplatil případně zbytek. Jen nevím jestli mi při novém autě stačí COC. Ale kde mi potom vystaví velký techničák?
  11. Surger

    Dovoz auta z EU

    No dle mého se má věc s převozními značkami trochu jinak než jak to prezentuje Jirik. Dle zákona se jedná o nové vozidlo pokud má najeto méně než 6000km a (nebo) je mladší šesti měsíců. V tom případě se v Německu Mwst. 19% neplatí a musí se zaplatit u nás. Tedy by se na to měla vztahovat potom registrace, kde člověk dokládá zaplacení DPH u nás na finančním úřadě a nahlíží se na to jako na nový automobil. V Německu záleži na obchodníkovi zda prodá automobil bez Mwst. tzv. netto preis nebo pak musiš čekat na vrácení Mwst. z Německa pokud jsi ho tam zaplatil. Zrovna dnes jsem se bavil s němcem který má stránku http://www.jsm-automobile.de/wDeutsch/rabatte/skoda.shtml a prodává více značek, že není problém koupit u něho netto preis. Mám si jen nakonfigurovat auto, zadat nezávaznou objednávku, pak mi pošle objednávku závaznou a počkám si na nové auto. Když by prý měl nějaké problémy u nich s finančákem tak bych mu poslal potvrzení o zaplacení našeho DPH.
  12. Zajímalo by mě která společnost Ti takovou super nabídku učinila. Taky mám zálusk na nové auto a zvažuju financování
  13. Tak jsem vyměnil ten palivovy filtr a pak jsem to projel, zatím to necukalo ale blikání kontrolky žhavení nepřestalo. Přemýšlím jestli to blikání kontrolky žhavení bude blikat dokud se třeba ta chyba nevymaže, jestli je uložená a tedy se musí přes VAG vymazat.
  14. Tak mě postihla nemilá závada.Z ničeho nic mi cuklo auto při jízdě a následně nato se rozblikala kontrolka žhavení. Samozřejmě jsem se vyděsil, zkontroloval všechny světla. Bzdové žárovky jsem pro jistotu vyměnil. Nicméně po nastartování stále blikání žhavení asi tak do 30ti sekund. Dal jsem to včera večer na VAG v Temposervisu v Teplicích u Hypernovy. Technik prý našel závadu na jehle, prý si nemám dělat starosti, chybu vymazal. Moc jsem tomu nerozuměl o jaké jehle mluvil ale budiž. Je fakt že po cestě domů do Bíliny se žádné blikání neobjevilo. Dnes ráno při cestě do práce opět blikání po asi 15ti minutách jízdy, nyní jsem žádné cuknutí nepozoroval. Cestou z práce však mi to jednou při jízdě cuklo. Tak se chci zeptat odborníků zda technik myslel snímač zdvihu jehly když mluvil o jehle. Také co s tím, a případně na kolik mě vyjde oprava.Díky
  15. Tak jsem to teď dořešil.Byl to setrvák.Byl úplně rozhozený a zaklíněný mimo ty drážky.Vůbez nešel vyndat,musel jsem ho vyřezávat flexou.Ach jo penízky jsou včudu.Origo ve Škodovce celkem se spojkou 24000 Kč.Musel jsem to mít rychle spravený a tak jsem to nikde nemohl koupit lépe.Cosby je od Bíliny poněkud daleko.
×
×
  • Vytvořit nový...