Přejít na obsah

Pavouček

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Pavouček

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Je to tak, za studena a při zátěži to dělá jakoby častěji než v opačných podmínkách. Zatím také neřeším a jezdím. Kdo na to příjde dřív, dá sem vědět, OK?
  2. Ne, nic nebouchá, žádné rázy nebo nárazy, jen to prosté občasné (ale čím dál tím častější) vrzání (hlučné) při pouštění spojky při rozjezdu.
  3. Mám 2.0 TDI PD 103 kW 6-stup. mech., 2005, 75 tis. km,. Při rozjezdu (při pouštění spojky) se ozve vrzání. Nestává se to vždy a zaslechl jsem to i při přeřazení, opět v souvislosti s pouštěním spojky. Netušíte co to může být?
  4. Pavouček

    Reklamace

    Od 8/2006 jezdím 2l TDI v Eleganci s pár doplňky. Zatím najeto 13 tis. km. Hned po převzetí: 1. reklamace: Promáčklý molitan pod kůží středního sedáku vzadu...vyměněn molitan, přečalouněno. 2. reklamace: Poškrábané sklo dveří spolujezdce...vyměněno, ovšem nyní občas vrže a zatím se to postupně řeší. Po pár měsících 3. reklamace: Občasné "dělové" rány z reproduktorů (rádio STREAM), při kterých celé rádio "spadne" a pak se samo "nahodí"...zatím si s tím neví rady, čeká se nějaké CD z MB, snad do té doby neodejdou reproduktory. *********** Pročetl jsem celé téma a vypadá, že na tom ještě nejsem nejhůř. K některým vašim příspěvkům: -zavírání 5. dveří to chce spíše zvyk než opravu, navíc jinak jdou zavírat, když jsou otevřeny jiné dveře, kdy nevzniká ve vozidle přetlak -schránka na brýle byla špinavá, ale naštěstí nevrže -řazení 5 má občas zdánlivě jakousi mezipolohu, ale není to dramatické, spojka se zdá být v pohodě -ťukání pod palubovkou jsem si také všiml, ale nevěnoval jsem tomu pozornost -odlétavající kamínky nejdříve oprýskali levé zrcátko (3 černé body) a dnes už mám po zimě jeden "krásně" šedý vryp na přední kapotě. Co naplat? -ostatní popisované potíže se mi zatím vyhýbají -K profesionalitě techniků a)V rámci jarní prohlídky jsem nechal aktivovat zamykání vozu po rozjezdu, o odemknutí po vytažení klíčku (dle návodu) si mohu nechat jen zdát b)Nově nastavené automatické rozsvěcování světel (ihned při zapnutí zapalování-v poloze 0) má i při jízdě mírně nižší intenzitu, než v poloze potkávacích světel Uvidíme co se bude dít dál a vám všem přeji co nejmenší potíže.
×
×
  • Vytvořit nový...