Přejít na obsah

hund

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení hund

Nováček

Nováček (1/14)

  • Dedicated Vzácný
  • First Post Vzácný
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. hund

    Škoda Fabia IV

    Pro nedočkavce jako jsem já, kteří čekají na Fábii IV. V září 2021 provedena objednávka - termín dodání 13 měsíců! Začátkem května jsem se informoval u prodejce jak to vypadá. Žádnou pozitivní zprávu jsem nedostal. Ve čtvrtek 26.5. mi volal, že již k němu přišlo moje auto. Jaká byla moje radost. Včera jsem tam byl a již jsem si do něj sednul. Auto bude připraveno k odběru do 14 dní. Dovolená bude již v novém. Prodejce říkal, že auta chodí nepravidelně a teď dostali velkou várku nových aut.
  2. Včera jsem byl ve značkovém servisu. Ptal jsem se na cenu TZ pro FIII combi. Cena TZ original Škoda je 16 tisíc. Za TZ SVC Náchod je 14 tisíc s tím, že je tam elektrika origo Škoda. Pán mě vysvětlil, že ať si to nechám dělat v autorizovaném servisu nebo u někoho doma v garáži ať vždy použiji originální elektroinstalaci Škoda
  3. Tak jsem to zjistil. Auto bylo vyrobeno 5.5. 2015
  4. To jsem samozřejmě dělal, ale v menu rádia nemám jak uložit logo stanic :-(
  5. Koupil jsem 8 měsíců starou fábii III ve výbavě style s rádiem swing MR2015 bez BT. Při koupi jsem tam měl barevné loga stanic. Po týdnu jsem aktivně všechny stanice vymazal a dal jsem tam svoje oblíbené, ale byla již bez barevných log. Zkouším všechno možné, ale nemohu ty loga tam znovu nacpat i když vím že na 100% tam byla. Vím, že na nějaké loga auto nejezdí, ale je to příjemné zpestření. Nemůžete mi někdo poradit nějaký fígl, jak ty loga tam dostat? Díky.
  6. Děkuji vám za vaše příspěvky - hodně mi pomohly. Před 2 měsíci jsem si nechal v neznačkovém servisu vyměnit ložisko v pravém předním kole. Cena byla poměrně vysoká 3800 Kč. Asi za týden se začalo ozývat cvakání při sešlápnutí a ubrání plynu - přesně tak jak zde píšete a při brzdění to ještě vibrovalo. Zajel jsem do toho "servisu" kde mi sdělili, že bude vadná převodovka a zvlněné kotouče vše bude nutné vyměnit. Na cenu jsem se ani neptal a raději jsem odjel. Po přečtení příspěvků jsem zkontroloval matici náboje kola. Přišel šok! Do fábie 1,4 16V 74 KW mi dali tu plechovou matici a ještě byla celá zrezivělá. Tak jsem za 50 Kč koupil tu správnou, železnou - vyměnil jí a je po všech problémech. V tomhle servisu mne už nikdo neuvidí. Aktualizováno dne 17.11. 2016: Za 2,5 roku odešlo vyměněné ložisko v neznačkovém "autoservisu" mělo najeto 25 tisíc. Tak mi tam opravdu dali Čínu. Koupil jsem nové origo Škoda a kamarád mi to vyměnil za lahvinku kořalky.
×
×
  • Vytvořit nový...