Přejít na obsah

vonjouda

Uživatel
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://www.riwax.cz
  • ICQ
    0

Oznámení vonjouda

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Já jsem spokojenej s mikrovláknem. Perfektně saje, je jemný. Dobře na sebe váže leštěnky a nečistoty. Nepoškrábe barvu a dá se vyprat.
  2. Dostal jsem nedávno do myčky pár věcí. Jsou to dolešťovací a leštící pasty řady RX. Na hluboký škrábance funguje RX04 a na povrchový škrábance polish RX06. Jde to s tím velice dobře a rychle. Jde to rukama i leštičkou. Zatím byli všichni spokojeni
  3. vonjouda

    škrábanec

    Já jsem použil na škrábance leštěnku Wax- Polish od RIWAXu a šlo to pěkně rychle rozleštit. Po škrábancích není ani stopa
  4. Nazývá se to bezkontaktní mytí. Není to špatné, ale ne vždy je auto uplně čisté. Když je barva stará a dlouho neudržovaná, stává se mi, že na laku zbyde jemnej povlak nečistoty. Je to dobrý spíše na nový laky nebo na voskovaný laky. Já radši meju ručně. Zákazníci chtěj šampon s voskem. Jinak na hmyz používáme Insect Clean. Nejdříve to nastříkám na auto a za minutu opláchnu pak to umyju a auto je čistý. Musíme stíhat umýt auto okolo 15minut a pokud máte kvalitní přípravky, tak to jde v pohodě
  5. vonjouda

    Péče o lak

    jak kterej, dost často ty fleky způsobuje i voda.
  6. vonjouda

    Jakou leštěnku?

    Doporučuju čistič laku nebo wax polish. Stačí trochu přitlačit a nanést, nechat zaschnout a čistým hadrem utřít světlej povlak. Ve stínu a na umytý auto.
  7. vonjouda

    Péče o lak

    Auto myjte raději ručně, pokud možno šamponem s voskem. Lak je dobrý navoskovat tak 2x ročně. Na povrchový škrábance použijte raději brusný vosk ne brusnou pastu. Na nový lak tvrdý vosk nebo titan wax. Nemyjte a nevoskujte auto na slunci!
  8. Laky jsou dnes akrylátové i vodou ředitelné(eko). Už jsem se setkal s novými laky na bázi nanotechnologie = nanolaky. Jsou to "chytrý" barvy. Jsou odolnější vůči poškození a lesk je o něco vyšší. Taky se o něco hůře rozlešťujou. Zatím jsem to viděl u Mercedesu a Volva, ale je otázka času, až to bude mít i Škoda. Cenu ale neznám.
  9. Já to dělám šmirglem 2000 a pak to rozleštím pastou RX 04 od RIWAXu do lesku a zavoskuju to voskem STAR WAX. Je to pohoda.
  10. No já jsem toho taky zkusil dost, ale nejvíc mi sedí kosmetika RIWAX. Jak kvůli cenám, tak i kvůli kvalitě. Hlavně vosky jsou na přírodní bázi, neobsahujou teflon a vydržej na autě dost dlouho. Lesk je vysoký a práce malá. Spotřeba ještě nižší. Jsou to švýcarský přípravky. Používám je 10 let a taky je doporučuju. Jestli chcete vědět víc, zeptejte se. Poradím, kde se to dá sehnat, ceny........
  11. Na metlu tempo ne! Udělaj se tam hologramy. Mám brusnej vosk na metlu WAX POLISH. Nepoškrábe lak a rovnou ho konservuje. Stačí natřít na poškrabanejch místech trochu přitlačit a po zaschnutí setřít, jako prach. Stojí 132,- 500ml a vystačí tak na 6 aut. To jde?
×
×
  • Vytvořit nový...